![]() |
Nadam se finalu Real Madrid vs Bayern :D učenik protiv učitelja :D
|
Citiraj:
Nadam se nekom osvjetljenju, a ne samo da mi komp svijetli :D :D :D |
Navodno će prodati internet marketinška prava jednom američkom gigantu za nekakvih 500 milja, što bi bilo taman za stadion, a još im ostane i za ćevape i pivu.
Dodatno, priča se i o potencijalnom prelasku sa Adidasa na američki Under Armour kao službenog dobavljača opreme, a cifre u pitanju se kreću oko 150+ milja godišnje na period od 10 godina. Kako god okreneš, pokrića za renovaciju imaju i bez dodatnih sponzora poput Microsofta, Coca Cole i sličnih mega kompanija. Stadion bi trebao dobiti krov, šoping centar, prošireni muzej, nekakve podzemne logističke tunele, estetsko uređenje vanjskog dijela i okolice. Suma sumarum 400 milja, plus minus :D |
|
Citiraj:
I to za malo poveću svotu - 140mil€/sezona. U svakom slučaju, to bi mogao biti najveći uspjeh za UA i poraz za Adidas (s obzirom da su već izgubili i Čelski). Bit će interesantno vidjet kak će se to sve dalje razvijat... Citiraj:
|
Trebao je biti potpisan produženi ugovor s njima, ali je negdje zapelo u pregovorima. Ovaj UA vidim kao sredstvo prisile - Ako vi iz Adidasa nećete, oni hoće. Inače trenutno važi onaj stari ugovor do 2020. za ~40M godišnje.
Adidas je zagrizao u puno velikih klubova i čini mi se da će ih jako teško sve zadržati na svojoj platnoj listi. Što se tiče uzvrata LP za ova dva navedena kluba, moralo bi se dogoditi čudo neviđenih razmjera da Bayern i PSG ostanu bez četvrtfinala, pogotovo ako postignu pogodak u gostima što je vrlo realno za očekivati u oba slučaja. Arsenal ne treba posebno komentirati, a Barca cijelu sezonu ne igra nogomet ni blizu razine prošlih godina, ponajviše zbog nekonzistentnog veznog reda i nesigurne zadnje linije. Ekipe daaaleko lošije od ovog PSG-a su im zabijale golove na Camp Nou ove sezone, a i pitanje je kakav je odnos trenera i igrača trenutno. |
Hattrick Zlatana u europa ligi :)
|
Pa on je tamo car,za razliku od Lige Prvaka :D
|
Citiraj:
Citiraj:
United sad fino izgleda, ekipa je i više nego solidna, trebaju se rješiti par igrača Rooneyja poslati u Kini :D. Njima je isto šteta kao i Real Madridu što nisu kupili Kantea koji bi se odlično uklopio sa Pogbom i Herrerom(Matom) Nevidim neki razlog da kupuju Griezmanna kraj Rashforda, Martiala i Lindgarda.. Zlatan vjerujem može još jednu ovakvu sezonu odigrati, čovjek je kao vino :D šteta da nije nikad zaigrao za Real.. |
Mali Brekalo sa bombetinom |
Standardna pobjeda, Bale & Morata :)
Espanyol parkirao double Decker pa je i neko vrijeme bilo čak i dosadno za gledati xD |
Kova nastradao :/
|
Opa leganes se vratio u život :D 1:1 70min
Zabili gol sličan Rakitića protiv Juventusa :D |
Bome Barca bi u EL mogla nagodinu kako je krenulo. Ne pamtim kad su u zadnjih 12-13 godina bili ovako loši.
Sapunanje daske treneru i/ili upravi. Pa ti imaj 5 superstara u momčadi. |
Citiraj:
|
Spomeni usput kak su ovi dosli do gola ;)
|
Šteta :D Taman sad idu Atleticu, pa bi moglo svašta bit :)
|
Se priča, ki bi mogal nasljedit Luisa Enriquea? Ko je dovoljno lud trenutno.
|
Citiraj:
Da ne ispadne da sam samo za Real i moji su znali ovako igrati prije par god.. samo se sad malo zarotiralo :D Citiraj:
|
Ako dođe Arsenije, onda MSN ide na bubanj :D
Ali fakat sa tim ugovorima pretjeruju. Ono, kad ti je dosta? |
Citiraj:
Bez prave obrane i desnog beka nemaju kaj trazit. I nemoj mozda, napisi da je bilo i bok. Svi pisu o penalu a nitko o ovome. Izgleda da bu trener otisao i prije kraj sezone jer ovo nije igra. Brko Pojma nemam, ne radim u klubu ko realovci da znam buduceg trenera ili da trenutnom govorim ko i kak da igra :D Ko god da bude nek sredi rupe i proda neymara. |
Moj Monaco <3 :D
|
Pep who? :D
|
Ovaj Leverkusen je nesposoban u 3pm
|
Bome je :/
|
WhoTF gleda taj odron od tekme pored najefikasnije protiv najskuplje momčadi europe? :D
|
Svatko tko navija za Leverkusen i općenito za Bundesligaše :D
|
Alaj je i interesantno gledati sraz Arapskih i Ruskih milijardi :D :lol2:
|
Pa u svakom slučaju bolji nogomet od tog ragbija u Leverkusenu :D
|
Sudeći po rezultatu - nije :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |