![]() |
A CRYSIS?
|
Citiraj:
Dota i LOL, promjenili eSport za sva vremena. CS. Dark Souls, kompletno novi žanr izmislio. Mortal Kombat. A da ne pričam Pac-man. |
Dark Souls je možda popularizirao žanr, ali sigurno ga nije izmislio. Blade of Darkness sam igrao jedno 10 godina prije nego je ovaj uopće postojao.
|
The most influential video games of all time.. a na listi igra stara 2 mjeseca... hhahah
Ako cemo iskreno. Trebao bi biti #1 PUBG. Igra koja je oborila rekorde a poslije spawnala Fortnite battle royal mod koji je danas popularniji nego star wars. Koliko je to sada bilo zdravo za industriju je druga stvar. A ne kontam kako je Shenmue u isto vrijeme the most influential video game i commercial failure. To sto su igre poslije izgledale slicno sto je ispred svoga vremena nije odraz drustvene popularnosti sto realno lista jeste. |
Gothic 1/Fallout 1 > sve navedeno
IMHO :) |
..i gdje su sad oni defenderi sto kazu da Dragon Age Failgard, Avowed, AC Shadoes itd.. nemaju puno igraca jer su igre na gamepassu:
Clair Obscur: Expedition 33 Tops 1 Million Sales in Just 3 Days https://sea.ign.com/clair-obscur-exp...in-just-3-days Prodali su 1mill kopija za tri dana uprkos tome sto je igra izasla kada i Oblivion. A isto vazi i za Oblivion. Imaju 5x veci peak na steamu nego nabrojani promasaji i ako je igra na gamepassu. |
EA lays off 300-400 people, cancels new Titanfall release at Respawn amid restructuring
Ako se dobro sjecam. Aseti otkazanog Titanfall 3 su pretvorili u Apex Legends. I sad opet. |
Imate li kakvih iskustava s ovom trgovinom? Gledam gdje bih frendu za poklon prednaručio Terminator 2D za PS5. On hvali Zeldu, ali oni to ne nude.
https://gaming-shop-vranovic.hr/ |
Citiraj:
Koliko vidim, legit su. |
Aktivan je vlasnik dosta na PS5 grupama na Facebook-u, često poklanja stvari, daje dodatne popuste i svi ga hvale.
|
Vidio sam taj thread, it je jedino što sam vidio :D No news is good news. Hvala na informacijama.
|
Jel kupovao tko od vas fizicke Roblox gift kartice i gdje? Treba mi za poklon pa bi volio uzeti fizicku karticu umjesto digitalne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |