![]() |
Ja nisam ni Albisovog mogao programirati da radi na Blaupunkt LED-u iz Kauflanda.
|
Citiraj:
|
Crvena+plava 990 reset
Crvena+plava 991 pa mute dok se ton ne ugasi pa ok To je za albisa |
Citiraj:
tipkom ali ako si mislijo na glavni meni to neznam,osobno nemam tu potrebu. Kolega TASCAM bi mogao otklonit tu dilemu pa ga pozivamo u ime članstva da to učini.Unaprijed mu se zahvaljujemo. |
Citiraj:
Al valjda su to do sad nekako popravili.... |
Novi maxtv samsung reciever ne može programirati daljinski, do daljnjeg ide sve preko 2 daljinca, jedan od maxtv jedan od televizora. Nema informacija kad će postati dostupno.
|
Vjerojatno neće jer sigurno ima hdmi CEC podršku, ali uvijek se može kupiti onaj "pametni" daljinac koji se može programirati kopiranjem postojećih.
|
Malo mi je jedino glupo što novi stb nema audio izlaz (barem što sam vidio po dostupnim slikama). Stari sam mogao spojiti na kućno kino, kod novog to izgleda otpada.
|
Pa ima TRRS i HDMI izlaz, tako da će ići. TRRS je vjerojatno kao i na EvoTv-u audio + video.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam. Reka ih je poslat jucer, al nije. A nebi ga tija pilat. Da mu se nebi zamirija. Mozda mi bude treba u buducnosti. Valjda ce doc
|
Dobio super simpa zenskicu na szk, zatrazio zamjenu prijemnika i dolazi za 2-3 dana, cak ne moram ni vracat stari.
|
sad sam pricao sa agentom na njihovom chatu i veli mi lik da donesem svoj stari STB, daljinac i strujni adapter i dođem u najbliži T-centar i odmah cu dobit novi, jel to netko vec napravio? Posto ja nisam vlasnik linije pretpostavljam da nemrem ja doc i uzet novi STB jel tak?
|
Navodno je krenula zamjena STB-ova, eh sad kako će funkcionirati u praksi..
Na Web-u su objavili kako je zamjena besplatna za postojeće korisnike, ali nije objavljeno na koji način se može realizirati zamjena. Trebalo bi ih pitati da potvrde u kojemu T centru se može napraviti zamjena. |
Citiraj:
|
Sad sam zvao SZK i htjela mi je zenskica aktivirat zamjenu STB-al nemre jer imam Pickbox greskom aktiviran (za koji sam zatrazio gasenje) i dok se to ne rijesi nemre unjet zahtjev za novi max tv :(
|
Meni je dostavljen novi HPekspresom u manje od 24h, iz Zagreba sam.
|
Sad na predstavljanu uzivo reklo da svakog ceka u ducanu novi stb. A meni debil jucer reka da mi ga ne moze dat da je to za nove ili ko ima problema sa starim pa tehnicar dolazi na zamjenu
|
Ja upravo zvao SZK i meni je agent rekao da će tehničar doć u roku 3 dana zamjeniti uređaj. Jučer sam im poslao poruku na facebook gdje su rekli isto da idem u najbliži T-centar od kojeg sam odustao kada sam ovdje pročitao da ne dozvoljavaju zamjenu. Sada u potpunosti drugačiji odgovor. Izgleda da oni ni sami ne znaju
|
da-toga sam se i bojao da će biti oprečnih informacija.
Koliko znam glavnina zamjene obavljat će se putem distributera (HP Express na kućna vrata), ako se u međuvremenu i to nije promijenilo. Smatram da bi kaos nastao kada bi se STB-ovi mijenjali u T centrima, a i ovako su gužve. |
ak naletite na filozofa u SZK, poklopiš, nazoveš opet i javi se netko pametniji
|
Citiraj:
Može savjet što onda da radim sada? Da čekam tehničara ili da ponovno zovem? |
Ja sam jučer probao žicat na fejsu jel može zamjena, poslo im oib i oni mi u roku od 10min odobrili (i poslali neki ugovor, koji tvrde da je za zamjenu).....
|
Ovo zvao opet SZK i javila se neka simpa cura koja je izgleda upoznata kako stvari stoje.
Objasnila mi je da zamjena STB-ova ide ili preko T-centra ili preko dostavne službe. Da su se u mom slučaju odlučili na dostavnu službu (vjerojatno zato što sam ih zvao) te da se kolega vjerojatno zabunio kada je rekao da će tehničari donijeti ali da je u zahtjevu sve dobro odrađeno :D I rekla je da mogu uređaj očekivati za maksimalno 3 dana |
Nakon što odrade zahtjev za zamjenu, obično idući dan stiže pošiljka.
|
hijao poreknuo sam lavinu, trebo sam pričekat da mi stigne pa onda objavit, sad cu fasovat zbog silnih azhtjeva :D
|
Citiraj:
|
Ja sam potpisao ugovore još 18/19.05. pa nikom ništa... Niš mi nije došlo niti itko zove.
|
Potpisao na stari MAX 3XS?
|
Je li netko provjerio s njima je li maxtv2go sad ukljucen u svaki maxtv fiksni prikljucak (po novim paketima) ili se i dalje placa dodatno 25kn/mj?
|
Citiraj:
Ultra MAX3 M 219kn plus dodaci pa dođe na 244kn Samostalni MAXtv IPTV (da razdvojim na dvije parice jer su lose) 176kn plus dodaci i jos jedan STB pa se penje na 220kn To sam potpisao. :) Po nekim izracunima, dosad se sve placalo (tri kuce) 720kn, ali se i toliko usluge dobivalo. Sad sam dogovorio 1600kn usluga za 760kn... Sve sto se moglo, prakticki. Za 40kn vise mjesecno na kraju sam na dva prikljucka dobio IPTV (dosad je samo jedan imao) i sve programske pakete, svuda max brzine i jos dva STBa. Bolji mi je čak MAX2 XS za 139kn jer za 10kn dobijem bilo koju brzinu, dok na novom MAX2 na 149kn treba jos nadoplatit 10kn. Ultra MAX3 M mi je bolji od novih MAX3 jer je jeftiniji, pocetna brzina je 100/20mbps (dosad sam bio na 200/100, vjerojatno cu opet nadoplatit). A još sam i struju dogovorio na dva prikljucka pa je tu tih 40kn ustede pa se na kraju placa isto. :D |
Evo sam zamjenija u tcoma oba stb-a, spoija i sve radi. Programe je malo teze preslozit i na oba tv-a sam mora namjestit. Prije je na jednom bilo dovoljno pa bi bilo na oba, al ovako ako neki drugi ukucanin koristi drugu tv moze slozit kako mu odg.
|
Citiraj:
Btw, razocaran sam je se daljinac neda programirat :-( |
Home, postavke, liste programa, svi tv programi i onaj koji zelis pomaknit dovuces na br koji hoces. Kad sve poslozis, gore desno na "snimite"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači obični Max3 od 209kn nema M To Go već ga se mora platiti?
|
Tako je. Bar je meni sad tako reklo. Al mi je reklo iako sam pod UO da mogu uzet novi ugovor sta sam glatko odbio
Iako na pakiranju ima kod za skeniratvi skine app al je ne mogu koristit |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:35. |