![]() |
Još 350 postova i prestižemo žderonje
|
Bumo mi to brzo natukli. :D
|
sak kad počne voajđer bumo sigurno prestigli žderonje , nema kaj
:) |
Jedva čekam da počne pa da vidim Katicu v akciji i najboljeglika u ST-u - doktora.
|
DOKTOR!!!!! YEAAAA!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: naaaaajaci je
koliko jos epizoda do kraja? usput ja ih ne gledam tijekom tjedna... zauzet sam.... samo snimin u nedjelju pa onda kad stignem odvrtim na FF :D |
kad smo več kod najboljeg doktora u ST , morete ga videti upravo sad na pervom programu u gremlinima , samo kaj ima malo više lasi nego u vojađeru :D
|
Citiraj:
Stalno sam (ne znam zasto) imao dojam da ti prezires Katicu i ekipu? Nema ravnog doktoru :) A tek kad postane samodopadan. U jednoj epizodi (sigurno se sjecate) kad se bori za svoja prava povisenje ovlasti u slucaju neke havarije... Hoda pored svih clanova i govori nesto kako su se svi prema njemu u pocetku odnosili hladno kao prema masini i onda nabraja rasu po rasu i nakon ljudi spomene : Cak i Paris se moze podnositi :) Kao da je Paris rasa za sebe :clap: |
Weee doktor Rulzz!!! Nema mu ravna.
Samo se nadam da ce netko probiti Viaccess 2 prije nego pocne Voyager da ga mogu snimati :D . |
Citiraj:
Ostao sam bez slova, stvarno si stasao u vrhunskog operativca manipulatora klase Picard :) Ni prva epizoda se nije odvrtila a vec nekoliko od afirmativnih do fanovskih komentara na Voyager ! Stvarno si dobar posao napravio. Od kuda im saljes signal da tako dobro primaju manipulativnu EMF neuro sekvencu. Za ovo ces dobiti pohvale federacije, ima da ti repliciraju 100 komada A-DATA memorija :D :D :D |
Citiraj:
program je ubačen u matricu i počel se je širiti kroz nju , u roku od tjedan dana svi buju voleli vojađer rezistnc is fjutl , dei vil lajk vojađer:D |
Citiraj:
Hahaha, ma sta voljeti, to ce postati Voyager Kult :) Jos cemo se morati i skrivati od te sekte a predvodit ce je MentalHarikiri :) |
Citiraj:
meni je voyager prvi ST koji sam poceo gledat i ima status legende pogotovo doktor... ima najjaci sarkazam u svemiru :D |
Jeste gledali epizodu kad su brini napali zemlju. Ja si mislim evo opet jedne sapunjare kad onda major Kira reće sisku da je zemlja napadnuta, ovaj tijedan je bila dobra rokačina!!:rambo: :rambo:
|
Čekam nedelju , pa bum pogledal sve od jenpu. Nedami se več gledati DS9 prek tjedna.
Kad bi bar Voyager davali negde oko 10 ili pol 11. To bi mi bilo taman, dok dojdem s igrališta doma i onda ljepo sa flašom gustog soka se zavalim u fotelju. |
Citiraj:
Nema kod nas điđe-miđe i space-opera :D (mislim...nemam ja ništa protiv dobre stare space-opere ali dobar dio epizoda nije ni to) Samo hard. I kaj se tiče jela, cuge i SF-a:) :beer: |
netko je zabrinut... :D
prestic cemo ih samo tako.... |
eh sad jelc ni bas tak. stanje je takvo samo zato kaj nam izgleda DS9 ide na jetru pa su i takve rasprave. cim krene voyager sa cuvenim doktorm biti ce mrak.
|
sta hoces rec - da je bit super pa necemo postat nista koliko je super? :rolleyes:
|
@Jelc
mi isto imamo okupljanja. Svake nedelje u holodeku 3, ak nisi znal. Slobodno i ti dojdi :D |
Pa vama je glavna zabava postanje o nabijanju postova:D
Da ste pravi fanovi-bar bi došli jedamput godišnje na SFERAKON... Ove godine ste imali predavanje o Star Trek seriji Pax, nakon toga kratko predavanje o Star Trek kuharici...a bogme škvadra i pjeva na klingonskom...nemreš bolivit :-))) Ajde...u ovoj bude barem Seven of Nine:D :D :D Ali kad se samo sjetim kad sam prvi put vidio onog sa "ledicama" na očima...joj...ajme... |
Di ste? Evo,vratio se sa odvikavanja od ST-a iz Omiša(okolica)... Otjerali me nakon 8 dana kad su skužili da im je poso džaba!
:D Inače, di je Quark? Pogledo sam 3 zadnje epizode, a njega nigdi... |
E bemti. Ovaj tjedan su potrefili dati nekoliko epizoda oko 6h, a taman tada pocinje serija koju gledaju svi osim mene (neka glupa sapunica). cccc
Budu li pustali i Voyager u to doba... |
:D hahaha nemos gledat serije zbog sapunice koje ti ekipa gleda...
|
Znam kad su bili prikazali brina bez maske.Bilo je to kad su Bashira i Worfa zatvorili u Dominijski logor u Gami ,tamo je bio Martok i neki Garakov mentor
|
Citiraj:
Brin je tam bil , i onda su ga ukokali. A i bila je ona poslovica " Nikad ne okreči leđa Brinu" :D |
Mislim da je imal facu bil je sličan alfu iz one serije(dlakav dugu njušku),al nisam siguran
|
Citiraj:
pa kak bi nekaj meni the great star trek fishermanu tak nekaj promaklo :eek: moram najti na netu tu sliku , ali zaklel bi se da taman kad su mu ovi šteli maknuti kacigu da se nekaj dogodilo kaj su morali iti ili nekaj u tom stilu tak da mu nisu maknuli kacigu :rolleyes: |
Malo gledam po webu ST i gledam epizode enterprisa(neTNG),ima jako dobrih epizoda pogotovo ova koja je na homepageu,neću izazivat vraga ali čak mi se čini zanimljiviji od svih drugih epova,ako sam u krivu ispravite me!:beer:
|
Evo još jednog pitanja: Zašto svi federacijski brodovi nemaju cloocking device ako ga Defiant ima i hoće li ga imati novi brod klase Defiant koji će doći umjesto prvog defianta?
|
Citiraj:
ak pogledaš www.startrek.com buš sve našel |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:04. |