PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Rapidshare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83088)

svakak 17.10.2010. 17:16

Bojim se da će RS uskoro morati predati palicu mlađim i boljim servisima, koji neće maltretirati korisnike svako malo, tako da se gotovo nitko ne može snaći u njihovim modelima. Ja sam nakon skoro 3 godine plaćanja Premium pretplate za RS odlučio odustati od RS-a.

ali3n 19.10.2010. 16:16

Citiraj:

Autor svakak (Post 1755079)
Bojim se da će RS uskoro morati predati palicu mlađim i boljim servisima, koji neće maltretirati korisnike svako malo, tako da se gotovo nitko ne može snaći u njihovim modelima. Ja sam nakon skoro 3 godine plaćanja Premium pretplate za RS odlučio odustati od RS-a.

...i ja sam skoro odustao, ali ovaj novi sistem sa Rapidima mi se nakon nekog vremena svidio...istina, picajzle su oko svega, ali sad mi se cini puno jeftiniji nego inace...

Matija_Kr 19.10.2010. 20:20

Citiraj:

Autor ali3n (Post 1756603)
...i ja sam skoro odustao, ali ovaj novi sistem sa Rapidima mi se nakon nekog vremena svidio...istina, picajzle su oko svega, ali sad mi se cini puno jeftiniji nego inace...

više nije jeftin. pogledaj moj post iznad..platit ćeš sljedeću aktivaciju 500rapidsa...

geronimo_2 24.10.2010. 14:18

pozdrav decki. evo moj RS napokon istekao pa bih sad uzeo nesto novo. dajte prijedlog. nedavno je neko spomenuo da HotFile nesto steka u zadnje vrijeme?
:chears:

Juice 24.10.2010. 17:59

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 1760283)
pozdrav decki. evo moj RS napokon istekao pa bih sad uzeo nesto novo. dajte prijedlog. nedavno je neko spomenuo da HotFile nesto steka u zadnje vrijeme?
:chears:

Evo koristim Hotfile sad nakon što je RS uveo te rapidse i nema nikakvih problema. Jedino ako ćeš trebat support nešto, nisu baš ažurni.
Uzmi ili Hotfile ili MU.

Gemmy 25.10.2010. 19:26

ja uzeo FS na probu mjesec dana, nakon isteka RS-a, i mogu rec da sam veoma zadovoljan
iskoristava mi max brzinu veze, i jos nisam nijednom naletio na dead linkove kao na RS-u, tako da cu ostati na FS-u

neumrli 26.10.2010. 09:37

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 1760283)
pozdrav decki. evo moj RS napokon istekao pa bih sad uzeo nesto novo. dajte prijedlog.:chears:

Koliko vidim Hotfile, Fileserver i Megaupload su sada trenutno glavni igraci. Na Rapidshare uploaderi vise nista skoro ne stavljaju, ali mislim da su to i zasluzili sa svojim odnosom prema korisnicima, generalno.

Wolverine 26.10.2010. 10:30

Uzeo baš neki dan HF za probu, ima gro toga jedino mi se čini da je gamad digla cijene. 9 baksa za mj dana je nekak puno.

Juice 26.10.2010. 12:23

Mislim da se cijene nisu mijenjale. Najisplativije je uzet godišnji, $55 odnosno 290kn.
No, dosta offa.

9800pro 27.10.2010. 17:58

Citiraj:

Autor Matija_Kr (Post 1756797)
više nije jeftin. pogledaj moj post iznad..platit ćeš sljedeću aktivaciju 500rapidsa...

točnije 495 rapidsa i dobiješ 150 giga prometa za skidanje i recimo skidaš ko ja između 02:00 i 10:00 sati kad ti skidaju samo 10% prometa pa si vidi kolko te to izađe.

Matija_Kr 28.10.2010. 09:24

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 1763490)
točnije 495 rapidsa i dobiješ 150 giga prometa za skidanje i recimo skidaš ko ja između 02:00 i 10:00 sati kad ti skidaju samo 10% prometa pa si vidi kolko te to izađe.

Točnije - puno previše prometa za jedan mjesec? S 600 rapidsa koji su mi ostali sam mogao još pol godine skidat jer sam isto ko ti skidao za vrijeme happy houra, a ovak mogu ****

Bilobrkster 29.10.2010. 18:10

Bok ljudi!

Evo istekao mi RS account i sad ga hoću produžit. Onaj najmanji paket od 500 rapidsa mi je okej. S njim imam mjesečno 30GB što mi je sasvim dovoljno.

Nego ne znam šta je al nema šanse da ja nadoplatim. Nakon što odaberem paket, Paypal kao sredstvo plaćanja i klik na checkout, stranica se prestane loadat i gotovo. Refresh ne mijenja ništa. Jesu li trenutno u banani ili je do mene nešto?

jucca 29.10.2010. 18:44

Sta je ovo, niko ziv vise ne uploada na RS :wtf2:
Znam da su zakenjali s ovim novim šemama, i da se ekipa lagano premjestila na druga ali da su toliko "propali".... :hitthewal:

Big Guy 30.10.2010. 15:25

za razliku od drugih hostera uploaderima baš ništa ne nude za njihov trud i još k tome ograničavaju download za premium usere i još smišljavaju neke glupe VIP accounte

Matija_Kr 30.10.2010. 18:00

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 1765722)
za razliku od drugih hostera uploaderima baš ništa ne nude za njihov trud i još k tome ograničavaju download za premium usere i još smišljavaju neke glupe VIP accounte

Tako je...ne znam kaj si umišljaju i kakva je to politika. Nadajmo se da bude ih odlazak korisnika malo osvjestio

hammer_of_thor 30.10.2010. 22:20

Citiraj:

Autor jucca (Post 1765226)

Čini ti se.
Istina, ima manje materijala na RSu nego prije, ali i dalje više nego dovoljno.

Opet, ovisi šta ti je izvor linkova, ali RS je još uvijek pun k'o brod.

Wolverine 31.10.2010. 10:17

Citiraj:

Autor jucca (Post 1765226)
Znam da su zakenjali s ovim novim šemama, i da se ekipa lagano premjestila na druga ali da su toliko "propali".... :hitthewal:

Dosta ekipe/foruma/zajednica apelira na bojkot/bojkotira RS. I IMHO imaju pravo.

Liquid Snake 04.11.2010. 13:11

Da li je i vama RS nedostupan ?

theorigigi 05.11.2010. 22:51

imao sam Rapid 2 godine i preko 2000 uplodanih fajlova,skoro da nisam više morao plačati uopče jer sam sakupio bodove
i dobio besplatno ...sve do prije pola godine kada
su počeli brisati sve fajlove koji se ne skidaju duže od tri i nešto mjeseci
tako da su mi skoro sve obrisali i poslao sam
ih u k... i sada lagano štancam preko utorenta i tu i tamo na nekom forumu pokupim besplatni acc premium...ali sada ih ima milion različitih i rastu ko gljive svaki dan,
tako da se nemože čovjek odlučiti koji da uzme mada mi se čini da je Hotlife dosta čest,
bar na mojim forumima!!!

mymoon 05.11.2010. 23:11

treba samo uključiti opciju da se fileovi ne brišu. ;)

Matija_Kr 06.11.2010. 00:24

zainteresiran sam za zamjenu 500 rapidsa za neki drugi servis ili za prodaju pa ako je netko zainteresiran nek se javi....

geronimo_2 11.11.2010. 21:05

poz decki. sta na fileserve-u znaci "Unlimited parallel downloads"? pretpostavljam da nije da mogu sa nekoliko kompova/IP adresa skidat sa istim accountom ;-)?

mymoon 11.11.2010. 21:17

to znači da možeš skidati više file-ova odjednom, tj. u isto vrijeme, na jedan komp.
da li si ograničen IP adresom, nisam siguran ali mislim da jesi.

geronimo_2 11.11.2010. 23:33

Citiraj:

Autor mymoon (Post 1776137)
to znači da možeš skidati više file-ova odjednom, tj. u isto vrijeme, na jedan komp.
da li si ograničen IP adresom, nisam siguran ali mislim da jesi.

a to sam si i mislio jer inace uzme nas 10-ak jedan acc i skidaj :goood:

mymoon 12.11.2010. 16:41

pa uzmite i dogovorite vrijeme skidanja.
bitno je da se u isto vrijeme ne skida sa više IP-ova, ako to uopće prate.

jedino što se može dogoditi je da promijene pasword u slučaju otkrivanja istovremenog skidanja, pa ga opet vratite natrag...

geronimo_2 12.11.2010. 16:50

Citiraj:

Autor mymoon (Post 1776793)
pa uzmite i dogovorite vrijeme skidanja.
bitno je da se u isto vrijeme ne skida sa više IP-ova, ako to uopće prate.

jedino što se može dogoditi je da promijene pasword u slučaju otkrivanja istovremenog skidanja, pa ga opet vratite natrag...

hm, mislis da nebi ukinuli account, jer ovo sa pass-om nije bed. sjecam se pred jedno godinu dana sam sa frendom djelio rapid account i nisam onda znao da bi moglo biti problema zbog toga i nikad se nije nista desilo.

P.S. jel zeli neko djelit account na fileserve-u ;-)?

MarKill 12.11.2010. 17:32

ak na dan ne skidas s vise od 4 IP-a, nece se nist desiti, a ak ih ima vise dobis opomenu. na mjesec sam dobivao po dvije, no nikad se nije password resetirao ili nes slicno.
to je bilo pred pola godine, neznam kak je sad. moglo se skidati s vise adresa istovremeno.

geronimo_2 12.11.2010. 19:16

Citiraj:

Autor MarKill (Post 1776825)
ak na dan ne skidas s vise od 4 IP-a, nece se nist desiti, a ak ih ima vise dobis opomenu. na mjesec sam dobivao po dvije, no nikad se nije password resetirao ili nes slicno.
to je bilo pred pola godine, neznam kak je sad. moglo se skidati s vise adresa istovremeno.

nebi skidao sa vise od 2 IP-a zato pitam nekoga ako oce djelit samnom. ja ne skidam puno pa mi je glupo uzimat sam. trenutno skidam kao free sa JDownloader-om i tlaka mi je jedino sto moram ukucavat one rijeci inace bi i ostao tako. znao sam imat rapid i po tjedan dana ga ne koristit. poz

MarKill 12.11.2010. 19:25

sad tek vidim da je fileserve u pitanju :D
ovo sam napisao za RS

geronimo_2 01.12.2010. 20:52

poz. jel vam steka jos HotFile. ja ga evo uprav uzeo na mjesec dana jer mi treba nesto hitno i neide mi preko 150kb/s :stoopid:

:wtf2:, evo sad mi pada i do 30kb/s :hitthewal:?? pa brze radi ako idem kao free sa JDownloaderom samo me zivcira ono kucanje catch... kako god da se zovu. Rapid mi je uvijek letio na max :stoopid:

majko mila sad sam skuzio da sam napravio Preapproved Payments na paypallu. mislim projurio sam kroz HT, ali nisam skuzio da mi nude to :stoopid:. enivej skinuo sam to na paypallu. ovo je prvih i zadnjih 9baksa sto su od mene dobili. servis im je sh*t.
budite oprezni.
poz

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22.