![]() |
I opet me odlogiralo. Pa jebemu sve.
|
|
Citiraj:
|
Ma usamljeni su, žele da klikćem što duže :D
|
|
Hmm, kaze Owned, ali. je ovo bilo vec i kad, interesantno mi je pa nemogu vjerovat da sam dodao a nisam primjetio
|
Je bilo je negdje 10 ili 11 mjesec prosle godine. Ja ga iusto uzel tada.
|
I kod mene owned, a nisam imao pojma.
To dovoljno govori koliko planiram igrati te free igre na Epic-u :D |
A ja mislio da citaju PCE i da se samo dodalo :D
|
Da, bilo je, često ponavljaju.
Sjećam se kad sam proučavao, navodno odlična strategija, samo nije baš "new user friendly" |
Igra je mrak, i je user friendly ... tutoriala koliko zelis, i nisu nametljivi, aktivni su dok igras, pale se cim je neka novonastala situacija. Naravno ako ne trebaju, mogu se gasiti u postavkama.
|
|
|
HITMAN 1 GOTY Edition free on Epic for owners of HITMAN 1
Citiraj:
|
Meni ne radi
List Price €29.99 Discount - €15.00 Price €14.99 VAT included if applicable Total €14.99 Idiot ne čitam, nemam hitman 1 |
Meni radi, 0$ :)
|
Tooo ja preskočio nisam uopce skužio da ide tako.
Hvala Stara.Mašino! |
Citiraj:
|
:chears:
Za pokretanje ovog GOTY editiona treba imati instaliran Hitman 1 i Hitman 3 starter pack? Nije mi jasno kako funkcionira, buni me ovo (tu mi piše owned) u opisu: Citiraj:
|
Treba imati Hitman 1. ;)
|
Ja imam Hitman1, ali mi piše Unavailable. Možda je deal gotov.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preglednik na mobitelu, prošlo. Živio!
|
|
|
|
Pa očekivano je da im je store u gubitku. Imaju milijarde "to burn" i to im je ulog za daljnju budućnost (čak i da ne bude te 2023 god.)
|
Da, nije njima do direktne zarade, jer nemaju potrebe ..
strpljivo igraju dugačku igru. Polako se odnos igraće populacije mijenja, i broj korisnika će samo rasti (a i UI tj. EGS funkcije će se poboljšavati). Ne volim ih i većinom izbjegavam, ali realno, greška bi bila otpisati ih kao bezopasan pokušaj konkurencije i tko zna u što će se s vremenom pretvoriti. |
Njima su trošak i te igre što nama dijele besplatno. Mislite da su GTA V ili Metro dobili od developera za kiki-riki? To njih košta milijune
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:55. |