![]() |
Citiraj:
|
ako hoćete najbolje od leonarda (imho naravno) onda ponovo shutter island, a tko ga je jednom pogledao i sjeća se filma - pogledajte ponovo.
taj film je jednostavno napravljen da se pogleda dva puta, vjerujte mi ;) |
Citiraj:
|
|
I What's Eating Gilbert Grape...Leonardo i Depp
|
Citiraj:
Ja sam film pogledao jedno 3 puta i svaki put je samo bolji. |
Pogledala ga i ja...večeras krećem gledat Alien-a :eek:
|
Citiraj:
:D |
Hahahaha.. :D
Nisam se zaljubila... :P to me uspješno zaobilazi... :D |
Ali u potpisu stoji: love :fiju: :D
Slozio bih se sa syssom u vezi Šatera. Odličan film, kojeg sam nedavno pogledao, to je bio drugi put nakon 4 godine. Leo ima vrhunskih filmova, ali čovjeka jednostavno ne ide s tim kipicem i gotovo. Prije ce Hrvatska izaci iz krize nego ga on dobije :D Večeras nisam znao sto bi pa cu opet pogledati Full Metal Jacket. :) |
Pogledala Gravity. Bože dragi, to je 7 Oscara dobilo. :fejspalm:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
karabaja....
A po čemu je zaslužio SEDAM oscara? :) Dobar je film ali tako dobar.... Pogledah Pompeii. FML koji crap od filma. :D Uz The Legend of Hercules to bi bio najveći crap ove godine. :D |
Citiraj:
Večeras se gleda PREDATOR. :D Film za prave muže koji ne prezaju pred ničim :D RUUUUN... GOOOOOO... GET TO THA CHOPAAAAA :Machineg::Machineg: |
ISkreno ni po meni nije zasluzio toliko...al ajd...mora da je to zbog Sandre :D
JA nastavljam s vanzemaljcima :D |
gravity je smece od filma, i to iskljucivo zbog sandre i starog prdonje kl(a)unija, skupa s imbecilnom pricom koju bi kao njih dvoje tribalo ispricati
dam mu ovako 4/10 da nema njih dvoje u filmu ili da recimo umjesto njih stave robote (wall-e i eve npr) film bi bio odlican ... barem 8/10 |
Citiraj:
To bi Švarci trebao snimit nastavak :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Problem je u vama. Stalno gledate filmove pa ste poslali cangrizave babe. Izadjite malo vani i nrmojte gledat TV jedno vrijeme pa ce vam filmovi biti super :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fali akcije...nema akcije :D |
Citiraj:
A akciju sigurno nećeš dobiti gledajući akciju na televiziji :) |
Citiraj:
sam na gluposti misliš :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Otuda valjda i mnoštvo rasprava, valjda, o rupama u fizici filma i tome zašto joj i kosa nije u bestežinskom stanju te ostale pidarije irelevantne za radnju i ideju. Oskar mi je relativan, pa nije mjera kvalitete filma i glumca. :) I Nicholas Cage ga ima. :D |
tako nešto sam i ja napisao kada sam pogledao gravity... tko ne voli drame neće voljet gravity.
točka. |
ja obozavam drame i mislim da je gravity smeće, doslovno.
Gluma je jedna velika nula, razgovori također. |
Citiraj:
|
J.S.A.: Joint Security Area (2000)
Korejanci su bogovi današnje kinematografije. Samo dostupan u DVD izdanju, pogledao DVDRip na 24", jedno prve tri sekunde filma je to bilo zabrinjavajuće, poslije i nisam obraćao pažnju na to, jednostavno fenomenalan film. Kakve gravitacije, džek ryani, robokopi, nikolas kejdžovi pored ovoga, pu pu. :D Nažalost, nije daleko od njihove svakidašnjice. Topla preporuka, 9/10. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |