![]()  | 

Pa ako se dobro sjećam, kad je nekome pun PM, onda mu počnu dolaziti e-mailovi (na mail koji je dao pri regi) da mu je pun PM (u naslovu stoji tko mu je htio poslati PM, ako se dobro sjećam). 
	 | 

A valjda, a ja uvijek mogu izbrisati kompletan PM korisnika :D 
	 | 

Hehe dobor je znati za slijedeci put ako zatreba :) ;). Thx. 
	 | 

Da, dolaze emailovi da ti je pun Inbox. 
	 | 

Zasto vidim postove 1h unaprijed a sat mi ide dobro i podeseno je +1h u opcijama i zim/ljet vrijeme je na automatic. Jucer mi je bilo tocno. 
	 | 

Zato sto je horzi mrsko nastimati sat. :D 
	 | 

Zašto se ne može prijaviti više postova zaredom, već treba biti 3 min razmaka između? 
	 | 

zaštita protiv bootova, spamera i sličnih napasnika, a prijavu postova baza vodi kao običan post tak da to ne mogu odvojiti. Već me je netko pitao za to. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

promjena naziva komponenata u mom profilu 

imam jedan problem, a to je da nikako ne mogu promjeniti naziv matične u svom profilu,izmjenim sve napravim save ,a ono sve ostane isto??molim pomoć 
	 | 

mozda je stvar u tome da koristis neki nedozvoljeni znak ili imas jednostavno predugu recenicu za napisat! 
	 | 

baci mi na pm što hoćeš promijeniti. 
	 | 

Bozicna cestitka 

Kaj PCE ne salje na mejl nikakvu bozicnu cestitku? Dobio sam cestitku od svih zivih sajtova od kojih neke i ne posjecujem godinama, a od vas nista? Jel ima neka storija iza toga, ili je previd? 
	 | 

Get a life, hebote čestitka. 
	 | 

eh, bilo tesko ne primjetiti, kad mi ih je pun inbox 
	 | 

Vuco, Hamdija i ja smo uredno dobili neki dan čestitku kad je počela Hanuka...fakat ne znam zakaj Tor nije slao i za Žićbo???:stoopid: 
	 | 

Citiraj: 

| 

Dovoljna je čestitka na portalu, nismo nikada imali običaj zatrpavati inboxe korisnika povodom blagdana ili slično... 
	 | 

Citiraj: 

Uglavnom to je puno komplikacije nizašto, meni osobno nebi smetalo, ali ima sigurno ljudi kojima bi :fiju:  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

a ja čitam i ne vjerujem da na ovom forumu obitavaju ljudi koji raspravljaju o tome i koji bi se voljeli kačit oko toga. IceDemone, deder oladi malo. Kaj i ako želi takvo nešto reći? (što stvarno ni iz kojeg dijela posta ne mogu zaključiti) Pokušavaš flejmat? Vatrogasac Mirko, ponos našeg sela je spreman za intervencije. 
	 | 

A u p m zadnjih 10-tak opće nema veze s temom. 
	Ovo bi po mojem mišljenju trebalo biti neke ozbiljnoga tu ko inače. @Tor sljedeće godine povodom božića možeš umjesto da šalješ (nešalješ) čestitke napraviš mass ban :D :D  | 

Mislim stvarno, Icy sad ga stvarno pretjera. Da ne spominjem nepotrebnu spamaru, koja nema veze s upgradeom, popravcima i debugiranjem. Nazad na tamu ili će stvarno biti massbanova. 
	 | 

evo, da se malo ohladite. 
	http://www.imagesforme.com/out.php/t...0x800scrot.png gdje je nestala crta izmedju Mobilno i Storage ? :D  | 

1 privitaka 

Tam gdje je i bila... 
	 | 

damn. firefox? 
	 | 

jap..kod tebe? 
	 | 

Ako želite sudjelovati u raspravama, morati ćete ispuniti registriraciju. 
	Mislim da je bilo riječi o ovome, ali se nije riješilo...Sitnica, ali bode oči :D  | 

Imam problem sa email praćenjima teme, u opcijama sam sve uključio, ali jednostavno ne radi, može li netko to pogledati? 
	:) Hvala puno EDIT našao sam uzrok problema, gmail mi je pobacao sve u spam. nikad mi do sad nije to napravio pa nisam skuzio at first...hvala na trudu ;)  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

takodjer konzumiram firefox (3.0.5 da budem precizniji) 
	 | 

I kod mene na istom Firefoxu ima crte... :) Budem sutra pogledao na Linuxu, ako hoćeš. 
	 | 

sad se stvar promjenila :D 
	fali crta izmedju AMD i VIA, SiS i ostali. :P problem je vjerojatno kod mene (krivac vjerojatno fglrx, xorg ili firefox) ma nije to tolika bedara.primjetio, pa reko da prijavim, mozda je problem s forumom. kako je problem kod mene onda nije vazno.  | 

Meni je to standardno .... evo trenutacno mi fale 3 crte. 
	 | 

Citiraj: 

Do 28.12 sve dolazilo normalno, od 28.12. sve u spamu:D  | 

Ne radi mi danas notifikacija na mail o primljenom PMu. 
	 | 

vidim da si na gmailu, da i tebi ne baca pod spam? 
	 | 

Zasto mi sugavi GMAIL neda da izbacim pcekspert iz spam foldera?? 
	Em to, em mi je sad dosla miljarda poruka tamo i ko ce sve to sad rucno naci unutra. Argh...  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |