![]() |
Tek sam sada skužio da su marshall on ear a ne over ear.
Šteta, već sam pristao na zamjenu. Valjda će biti ok ali over ear su navodno bolje, ugodnije i bolje izoliraju okolinu |
Ag008, budeš izdržao.
Naravno da su over ear bolje. |
Ionako ćeš ih sve prodati pa ti je svejedno kakve su.
|
Za doma nema do dobrih open back over ear koje uopće ne dodiruju uho i ne stvaraju tlak u ušima, možeš ih nosit cijeli dan a da ih ne osjetiš. On ear imaju prednost samo u kompaktnosti, a closed back u izolaciji zvuke pa bi to bilo više za nositi vani.
On ear mogu izdržati samo kratko prije nego postane neugodno...ali ag008 vjerujem da ćeš izdržati, neka te motivira ostvarena ušteda :D |
Ag budući da smo već tržili sjeti me se za jedne od tih 5
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Javite kakve su Maršalke, da znam kaj sam propustio sa ovim Panasonic :D
|
Opet mi nešto smrdi kod Malla.
Već se pripremaju za dostavu dobrih 5 dana, dostava mi trebala biti sutra, oni još nisu ni predali dostavnoj. Itko dobio? |
Priprema se.
|
ja sam dobio, tj. sam sam otišao po njih još u subotu
|
Citiraj:
|
Stižu mi danas, ali tek sutra mogu pogledati, na putu sam.
Čisto da imate info, meni došlo s DPDa da dostavljaju. |
Eh, kod koji smo dobili za popust?
E pa šupci ga nedaju kombinirat s drugim popustima. Dakle, iskreno, tko god je pristao, skupa samnom, je budala. Trebali smo ih oderat kolko god ide. |
Majketi tko bi vam ugodio :D
|
Ekipa koja je odbila M slušalice da li ima šta dalje iza toga ? :)
|
@Pomo
3.5og u akciji "Najbolja ponuda dana" su imali Iskra električna lančana pila SF7J112-4 za 58kn. Narucim u 2h iza ponoci, u ponoc je pocela akcija. Oko 16-17h taj dan se rasproda, bilo ih je 13 komada. Dostava 5.5. za druge zupanije, 4.5.og ujutro u 8h dobijem mail da je greska i nude bon od 100kn, ne pristanem i napisem par recenica. Za 4h dobijem mail da je paket spreman i ceka na predaju DPD-u. Jutros stiglo, upakirali u foliju �� Dostavljac uzima novce i nista mu jasno, provjeravao covijek da se nije zeznuo. Znaci ne treba pristajati na nista manje od narucenog. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iskreno ni na kraj mi pameti bilo, tu sam se reg samo da posaljem slike ovima za slusalice kad se ono desilo.
Bez daljnjeg u pravu si. Ugl treba provjeravati tu dnevnu akciju |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na koji način su nudili taj kod za popust? Ako nisu ništa dodatno spominjali oko načina korištenja, možda se možeš opet žaliti, a ako njihov sustav ne dozvoljava da se vrijednost tog koda izmijeni da vrijedi i za proizvode na akciji, možda ipak dobiješ hardversku kompenzaciju :D |
Stigle su i meni slušalice, nakon što sam odbio bon od 150 kn . Moram reći da sluške vrijede tih 144.90 kn .
|
Citiraj:
|
Ja za bon kupio 8 Gillette Mach 3 britvica(155kn). I sad se..., brijem :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Momci, da ne otvaram novu temu.
Famozne Mall-ove slušalice, maršalke. Jel ima tko problema s njima? Napunim ih do kraja (svijetli bijelo), ne izdrže mi sat vremena na bateriji, kompletno prazne nakon sat vremena? Radim nešto krivo, ili ironija, dobio sjebane? :D |
Ako ti padne kapacitet sa 100% do 0% u sat vremena onda nesto ne stima s njima.
|
Budeš dobio povrat sredstava i bok :)
|
Meni su neke Sony slušalice ponudili i naravno da sam pristao...
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Čini se da ove moje ne vrijede ni 144kn. :D |
a da pošaljep na servis ?
i tražiš popravak. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |