![]() |
Kamo, u EL?
|
Bayern je prestigao Benfiku po broju članova. Trenutno ih je 251 315.
Najveći klub u svijetu po broju članova :) |
Ajmo Arsenal hoće to? Jel ne možete zabit gol WBA?
Topnici ili topovske kugle? Ajmo! |
Citiraj:
Prestani se kladit. Ozbiljno :goood: |
ma nisam
MU - Hull poluvrijeme 2:0!! Stabilno 4. mjesto i mičemo uskoro city sa 3. mjesta, iduće godine lomimo ligu prvaka! |
Lome lome! :D Isto ko i ti kladaru! :D
City s trećeg mjesta može maknuti i WHU te Arsenal. :D |
ovaj Liverpool je dotako dno života...0 udaraca u vrata :D
|
RVP precizcna ljevica
|
|
Citiraj:
Počeo je Sunderland - CFC. :) Za sada cfc stišće. :) C'MON CHELSEA! |
E danas se navija za Real,čeka se za pare pa ako bude psovanja i živčanjenja....znate zakaj je :D
|
Hebote,vele Modrić precijenjen....Real unatoč vodstvu nijednom nije oteo loptu Malagi na sredini terena. Malaga kad krene dolazi do gola. Casillas ima psihičkih problema očigledno.
|
U životu nisam vidio ovolko fulanih mrtvaca i ovakve obrane crnog golmana...u životu :D
|
Citiraj:
|
Lampard zabio za city u svom stilu. :)
CFC je i dalje šest bodova u prednosti. :) |
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...57&oe=550F2DD7
Sve sami prvaci na dnu ljestvice Werder 4 naslova prvaka Stuttgart 3 naslova prvaka Hamburg 3 naslova prvaka Dortmund 5 naslova prvaka Biće zanimljiva iduća sezona u drugoj ligi :) |
Dortmund je baš potonuo. :D
Bila bi totalna špica da osvoje ligu prvaka i padnu u drugu ligu. :D Mislim da se to nikad nije dogodilo. :D |
Citiraj:
|
Meni je dobar St. Etienne u Europskoj ligi. 5 utakmica - 5 remija, gol razlika 0, 2 dali - 2 zabili.
Tipično francuski :D :D |
|
Nije ni ovaj za 2:1 los. Dapace :)
|
Gol za 2:1 je vrhunski ali ovaj za 1:1....
Ko da su ga pustili. :) |
Citiraj:
Mada mislim da sigurno neće ispast. Takvi klubovi kad se probude mogu po 10 pobjeda u nizu imati BTW "civilizirani" zapadni navijači klik :hitthewal: Bitno da su naši huligani sa nekoliko bengalki u nekoliko godina "najgori u europi" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Mislim da bi bilo u redu da Nojer dobije.
|
Ali neće
|
Ronaldo mora dobit čak i lakše nego prošle godine :) uostalom zabio je Neueru dva komada :D makar respect za Neura i njegove poteze i obrane :)
|
Citiraj:
Ronaldo 1:1 Neuer :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |