![]() |
Citiraj:
Isprika na double, ali morao sam se čovjeku zahvaliti. |
Citiraj:
Edit: nemojte me previse hvaliti - zacrvenit cu se :p :D |
I mene je spasio sa bk disablerom, baterija daleko duze traje cak na Alphi sad bez problema imam 3 sata SOT.
|
Backupiraj podatke i napravi factory reset. Ako ni tad ne bude proslo ponovo flashaj stock rom pa vidi dal ce tad. Ako nit nakon tog ne proradi jebiga, nosi na servis.
|
Ja bi preskočio korak s flashanjem i odnio ga na servis odmah nakon neuspješnog factory reseta.
|
Još jedno pitanje, što je bolje koristiti, onaj built in power saver pod detaljima baterije (gašenje nepotrebnih aplikacija) ili greenify?
Prekjučer sam stavio greenify, ali sad sam otkrio da postoji već takva opcija. Pretpostavljam da oboje ne treba... |
Davno imao sličan problem na xperi-i . I to nakon valjda pet dana korištenja.
Fleš drugog stock roma, ništa. Još jednom drugu verziju, ništa. I naravno treća sreća, proradilo . Od tada, nikad problema. Nekad se isplati biti tvrdi Mujo. (Većinom ne :D ) |
Citiraj:
|
Di ste našli taj BK disabler? Na playu ga nema..
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Ja sam ga skinuo s weba, upišeš u google BK disabler, skineš s prve stranice koja izgleda donekle pouzdano i AV ti ne divlja dok je otvoriš i to je to.
|
@Green hvala, riješeno!
Koju email aplikaciju koristite na samsungu a da je dobra? Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Outlook. Meni je ok. Ali svakak pričekaj još koji komentar.
Mogu bez roota napraviti backup cjelog telefona ( softwera, kao sa titanium backupom), ili isključivo mogu backupati samo slike, imenik i td..? |
Prije sam koristio maildroid, ali je postao preveliki potrosac baterije tako da sam se prebacio na aquamail. Uvjerljivo najbolji i najbrzi mail client za android.
|
Pukao digitizer na s7 . Gdje dati na promjenu , koji ovlašteni i koliko cca to košta?
Poslano sa mog SM-G930F |
Citiraj:
|
Hvala! :chears:
|
Citiraj:
hvala Vam na Vašem javljanju. Okvirna cijena popravka ekrana za Vaš uređaj iznosi 1.800,00 kn. Zajedno se mijenja LCD i dodirnik, a uređaj nakon servisa zadržava postojeće jamstvo. Konačnu procjenu daje sam tehničar nakon pregleda uređaja o čemu Vas obavještavamo telefonski. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da uređaj dostavite u naš servisni centar kako bi ga tehničar pregledao. Poslano sa mog SM-G930F |
Sada znaš čemu služi kaljeno staklo na ekranu...
EDIT: nadam se da se ovo neće realizirati - S8 će dolaziti isključivo sa zakrivljenim (Edge) staklom, a ekran se povećava sa planiranih 5.1/5.5" na 5.7/6.2" http://www.theinvestor.co.kr/view.php?ud=20161109000598 |
Citiraj:
|
Za kamere nitko još nije siguran kakve će biti. Zna se da će biti dvije iza, ali ne znaju čemu će služiti druga.
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...news-21524.php |
Citiraj:
Sad mi je S7 s 5.1 na gornjoj granici prihvatljivog.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F |
Citiraj:
|
Home tipka je jedan od glavnih razloga kupovine Samsunga :D
Meni je genijalna za javljanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma lako za to, mene zanima sto ce napravit sa kamerom. Ne sumnjan da ce bit brutalna. :D |
ovaj čitač otiska prsta na s7 nije ni do koljena soniju. 30% fula i neće otključati . soni je bio mila majka za samsunga ( po tom pitanju, sve ostalo govno )
|
Citiraj:
+1 :kafa: |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Naravno to sam kasnije čital pa moram ponoviti kad budem volje imal :fiju: |
Ako ukinu home button ja cu se pozdraviti sa Samsungom, kad se nesto zblesira sa home buttonom za cas se to rijesi, a estetski dva reda tipki mi je koma. Home button je nesto po cemu je Samsung prepoznatljiv, ali ako zele neka riskiraju. I na kraju bez javljanja pritiskom na home button ne bi mogao.
Isto se slazem 5.1 je maksimum diagonale, makar po forumima vidim da traze 5.7 do 6" ekran. Ja sam sad na 4.7 i da naprave ekran do rubova i da izbace Samsumg logo to bi bilo taman. |
Citiraj:
Ne vidim inace kako home button pomaze u tom slucaju... |
Ajd home button jos nekako ali ovo za paljenje ne vidim za cega sluzi lol
|
Može li Samsung nekako pronaći infokad je knox okinut (datum, vrijeme)?
|
|
Citiraj:
Ako je netko vec proba neka javi dojmove. |
Ja ne budem, fala :) ako je tu beta, bude i leđit uskoro.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |