![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma to ima 25-30 FPS-a kada gleda u nebo, ovisi jel ima oblaka i ne, zato mu FPS varira xD
|
Ljudi, eo prvi put sam nabacio Crysis, i kad idem optimal settings, sve mi ode na medium, igra ide ko po loju.
E sad me interesuje, jel moguce pojedinacno svaku stavku podesiti da daju najbolje rezultate u igri, sto se tice grafike i igrivosti. Ispod je moja konfiguracija. |
Mozes sve staviti na high bez problema.
|
Kada stavim na High, nema stekanja, ali jednostavno nije igrivo. Slika mi kasni za komandama, mozda nesto trebam smanjiti? Anti aliasing mozda?
|
nema stekanja ali nije igrivo i kasni slika,:lol2::wtf2:
|
Jedno su isprekidane sekvence (il ti ga stekanje) a drugo tecno prikazivanje, samo sa odredjenim kasnjenjem.
Rezolucija je 1680x1050. Mozda je to problem. Gdje naci ove patcheve, modove? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
CRYTEK Crytek, razvojni tim poznat po igrama dobrog izgleda, najavio je kako više neće proizvoditi igre ekskluzivno za PC nego se baca na konzole. Prema šefu Cryteka, Cevatu Yerliju, glavni razlog je slaba prodaja naslova za PC, a za to su prije svega, prema njemu, krivi pirati. Ne kažemo da piratstvo nije problem, ali kad napravite igru koju ne može pokrenuti niti jedno računalo na svijetu te je igra na kraju jadna (govori o Craysisu, ako niste skopčali), onda nemate pravo optuživati nikoga osim sebe i vašeg izdavača. |
Ma recite vi šta hoćete, ali Crysis je ispisao 46 stranica ovog foruma i gotovo svatko tko ga može igrat ga je prešao...
Ja nestrpljivo čekam nastavak... |
Igrao, prešao...ništa posebno, cak mi se kraj cini jako loše napravljen...
Sve u svemu, tko nije probao HL(orange box) neka ga obavezno proba, car nad igrama... BTW...zanima me kakav ce bit nastavak!Ako c ega bit... |
Citiraj:
|
bit ce bit... :)
|
Citiraj:
|
far cry 2 ide prvo, nadam se da nece bit dosadno trcat po savani
|
Ah taj Crysis...previše sam bio nabrijan za tu igru...znam jedino da je valjao samo 1. nivo :D ostatak je prelinearan, a mp još gore :nono:
|
Evo nabacio sam 8.5 cat drajver i sada mi u crysisu na startu igre nekakvi hijeroglifi, nema vise one fine animacije. Zbog cega?
|
nisam baš previše pratil tu temu, a neda mi se tražit po prošlim str.:D, uglavnom na nekoj str. sam jedanput našel neki mod koji u igru ubaci više protivnika, aliena, čini mi se i oružja odmah na početku i review mu je bio dosta dobar kao da igra postane nekaj zanimljivija bla bla bla...:D, ali sam pozabil ime str. i ime tog moda pa ako netko zna ime, može reči?:D.... a može i preporuke za neke dobre modove, koji rade dobro, bez bugova, nove sp misije, mape...imam v1.0, pa onda samo za tu verziju...po mogućnosti i linkove ako može...tnx
|
@xGAME
maniac mod :D |
Nasao sam na ebayu Craysis, Cod4 i GRID... Za 50$... Sa dostavom me dodje 50% skuplje... Jedva cekam da to dobijem:)
|
ne znam bas jel ti se to isplatilo..:D
|
nisam vidio da su 3 igre,ja gledam i vidim Cod 4 i GRID..kad ono i crysis..
|
Citiraj:
Kod nas u Sarajevu tesko da ces naci originale... Ako i nadjes cijena im je oko 50€ po komadu... Ja sam tako davno uzeo COD 2... Platio ga 55€... Sve je ok... Dodjem ja kuci... Raspakujem sve to i usput me uhvati nostalgija (zbog sjecanja na djetinjstvo, kada smo u kutijama i celofanu – istina rijetko – dobijali auta na daljinski i slične tričarije koje smo sada zamjenili computerskim komponentama i softwerom)... Kad ono to je najobicniji pirat sa usminkanom ambalazom... Poludio sam... Pravac na Ferhadiju svadjat se sa trgovcem... Ovaj se prepao vratio mi pare i dao mi jos jednu igricu po mom izboru.... :D Od tada sve kupujem preko interneta... |
haha..
ovo za 50€ ti se isplatio sigurno,jer 3 igre original za 50€ je jeftino. |
Ma prije se moglo fino iz Tajvana naručit cd-key za nekih 100tinjak kuna, al su poslije zabranili isporuku svima koji žive izvan granica te države :hitthewal:
|
Evo malo zezancije...
Sacma u drvo, i opet crysis pokazuje svoj "napredni" graficki engine :) http://img.w3dizajn.net/images/bumtly8_thumb.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |