![]() |
na Tinydeal Moto Z Play 244€ iliti 1830kn...dostava iz EU.
https://www.tinydeal.com/lenovo-moto...-p-167031.html |
Ima li netko iskustva mit dem Moto C Plus? Danke!
|
Razmisljam uzet G5s... Gdje najpovoljnije uzet? Amazon ili kod nas negdje?
Ili da idem na neki drugi model slicnih para? |
Moto G5 plus ima puno bolji procesor od Moto G5s, a oba imaju ekran 5,2 inča. A razlika u cijeni je 100-200kn, barem kod nas... Ja imam moto G5s plus i oduševljen sam onime što sam dobio za te novce, 2035kn s talijanskog Amazona.
|
znam da si zadovoljan :)
e sad nakon nekog vremena korištenja ima li mana? |
|
Citiraj:
|
baš čudno da Motorola ima problema s notifikacijama,ali kao što kažeš možda nije do nje....
za 2035kn dobra kupnja....:) |
S Viberom i Twitterom nemam problema, samo WA.
|
Moto E4 Plus eksplodirala negdje u Indiji
https://www.majordroid.com/after-sam...plus-exploded/ |
Citiraj:
|
1.3 milijarde ljudi. Toliko nema cijela EU sa Rusijom.
I neka je pola toga mobitela. Dakle šanse za faulty primjerak rastu :) Plus klima, plus tko zna kakvi još atmosferski uvjeti rada. @mob |
tko zna, možda je motorola postala odron :D
|
Obzirom tko joj je vlasnik, niš čudno... :)
@mob |
Citiraj:
Jel to samo 'nako pišeš ili imaš opravdani razlog? |
Bruga D. su 'zele svakodnevne diskusije s pojedincima :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Taman mi je terapija počela djelovati, kad ono, opet se (po)javili jutros :D :D |
Ljudi počela mi se sviđati ta motorola g i e serija.
Vidim da g serija ne može izdurati 2 dana, dok bi e serija mogla budući da je 2000mah više baterije i slabiji hardver. Meni treba za surfanje, poruke i razgovore. Koliko vani košta e4 plus? Da li se dobiva "spori" i brzi punjač u kompletu? Jel baterija stvarno nezamjenjiva ili je samo stvar da treba servis za zamjenu? Jel e serija ima gluposti s punjanjem i ekranom kao g4 serija? |
Trebam mob, dual SIM, 3GB RAM. Zanima me može i ovaj mob primiti dvije SIM kartice i SD karticu istovremeno, kakva je baterija i kakva je kamera:
https://www.links.hr/hr/smartphone-m...sivi-046300020 |
Uzimaj. U temi "koji mobitel kupiti" ti je kolega @locks već rekao da taj mobitel ima sve što tražiš ;)
Za te pare, bolji nego bilo koji "kinez" pogotovo što se kamere i softvera tiče ;) |
Ako ne uspijem popravit svoj mob kupujem taj 99% :) Još samo pitanje ima li ova MOTO E4 plus neku prednost u odnosu na G5 osim baterije (veličina je po meni minus)?
|
Baš niti jedne osim toga.
Sent from Mobara |
Opet sam dobio update neki dan. Dosadni su vec više, svaki mjesec update :D
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Kupi Samsunga i nećeš imati tih problema :D
|
Kupio Samsung tablet neki dan i vratio.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Kupio G5, sviđa mi se :), imate li preporuku za kakav tanki case?
|
nillkin frosted shield. moj g5+ ne dira nista osim toga.
|
i ja imam crni na G5, super je, savršeno sjedne
|
Meni se ne sviđaju Nilkini jer imaju potpuno otvorenu doljnju i gornju stranu. Spigen mi je puno bolji.
|
Nije potpuno otvoreno jer ima na kutevima potpuno pokrivanje.
Funkcionalno nema prednosti da imaju zatvoren ravni dio jer ti mobitel nikad na taj dio neće pasti. Kutovi su već pokriveni, ako se i dogodi da oba kuta istovremeno dodiruju površinu, nezaštićeni dio ju neće ionako dotaknuti. Dapače, masku je lakše staviti i skinuti ako je savitljivija, što je izostavljanjem zaštite na gornjoj i donjoj strani postignuto. Nisam još nikad doživio da mi je mobitel pao na rub "nečega", recimo stepenica, gdje bi ta nezaštićena strana bila kritična. :) Nillkin ima i druga rješenja. https://i.ytimg.com/vi/FlgdqPW_Png/maxresdefault.jpg Ovo koristim dvije i pol godine bez zamjene, popilo je brdo udaraca. Krući dio ovog bumpera (obojani dio) je od tvrde plastike, crni dio gumen. Plastični dio je na više mjesta ispucao (primarno od padova), ali ga gumeni drži na mjestu, tak da je još uvijek bumper potpun i nemam ga potrebe mijenjati :) |
Eto meni se baš to dogodilo. Pao mi je mob u tom nilkinu baš na donji rub gdje nije uopće zaštićen i to sa manje visine i ostavio veliko udubljenje. Od taka samo full cover maske. Te crne Nilkin su vrhunske i stvarno su odlične kvalitet ali zbog nedostatka takve zaštite ih neću više uzimati. Recimo ipaky mi se svidio jest malo mesnatiji ali pruža daleko veću zaštitu od pada u što sam se uvjerio nekoliko puta i to jednom pri 50km/h na spustu sa mtb-om gdje se razletio po cijeloj cesti i niti jedne jedine crtice na mobitelu nije bilo. Da je u tom slučaju bio navedeni nilkin mislim da bi trebao mjenjati mobitel.
|
Postoji li mogućnost da kad mi dođu poruke na whatsapp i viber da bude broj poruka prikazan na ikonici aplikacije? Je li to do lunchera ili sam previdio neku skrivenu opciju? Na sonyu mi je to bilo standardno.
|
To dolazi u oreu. Osobno nisam ni znao da to nije tvornicki jer sam bio na xiaomiju 4 god i tamo svega ima.
|
Kad dolazi oreo na g5?
Koristite li standardni launcher ili neki aftermarket? Poslano sa mog Moto G (5) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mora biti kupljena nova launcher ili je to moguće sa free?
Izgleda da mora biti prime, free ne dopušta tu opciju. Nego, ima li koji trik za fotoaparat, svaki minimalni pokret uzrokuje zamućenje slike, to mi je razočaranje nakon Z3C. Imate li preporuku kakvog tempered glass za G5, po gsm areni piše da ima gorilla glass, ali ipak nema... |
za blagdane prime verziju obično spuste na 1$.tako sam je i ja upecao....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |