![]() |
Citiraj:
Nakon sjajnog ulaza u sezonu Cavsi su 19-18. Uz sjajne lebronove brojke, ne :) U međuvremenu GSW se ušemio bez KD-a, 8-0 streak. Šarić opet sjajan noćas :) |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Nego KD lagano šutira basket u warm up-u :fiju: |
Ma jasno, nije ta jedna tekma Kobeu sjebala zadnjih par godina karijere :D
Ali da su takve stvari u najvećem postotku krive za to - definitivno... U svakom slučaju, kao što rekoh - iako nekad smiješno zbog čega se James odmara - razumljivo ako želi što dulje igrati |
Citiraj:
|
Koliko ja znam, James je drugi po minutama iz Lowrya. Da je kod Popovica u ekipi, igrao bi po 24 minute max po tekmi, i odmarao svaku treću.
Fascinantno kako se sa 32 godine ne vidi pad atletizma, niti volje. Kapa dolje. |
Citiraj:
10 dana nakon toga ostvario je 55 koševa, iako gotovo 2 godine nije nastupio u NBA utakmici. Edit: odigrao je 2-3 tekme prije te od 55 poena. |
Kacmo kod Đordana, zašto je on bio uzimao tu pauzu početkom 90tih?
|
Prema njegovim rječima izgubio je želju, a tome je pridonijela obiteljska tragedija.
Otac mu se vraćao sa neke sahrane i na autoputu stao uz odvojak da malo odspava. Dvojica ga upucala dok je spavao, ukrali auto i tijelo bacili u neku baru. |
A postoji i ona verzija po kojoj je taj okorjeli kockar prekrsio sva moguca pravila lige. A bio je prevelika zvijezda da bi ga se kaznjavalo pa ga je disa Stern ucijenio da ode ladit jaja u bejzbol :D
|
Citiraj:
Nigdje nisam rekao da je ta statistika nebitna, vec da uvijek vadis taj isti argument. A propo cavsa i jamesovog sparanja. Osim propustanja utakmica james poprilicno spara svoje tijelo i u obrani. I cavsi opcenito igrajuu losu obranu. Kolko god james pumpao fenomenalne statse u napadu, kolko god si je poslozio supermomcad po svojoj zelji, obrana je losa i to se vidi po rezultatima. Je znam, dici ce se oni u playoffu, i nominalni su zbog jamesa u prednosti pred svima, no istok vise nece biti setnja i u najmanju ruku ce se u playoffu namucit do finala. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
I opet ta ekipa jos ne uspijeva osigurati prvi seed na istoku, zadnjih par mjeseci igraju najgoru obranu u ligi, i nakon dobrog ulaza u sezonu skor im je 19-18. Kako to davore s najboljim igracem svemira i svakosezonskim stvarnim mvpem koji svaku momcad automatski ucini kandidatom za naslov? Citiraj:
Mnogo svez bio taj neki Dzordan. Nego, i za taj flu game kruzi prica da je bio hangover game :D |
Citiraj:
Citiraj:
znaci ekipa se sprema da bude najjaca u play offu, a posto su prosle godine dobili warriorse bez hca, onda mislim da su im neki drugi prioriteti trenutno ali dobro, mozda sam u krivu i ljudi su jednostavno preko noci zaboravili igrati timsku kosarku |
vorda,na planinu se bez opreme NE IDE.Lebron je u sandalama i kratkim hlačama i jadan je jer ima 32 godine. :D
|
trenutno je suncano i teren je ravan...planine pocinju negdje tamo za 2 tjedna :)
Citiraj:
Ne znam kak bi objasnio cinjenicu da im je jedino playoff bitan a James vodi ligu u MPG u regularu :D |
Majketi gledao sam Orlando OKC sinoć,kakvo divljanje i samovolja Westbrooka,to odavno nije viđeno.
Treba se napomenuti da Magic tankira,pa u trenutcima kada bi bilokoja NCAA momčad faulirala za dva ovi puste Westbrooka da šutira treću(!) off balance tricu u 30 sekundi,koja je odvela u produžetak. Potom Orlandova bacanja lopte u aut ničim izazvani(da i to se događa)....i neupućen bi reko eto Westa,50 i kusur poena,tripple double...i odveo momčad do pobjede u OT :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Super igraju decki. Ja nakon puno godina opet pratim NBA i gledam tekme, jos tam od Joradnove ere..
Repka ce bit jako zanimljiva.. |
Citiraj:
Ma ovo ti je čisto ono na svježinu u četrdesetoj :D PLANINA
|
Citiraj:
Jasno mi je šta je to.
Ali Lebronu nije jasno.A još ne igra obranu niti upola kao MJ :D |
Citiraj:
Nije baš toliko,ali zamisli da igra preko 1/2 kako bi bio umoran :D