![]() |
Citiraj:
Izlazi 10.02. za PS5. Mislim da će ovo biti slično Witcheru, mapa je ogromna, open world SP MMO. |
|
Jedan PS5 držim vodoravno dok dugog okomito.
Zasad nikad problema. |
Stoji mi od prvog dana okomito, doduše koristi se rijetko ali za sada nikad problema sa pregrijavanjem ili bukom. Uskoro će mu biti punih 2 godine da stoji okomito, nadam se da mi neće krepati, pošto sam ovoga uzeo za dobru lovu malo nakon izlaska.
|
Također. Vertikalno od prvog dana prodaje u HR, prošle godine samo sam imao 1200h igranja.. Nikad problema.
|
Kod nas je vertikalno od prvog dana (prednaručena kad je izašla) - u upotrebi SVAKI dan bar po nekoliko sati. Nikad problema. Fantastično su to japanci sklepali.
|
Mislim da je članak više tipa, mogući su veći problemi kod okomitog tržanja nego kod vodoravnog, što ne znači da će ih biti, niti ih isključuje.
|
Citiraj:
Kao što ni vožnja u alkoholiziranom stanju ne znači instant prometna. :beer: |
Također prednaručen Hogwarts Legacy, te se premišljam da još uzmem FF 16, neka se iskoristi malo taj PS5, predugo vremena je stajao kao ukras.
Dosadilo mi sjedenje ispred ekrana, i grindanje jedne igre. Vidjet ćemo do kada će trajati ta faza. |
Ma to je više moglo bi se desiti kao i mogla bi cigla sa krova past nekome na glavu.
Da je to nešto ozbiljnije, već bi se pričalo o tome puno više. |
Meni je u petrinjskom potresu nastradao TV,
došao s posla našao ga na stalku kako visi pod kutem od 70 stupnjeva ne znam kak su žice uopće izdržale taj teret, radio je još tjedan dana i prdnuo. U najgorem slučaju zbog takvih stvari nebi konzolu držao okomito. Od prvog dana je doduše i držim vodoravno, čak i da hoću okomito ne stane jer je telka prek čitavog stalka, a konzola na polici ispod nje. |
Momci, molim pomoć.
Kreditna/debitna kartica ne radi na ps-u trenutno (zbog migracije na EUR), i jedini način za kupiti nešto je preko walleta. Ne mogu dodati na wallet jer ne radi kartica. :D Kako kupiti ps plus? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Revolut isto ne radi. Dinerst isto tako. EDIT: Uzmem ova 3: https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/...949#tabDetails Dodam u wallet i kupim ps plus, hoće li to raditi? I trebam 100% potvrdu da li je moguće s walletom platiti ps plus. Ako da, kako? Vidim pod payment options ili add card ili enter 12 digit code. Što ako imam 3 x kod? |
Mozes preko bonova, kartice trenutno ne rade.
Ali bonovi rade. |
Moze se i aricashom - i bon i pretplatu.
|
Preko Aircasha kupi bonove i tak uzmi. Najjednostavnije
|
Ok, nikad nisam koristio Aircash.
Kako to ide? Uzmem bon, vidim da imaju 20 i 25EUR bonove. S tim bonom, dobijem 12-digit key koji ukucam i onda s tim kupim ps plus? |
Da, samo je neko na drugom forumu napisao da mu to s aircashom nije prošlo jer su bonovi u eurima, i da kodove nije mogao ubaciti jer je sonyev store naravno još uvijek u kunama.
|
Znači, čorak...
Još 4 dana traje akcija, nitko nema pojma kako kupiti mi se čini. :D |
Ovako, da bacim update.
Radi preko Aircasha, uzeo 3 x 20EUR i kupio PS Plus. |
Citiraj:
|
Koja je najpovoljnija i najbolja kombinacija 1 TB SSD sa hladnjakom za kupiti?
|
980PRO ali onaj s heatsinkom mi se čini kao odličan izbor.
Mislim da su oko 180EUR. |
Moja preporuka ide za KINGSTON 1TB FURY Renegade.
Brz i pouzdan disk. Koristim ga u PS5. |
KC3000 isto brz disk, a oko 1000kn je bio ...
|
na kraju me tu ispao 105€ + đabe dostava + đabe heatsink kome treba 1 TB:
https://www.crucial.com/articles/for...-with-heatsink |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni piše na checkout 85 eura... Zašto ? Odabrao sam HR
|
Citiraj:
|