![]() |
Citiraj:
Raspakiraj rom i editiraj build.prop file sa notepad++ (te linije koje javljaju grešku): "ro.product.device" "ro.build.product" "ro.product.model" Stavi onako kako je na romovima na kojima prolazi instalaciju. Isto raspakiraj i vidi što tamo piše. Onda bi trebalo proć instalaciju ali je moguće da će zapet na bootloopu ako rom nije kompatibilan sa tvojim uređajem. |
@Princ288 onda nemas sto razmisljati. Haier ima u startu hrvatski meni, bolji gps i time je vise out of the box. Jedino sto je malo stariji android, ali i frend ce se kroz vrijeme okuraziti :D
@veki19 razlika u performansama quada u cubotu/thl 100...i dualca u haieru nije velika jer je pojednostavljeno receno ovo jedan od najslabijih quadova, a dualac je jedan od jacih. Haier je u nekim testovima cak i osjetno bolji. Konkretno pogledaj si rezultate iz ovih postova pa usporedi: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1056 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1060 |
Citiraj:
Izgleda da ću na Haier-a onda definitivno. Htio prvo THL,pa cubot,pa sada Haier... |
Jel ima Jelly Bean 4.2 za Haier W910?
|
Citiraj:
|
Jel ima neki kinez manji od 5 inča koji ima više bandova za 3G mrežu, jer koristim Tele2 mrežu?
Gleda sam, nisam ništa naša osim lenova, koji mi je ružnjikav. |
Čini mi se da Xiaomi imaju to dobro pokriveno, ali nisu dual SIM. Trebao bi dati malo više detalja.
http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi2A-...e-p-79579.html |
e taj je već zvijer, ali mi se ne da 1700 kn za prvog kineza.
Nešto do 1000 kn bi bilo bolje, ukoliko naravno postoji. |
Imaš ZTE, ali skup je...
btw. pogledaj p.m. |
FAEA F1 ima 900/2100
|
Vezano za HAIER W910
- ja sam kupio 2 komada sa Focalprice, gdje sam vec prije uzimao tablete itd, i tamo kosta 119 USD. Jedino što je meni došao samo sa engleskim i kineskim menijem, pa jel ima ko kakav link di skinuti originalni ROM sa HR menijem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Ovaj prvi sa banggood.com je došao s tim ROM-om, samo što sam ga već drugi dan proslijedio dalje. Sad čekam još 3 Haiera. EDIT2: Vidim da su Španjolci napravili CWM 6.0.3.6 na eng: LINK |
U điru je novi Oppo R819 - dual SIM, dual ROM
http://en.oppo.com/press/press-relea...ut-compromise/ Cijena http://www.expansys.com.au/oppo-r819...-white-252489/ |
Petak će biti zanimljiv za lovce na popuste.
|
Samo 5 komada ako dobro vidim...
Ja cu danas valjda konacno narucit cubota gt99 |
Več sam pokušao prošli tjedan. Kad registriraju tvoj klik prođe 10 minuta, kakvo je zagušenje. U petak bude pogotovo gužva.
|
Bok,
samo da vam javim.... da sam danas dobio novu sim karticu od bonbon-a ali i dalje ne prikazuje imenik iz sim kartice. jednostavno javi nula kontakata... a kada želim napraviti novi kontakt i spremiti ga na sim karticu onda javlja da je sim kartica puna, a na njoj oko 50 brojeva.... dok recimo kod tomato kartice radi normalno zašto ? što bi moglo biti ? to nešto do rom-a ili ? molim pomoć hvala |
Jel imas hrvatske znakove u imenima kontakata na sim kartici? Meni je to znalo sve poremetiti.
|
neki jesu , probat ću sve pobrisati i samo ostaviti jedan kontakt bez naših znakova pa da vidim.
|
Nađi neku app na marketu da sa starog moba prebaciš sve na novi. Koliko se sjećam, trebaš i na mobu odabrati kamo će spremati kontakte - kartica, mob ili Google.
btw, treba li se regati na Pandu da bi se kupio taj mob? |
[QUOTE=chief_wolfinjo;2445726]Bok,
samo da vam javim.... da sam danas dobio novu sim karticu od bonbon-a ali i dalje ne prikazuje imenik iz sim kartice. jednostavno javi nula kontakata... a kada želim napraviti novi kontakt i spremiti ga na sim karticu onda javlja da je sim kartica puna, a na njoj oko 50 brojeva.... dok recimo kod tomato kartice radi normalno zašto ? što bi moglo biti ? to nešto do rom-a ili ? molim pomoć da ti nije kartica zaštićena, lockana, čitanje i pisanje? -nekaj sam krivo pritisnul pa je sve citat :( |
sada sam tu novu sim karticu koja radi na svim drugim uređajima potpuno obrisao, znači nema kontakata.. te sam u haieru pokušao dodati novi kontakt na sim karticu i javlja da je full sim card.... a nema ničega gore....
??? |
Vjerojatno ima problema s novijim sim karticama. Bonbon kartice imaju problema i sa gevey i xsim karticama za unlock iphonea, cisto za usporedbu.
|
i što sada mogu uopće napraviti ? :(
|
Pređi na Vip :)
Šalu na stranu, nisam previše gledao, ali ono koliko jesam, nisam uspio pronaći nitijedan kineski jeftinjak sa NFC podrškom. Ima li koji sa NFC-om? |
Citiraj:
|
Sto fali Google contacts?
|
Kako sinkronizirat kontakte sa kartice na google?
Ne zelim u imeniku mejlove sa gugla, nego nacin da sacuvam brojeve |
hvala na prijedlozima ali to nažalost nije rješenje. mene baš trebaju raditi sim kontakti...
ja se nadam da nije hardverski problem jer s tomato karticom radi normalno. pa se nadam da je samo pitanje rom-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |