![]() |
Citiraj:
|
The Lovers, vrlo dobro, odlicno cak. Englesko/irski humor, doticu se vrlo ozbiljnih (unverzalno lokalnih) tema, izvrsna gluma zenskog lika, muskog malo slabije tj, nije bas najuvjerljivi kao celebrity, ostalo je ok. Jedino kraj je malo onako, iako nije ni to nelose :D Pogotovo sto su ostavili cliffhanger koji opet i ne mora biti.
|
Citiraj:
kasnije krene nizbrdo, ali da se pogledati. |
Netko Shogun gledao?
|
Taman prvu epizodu
Odlicna. |
SHOGUN je fantasticna serija, preporuke!
|
Da li je dostupna ne nekoj od streaming platformi?
|
Disney+
|
Naravno... :)
Zahvaljujem. |
Citiraj:
Potpisujem, druga epizoda je uklonila sve sumnje. Ako imate verziju iz videoteke obratite pažnju na 59min nadalje, vrlo obećavajuće izgleda. |
Jos 4 dana do nove ep kvragu
Od GoTa nisam iscekivao nesto ovako |
O cemu ili kome je ta serija? :D
|
Prve dvije epizode Šoguna su odlične, ma bit će cijela serija odlična. Ne mogu tu faliti.
|
Gledao Shogun, prve dvije. Odlične su, nadam se da će tako i nastaviti. Jedva čekam treću.
|
Shogun serija bude top sigurno :chears:
jel to shogun po istom predlosku ko i ona stara serija s toshiro mifuneom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je to previše za klince. |
Citiraj:
Inace je ekranizacija knjige Jamesa Clavella |
Citiraj:
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Zasad ne, al stignu se jos popravit!
|
Citiraj:
Izgleda da ce bit Dark Tower serija :) |
Ocekivanja na dark tower seriju spustam na 5%.
Film sam čekao ko ozebli sunce 5 puta ga najavljivali pa otkazivali, napokon ga odlucili napravit i napravili onu blasfemiju. Jedina nada je sta Mike kaze da je fan. |
Jao, tak Dark Tower je bio smeće od filma, nikad ga neću prežaliti. :D
|
Meni je bio bas dobar, mracan :D Al' nisam citao knjigu. Jel' cemu? Il' je losija od filma? :D
Upss, tek sam sad shvatio da ja mislim na Dark City a ne Dark Tower. Kad idu slicna imena davat. Potonji nit' sam citao, nit' gledao :D |
Kak je dobar shogun
Santa barbara je k za shogun 3 epizoda još bolja!!!! |
Apple je najavio sci-fi (cyberpunk) seriju Neuromancer koja se temelji na knjizi Williama Gibsona Neuromancer.
https://www.apple.com/tv-pr/news/202...illiam-gibson/ |
Fala lijepom kurcu da nije Neflix.
HBO bi bio optimum. Bumo vidli kaj buju s Falloutom napravili. |
Citiraj:
|
Zasto? Graham Roland ima dobar portfolio:
Prison Break 1 sezona, Lost Almost human Fringe Jack Ryan Ovaj drugi nema nista :D |
https://deadline.com/2024/03/upload-...ll-1235846940/
Ajd, neka smisleno završi. Prva sezona nije bila neloša. Ostale dvije nisu baš ostale u sjećanju. Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Dođe mi da opet instaliram fallout 2 i krenem u waste land. Vizualno su poprilično vjerno obradili. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Meni ovo izgleda bombasticno dobro, a jos kad sam vidio Fincha u traileru :D, jedva cekam!
|
Da, nije da uopce ne izgleda nelose :D
|
Gledam Nasljeđe, završio drugu sezonu. Vidim da smo u S2E09 glumili Tursku, a u E10 su bili u Istri malo.
|
U nekom boljem svijetu to bi bio trailer za
Obsidianov Fallout:Los Angeles, baziran na Unity 6. Al ajd, beggars cant be choosers... |
Citiraj:
https://i.ibb.co/mcSc6xp/image-2024-03-08-100337258.png |
Odustao sam od startrek enterparadajza i gledam tos. Otprilike po jednu epizodu na dan. Djeluje kao opustajuca razbibriga. Teme u seriji su za tinejdzere iz nekog drugog vremena. One siljaste sise bas bodu oci. I Randine crvene gacice, koje povremeno izvire kada trckara i skakuce uokolo. Ma sta gacice, gacurine! I onda u jednoj od epizoda ugledam robotiziranog Christopha Waltza u podzemnoj spiljetini u nekoj ledari i mislim si jebote koji k... je ovo, jel mi s to pricinjava ili sto?! Zaboravio sam da se McCoy znao i nasmijesiti sav radostan, nakon sto se zagleda u nadrogiranog ckapija. Inace mi je on stalno djelovao kao pun bombona ili jakih pikica. Hm, ne znam jel se zagledao u nju zbog njenog izgleda ili sto je i on prizeljkivao koji njen bombon. Eh... to su bila vremena. Skoro da sam i zaboravio na onaj novonormalni mjuzikl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |