![]() |
Da znam, radilo se o kopiji MI3, pisalo je 2GB RAM, octa procesor, a zapravo je imao dual core i 512MB, medutim taj isti mob pod drugim imenima se nalazio i na nekim drugim stranicam takoder sa istim specifikacijama
|
Citiraj:
Također, uz dužno poštovanje prema Flyme androidu prije bi izabrao i verziju os-a koji dolazi sa LG G3, po mom mišljenju najbolja modifikacija androida do sada. Molim bez vjerskih ratova, samo iznosim svoje mišljenje, evo par dana se družim sa G3 i ne mogu vjerovati kako su dobro i izbalansirano složili OS. Sječam se LG-a iz nekih drugih vremena, to je bilo prestrašno. Sve u svemu mene više interesira ova aktualna Meizu MX4 verzija (ako stvarno bude oko 1900 kn sa pdv-om), koliko vidim snage joj ne manjka. |
Citiraj:
|
http://forum.xda-developers.com/andr...ager2-t2837094
Evo ovdje ima ponešto o ovom dg310 - po reakcijama usera i nebih rekao da je baš preveliki odron. I ja mislim sebi uzesti šta tako kao rezervu + dati djeci nek se igraju :) |
Pa i nije odron. GPS je odličan a to je bitno.
Kod P6i sam stavio aluminijsku foliju pa nisam uspio dobiti GPS signal a ovdje doslovce leti. I sučelje je brzo, igre se vrte bez problema, touch precizan. Evo novi video s Dg310 http://youtu.be/Mdqipftcg5k |
Doogee je sponzor Villarrealu tako da je to onda prvi klub koji ima odron za sponzora;)
http://www.doogeestore.es/un-10-de-d...villarreal-cf/ |
Jeli iko dobio onog thl-a t6s ?
|
Citiraj:
|
Ekran mi nije na max, biće nekih 30 %.. Al zato mi je stalno upaljen hot spot, radi kase.. Izdura cili dan, ekran je nešto više od 5 sati
|
Citiraj:
Al ajde svako ima svoje veselje ;) |
Citiraj:
|
Zamolio bih da preporucite mobitele do 200$
16gb 2 ili vise rama Dobar i jak proc Prednja 5 zadnja 13 ili vise mp Do 5.3" Kitkat |
Citiraj:
|
Citiraj:
@locks-obično ljudi za mišljenje imaju i nekakvu argumentaciju, tvoja nije zvučala logično pa sam na to i ukazao. Ne vidim razlog za pasivno agresivan komentar, jer sam očito u pravu, a nisam bio ni bezobrazan u svojem osvrtu. Za kolege koji imaju Redmi 1S, Mi3W, Mi4W ili Mi2S evo jedan zgodan i jednostavan alat za root, instaliranje recoverya, flashanje romova i još neke sitnice. Mislim da je osobito pogodno za ljude koji imaju loš ROM, ali se ne žele sami upuštati u flashanje http://www.xda-developers.com/androi...anages-xiaomi/. Bacio sam oko izgleda dosta user friendly čak i za nekog tko se nikad s gorenavedenim stvarima nije susreo. |
Citiraj:
Ako ima netko jos neka napise da imam sto veci izbor. Znam i sam da ima more ali da bezveze ne pitam dal taj ili taj valjaju pa pitam ovdje iz prve ili druge(neka recenzija od nekud)ruke |
Iz nekog razloga mi Coolpad F1 u stanu pod svjetlom žarulja snima video sa 16 fps umjesto 30 fps. Makar je neki dan i snimak po prekrasnom danu snimio s 16 fps (16,675). Probao sam večeras i 720p i 1080p. I sa Baidu kamerom i sa Lenovo kamerom. Sad vidim da mi je i jedan snimak dok je bio na MIUI-u pri malo slabijem svjetlu 16 fps.
Pregledao sam sve snimke s prošlih mobitela: haier w910, hongmi, newman n2, hongmi 1s, i sve su snimljene na 30fps, bez obzira na doba dana tj. dnevno svjetlo ili snimak u kući pod žaruljama. Može li neki vlasnik Coolpada f1 snimiti nešto noću pod svjetlom žarulja i provjeriti fps? I napisati s kojim romom. Imao sam MIUI, a sada je gore Baidu, i kao što rekoh, problem je na oba. |
Stock ROM takodjer u uvjetima losijeg/slabijeg osvijetljenja can 13 fps iako je snimka dosta dobra i bogata detaljima...
To je na original 4.2.2 romu,budem sutra vidio na AOSP 4.4 romu @wolfinjo imam 1.03 verziju San Andreasa ... |
To je neka glupost s driverima kamere. Sad sam pročitao da su i Oppo 5 i HTC One imali isti problem. Koji će mi kamera koja snima dobar video (30fps) samo kad je idealan sunčan dan.
Usporedio sam sad snimak od prošlog tjedna u predvečerje s jednog rođendana. Snimao ja s Coolpadom F1 a žena s Hongmi 1s. Moj snimak (16fps) trzavo sranje, Hongmijev (30fps) odličan. Valjda na Kitkatu radi kako treba, inače ode Coolpad na njuškalo a ja u potragu za nekim Xiaomijem:) |
Citiraj:
Još nisam vidio mobitel koji se masovno prodaje i za kojeg nema prijava raznih problema po forumima, tog ima i tog će uvijek biti. Ja ne kažem da taj virtualni Meizu, koji još ne postoji, neće biti dobra pila, baš suprotno. Samo sam pričao o odnosu kina/cijena/garancija. |
Citiraj:
|
Zanimljivi Octa core/2Gb rama za 159$ Blackview crown, +već dolazi s androidom 4.4.2
|
Nekidan se pojavio u Indoneziji kao Himax Polymer a jučer u Indiji kao Micromax Canvas Nitro A310.
Coolpad F1 možda na kraju stigne i u Hrvatsku. Kao Končar Fonko npr. :D |
to su sve njegovi klonovi :D
|
Citiraj:
|
Prije kao Vivax ili Forcebook UltraPhone
|
Nadam se da smo nekome dali ideju :)
|
Citiraj:
|
Što je s Lenovo internacionalnom garancijom, da li je počala kod nas vrijediti za mobitele?
|
Jok
|
Kad se već spominje Vivax, trenutno je kod mene Vivax Smart Fly X50, pa ako koga što zanima mogu isprobati. Bez obzira na HR brand, ipak je to kinez.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:44. |