![]() |
Ajme, kako RvP lijepo primio loptu i prešao preko dva stopera u stilu "dvije muhe jednim udarcem". :D
Dva remija za redom? Bit će da igrači ne slažu s trenerom. Pitam se kad će krenuti. :( Ali vjerujem, probudit će Chelsea. |
Citiraj:
Neće. :) Isto je bilo sa AVB. :) Kreten je izbacio lamparda, terrya, maloudu i maltene drogbu iz ekipe pa je bilo veselo. Mislim izbacili su essiena iz ekipe koji je otišao u Real i tamo igra. Ovaj panj Mikel igra vezu..daj bože isuse kriste pa dijete bi bolje posložilo CFC. Sljedeće igraju protiv West Ham United (u subotu) i nadam se da će ih isti pregaziti. Bilo bi mi drago pošto su mi oni drugi najdraži klub. Tj. bilo bi super da igraći puste 3-4 izgubljene za redom + ova dva remija = pa pa rafa. :D CFC je sada treći, a ne zaslužuju biti ni među prvih 10. U ostalom sve je jasno da malouda trenira sa CFC U-21...nikad neću zaboraviti njegovu sezonu 2009-2010 |
Lista trenera prema zaradi:
1. Jose Mourinho (Real) - 15,3 mil. € (bruto na godinu) 2. Carlo Ancelotti (PSG) - 13,5 mil. € 3. Marcello Lippi (Guangzhou Evergrande) - 10 mil. € 4. Ferguson (MUFC) - 9,4 mil. € 5. Wenger (Arsenal) - 9,4 mil. € 6. Guus Hiddink (Anzhi Makhachkala) - 8,3 mil. € 7. Fabio Capello (Rusija) - 7,8 mil. € 8. Tito Vilanova (Barca) - 7 mil. € 9. Mancini (Tity) - 5,9 mil. € Jose Antonio Camacho (Kina) - 5,9 mil. € 11. Frank Rijkaard (Saudijska Arabija) - 5,3 mil. € 12. Jupp Heynckes (Bayern) - 5,2 mil. € 13. AVB (Tottenham) - 4,5 mil. € 14. Jorge Jesus (Benfica) - 4 mil. € Harry Redknapp (QPR) - 4 mil. € 16. David Moyes (Everton) - 3,6 mil. € Paulo Autuori (Katar) - 3,6 mil. € Manuel Pellegrini (Malaga) - 3,6 mil. € 19. Abel Braga (Fluminense) - 3,5 mil. € 20. Luciano Spalletti (Zenit St. Petersburg) - 3,3 mil. € 21. Cesare Prandelli (Italija) - 3 mil. € Antonio Conte (Juve) - 3 mil. € Vanderlei Luxemburgo (Gremio) - 3 mil. € Muricy Ramalho (FC Santos) - 3 mil. € Tite (Corinthians Săo Paulo) - 3 mil. € 26. Ottmar Hitzfeld (Švicarska) - 2,6 mil. € 27. Martin O'Neill (FC Sunderland) - 2,5 mil. € Marcelo Bielsa (Athletic Bilbao) - 2,5 mil. € Roy Hodgson (Engleska) - 2,5 mil. € Joachim Löw (Njemačka) - 2,5 mil. € |
Pih...legendaran klub. :)
|
West Hamm - Gianfranco Zola i Di Canio
|
Top 3 za Zlatnu loptu Messi, Iniesta i Crynaldo :D
Mislim da će gelinjo opet izvisiti. Daj Bože da dobije Iniesta nagradu :D |
Messi, bez konkurencije.
A u premijeršipu će, kako je krenulo, RVP opet biti daleko iznad svih, što i zaslužuje. :) |
Znam da je bez konkurencije sve stoji. Ali neće biti ne zasluženo ako dobije Andres :D
|
Sve su glasnije ove špekulacije da Benzema ide u CFC. :) Pa to bi bilo baš dobro. :)
|
Kaj Falcao frula? :D
|
Ja se nadam. :) IMHO bolje Benzema kad već Cavani ne dolazi. :p
|
Tabloidi spominju da Guardiola preuzima City.
Mislim da bi najbolje legao navijačima Arsenala. :) |
Danas uz Unitede!
13.45h West Ham United - Chelsea (ajmooooo The Hammers) :) 18.30h Reading - Man United 21.00h Juve-Torino, zagrijavanje za zadnju tekmu Lige prvaka i konačan pad plavih iz Londona :D 22.00h ne propustiti Real -Atl. Madrid |
Citiraj:
Ali legao bi on svim navijačima ja mislim :) Osim Dinamu xD |
Vidiš, zadnji put sam propustio Real, možda prvu tekmu od kada Lukica stigoše :)
Danas ne ponoviti tu pogrešku Roby, ne :D |
Citiraj:
Bayern München-B.Dortmund u 18:30 |
O, vidim da bu prijenos guženja čelzija na sportklubu:p
|
Cole 63` 1-1 bubbles :chears:
|
Diame 86` 2-1
Bravo čekičari! :goood: 3-1 potop............... :care: |
užas. Več bio zaokružio pobjedu Chelsea na listiću poslije 0:1
|
O da:p
|
Eto...drago mi je kao što sam napisao. :)
|
Vamos Rafa:p
|
Još nek roknu iz lige prvaka + nek danas padnu na četvrto mjesto pa sutra na peto i to je to. :)
|
Citiraj:
|
U teoriji još ima šanse stoga nisu. :)
|
bravo fellaini
dzeko igra od prve minute, znaci .. sanse za preokret su smanjene :D edit: a moraj ja brbljat XD dobili penal smradovi |
Bit će zanimljivo pogledati:
Bayern vs Bvb Barca vs Barca u malom Real vs Atletico Baš krasan dan za nogomet :D |
Swanseeee :)
|
Neriješeno :D Juup
|
jebeno, dobro je i to.. samo da nije 3 boda
jos samo da united sad napravi cuveni preokret, od 3:0 .. na 3:6 protiv readinga .. i ja sretan :D EDIT: prebrzo su preokrenuli :D EDIT2: a u qurac .. bome i ovi preokrenuse :D |
MU :D sa 1:2 na 3:2. Neda se ovaj Reading. :p
|
jebemti koja utakmica.. u prvih 30min svaki tim imao po tri udarca prema golu .. svi usli :D
|
BAŠ TO!
Citiraj:
|
3-4 Van Persie tooooooooo.....:goood:
|
Here's Van Persie's disallowed goal http://pbs.twimg.com/media/A9DIrHhCIAADrZG.jpg
What say now? http://pbs.twimg.com/media/A9DLvHjCEAAPvvn.jpg |
Ovako na prvu, nisam vidio usporenu akciju (poziv na mob) ali rekao bi da je bio ofsajd i faul igraca koji je prethodno glavom pucao.
Tako da...:D |
Brko pa ti samo wajnaš, spamaš, trolaš i pričaš gluposti po temi. Tebi nikad ništa ne paše. Možda da uopće ne dolaziš ovdje, barem bi bilo malo mira.
United opet preokret po ko zna koji put ove sezone. Uskoro derbi sa Cityem. |
Real Madrid vodi 1:0, Kristina, slobodnjak
|
Kristijano :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |