PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=234855)

Bravo 02.11.2012. 08:12

Šta se ti brineš za Mamićeve novce :care:

Hamm 02.11.2012. 08:28

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2267146)
Da, tu je bio i ćelzi koji je na putu do naslova nadigran i od Barce i od Bayerna al teško će se tako nešto ponovit.
A onda smo vidjeli pravi ćelzi i kako su se proveli s Atleticom.

Tak da, teško je išta očekivat od engleza. :)

EDIT: Drogba od navijača proglašen za all time najboljeg igrača ćelzija

Kak drugačije igrati protiv barce? Otvoreno pa da ih pokradu kao onda? :) How-yes-no. :) Teško je igrati protiv ekipe koju maze-paze. ;)

I ono protiv Atletica je bilo loš chelsea. ;) Dogodi se svima..barem ne izgube od nekog sa dna ljestvice kao poznati nam svima vanzemaljci itd... :)

Normalno da je najbolji igrač ikada. :) Doduše ima ih nekolicina koji konkuriraju ali prvenstveno zahvaljujući njemu CFC je digao pehar lige prvaka. ;)

h4ze 02.11.2012. 09:09

Citiraj:

Autor buljo (Post 2267222)
Ovo je još veća glupost.

http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...-za-halilovica

Ja će vrijedi za par godina 20 milja a ovaj kreten ga sad hoće prodat.
Samo naravno pitanje je di će mamić bit za par godina...

Mamić, valjda najsposobniji čovjek u ovom dijelu Europe što se prodaje igrača tiče je kreten? :D
Ne ide mali nigdje, ne brini :)

buljo 02.11.2012. 11:00

Citiraj:

Autor Bravo (Post 2267274)
Šta se ti brineš za Mamićeve novce :care:

Ma jok, o dinamovim bi se dalo raspravljat.

Citiraj:

Autor h4ze (Post 2267294)
Mamić, valjda najsposobniji čovjek u ovom dijelu Europe što se prodaje igrača tiče je kreten? :D

Pa čuj, kakvih par bisera je doveo i neke jeftinije prodao.
A sad se priča o prodaji alena, jesi vidio kako mali SAD igra? Sa 16?
On ispod 20 milja ne bi trebao vidjet izlaz...

C.J.B. 02.11.2012. 11:17

Malo se previse zanosite. Bilo je takvih talenata koliko hoces pa ih danas nema nigdje.
Prerano je jos za prognoze..

Hamm 02.11.2012. 11:27

Baš. :) Dobar je ali je i dalje klinac. ;) Bilo bi mu najbolje da još tri-četiri godine odradi u Dinamu i po mogućnosti Hrvatskoj repki pa onda dalje u svijet. :)

h4ze 02.11.2012. 11:58

Citiraj:

Autor buljo (Post 2267355)
Pa čuj, kakvih par bisera je doveo i neke jeftinije prodao.
A sad se priča o prodaji alena, jesi vidio kako mali SAD igra? Sa 16?
On ispod 20 milja ne bi trebao vidjet izlaz...

Govorim isključivo o prodaji igrača, dovođenje mu nažalost ne ide jednako dobro :(
Možda je par puta failao i u prodaji, ali su većinom svi igrači prodani čak i za više nego što su tada vrijedili...

To novinari gluposti pišu, Mamić zna posao i sigurno ga neće pustiti za tih 8 milijuna, kao što nije ni Kovačića pustio kad ga se tražilo.
Da je netko od njih dvojice slučajno igrač Hajduka, već bi bili u nekom prosječnom klubu za 1-2 milijuna eura, ali ovo je ipak Dinamo :D

Ako Mamiću u nečemu nema ravnog, to je prodaja igrača, tako da se ne moramo brinuti :D

ExtremePower 02.11.2012. 12:29

Evo i Meksikanaca u igri....:)
Carlos Slim želi kupiti Getafe (Marca)

nex 02.11.2012. 12:40

Citiraj:

Autor h4ze (Post 2267294)

Citiraj:

Autor h4ze (Post 2267408)
Ako Mamiću u nečemu nema ravnog, to je prodaja igrača, tako da se ne moramo brinuti :D

To je mit kojeg je jaaako lako rasturiti na proste faktore. :kafa:

Za koliko je prodao Pranjica, Calella, Ibaneza, Andersona Costu, Papadopoulosa, Moralesa, Slepicku, Doda, Villu, Juniora, Guelu, Carlosa, Suareza, Tadica? Za koliko je prodao Sammira? :p

Edurarda i Modrica bi i moja baka prodala. Ali kad je vec tako dobar trgovac i kad bi prodao snijeg Eskimima zasto nema vise uspjesnih prodaja? :fiju:

Osim toga iznosi za koje se prodaju igraci su redovito znacajno napuhani. Mamic zbroji koliko je klub platio igraca sa lovom koju ce klub tokom cijelog trajanja ugovora isplatiti igracu i onda izjavi: "klub X je na naseg igraca Y potrosio 30 milijuna". A strani novinari i navijaci umiru od smijehe jer se nigdje u svijetu placa igraca na taj nacin ne dodaje iznosu transfera.

A Haliliovic je za sada samo talent i tesko je prognozirati kaj ce od njega biti. Ali IMHO njemu bi najbolje bilo da sto prije odjebe van dok jos nije stekao pun kurac losih navika. Ovdje se sa mladim igracima radi upravo stravicno nekvalitetno i svatko tko se probije je to napravio samo zbog vlastitog talenta, a ne zbog sustavnog rada.

I zato bi mu najbolje bilo da ode van sa 16 godina jer ako dodje sa 16 godina u npr. Arsenal ovima koji su ga kupili ce biti jasno da su dobili sirovi talent kojeg treba oblikovati. Kad kupe igraca od 22-24 godine nitko ne ocekuje da ce dobiti igraca u ocajnoj fizickoj formi, takticki zaostalog i nediscipliniranog. A to najcesce dobe kad kupe igraca iz Hrvatske. Zato nasim igracima vani i treba po 6 mjeseci ili cak cijela sezona da uopce pohvataju konce i pocnu pokazivati taj talent zbog kojeg su uopce kupljeni. A nema bas puno klubova i trenera kojima se da preodgajati i cekati igraca od 24 godine da proigra.

Omerta 02.11.2012. 16:13

Pa koliko sam ja shvatio sa onih članaka o Alenu, on će biti prodan Realu ali će i dalje igrati u Dinamu do svoje 18-e godine? A dobro, ako se do onda pokvari, Dinamo svakako ima lovu :D

Što se tiče Mamića, on je sposoban čovjek i neka je.. Da svmo svi kao on bilo bi nam svakako bolje, jer ova država ne zaslužuje sluge već gospodare..

panda505 02.11.2012. 17:13

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2267671)
Pa koliko sam ja shvatio sa onih članaka o Alenu, on će biti prodan Realu ali će i dalje igrati u Dinamu do svoje 18-e godine? A dobro, ako se do onda pokvari, Dinamo svakako ima lovu :D

Što se tiče Mamića, on je sposoban čovjek i neka je.. Da svmo svi kao on bilo bi nam svakako bolje, jer ova država ne zaslužuje sluge već gospodare..

Ti stvarno vjeruješ tim člancima koje objave net.hr i slični ? :lol2:

ovo i prošlo ljeto je modrić svakog dana bio već u Realu, dok jednog dana nisu čak i pogodili

u ono što pročitaš trebaš vjerovati isto toliko koliko vjeruješ u ono što političari kažu

Omerta 02.11.2012. 17:43

A jbg, neznaš više kome vjerovat tu se slažem..

listerstorm 02.11.2012. 23:04

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2267280)
Kak drugačije igrati protiv barce? Otvoreno pa da ih pokradu kao onda? :) How-yes-no. :) Teško je igrati protiv ekipe koju maze-paze. ;)

A još je teže igrat protiv ekipe koja ti sakrije loptu. :D

Hamm 03.11.2012. 01:29

Ali opet najlakše kad se moraju sa istom ušetati u gol. :)

ivan77 03.11.2012. 11:01

danas će bit golija kod Engleza.
Ovaj tjedan je LP pa će se "divovi" štediti što znači da
će pljuštat golovi ili pak će se pretvorit sve u neku 0:0 uspavanku.
Ipak sam skloniji prvoj varijanti.
United-Arsenal 4:3
Swansea-Chelsea 1:4
West Ham - City 1:3
Fulham - Everton 3:4
to su neka moja očekivanja za danas.

Bravo 03.11.2012. 11:24

:roller::roller: Štedit će se tako da zabiju 3+

Hamm 03.11.2012. 11:52

Navijam za arsenal. :)

ExtremePower 03.11.2012. 13:50

Majstor Van Persie 1-0 :care:

Hamm 03.11.2012. 13:56

Jesu ga gađali upaljačima/stolicama/kovanicama? :D Ako nisu trebali su! :D

ExtremePower 03.11.2012. 14:23

Nisu, nije slavio pogodak.
Bila greška u obrani Arsenala, naletio i zakucao u kut.
Nekako mi je mirna utakmica ili možda imam takav dojam nakon dva susreta
Chelsea i Uniteda. (nema puno golova, crvenih niti penala) :D

Evo penala :D Ali, Rooney promašio :fuming:
Zakaj nije pucao Van Persie??, nevjerojatno...

listerstorm 03.11.2012. 14:28

Odlična asistencija Vermaelena za RVP-a.

Jelc 03.11.2012. 14:46

Još malo i Swansea rastura Kartoffel F.C.:D

listerstorm 03.11.2012. 15:26

U obrani Arsenala ništa novo.

Wengerball - 0 shots on goal.

Dottore 03.11.2012. 15:40

2-1 za MU.

Navjiam Swansea

ivan77 03.11.2012. 16:53

Navijač sam UNITEDA , ali ova pederestija koju izvode sa sucima , i praksa
" daj im crveni karton da mi zabijemo " mi već ide na onu stvar.
Želim gledat nogomet a ne ovakve stvari. Za to imam HNL .

Dottore 03.11.2012. 18:12

LOL

Neriješeno Swansea-Chelsea 1:1 :D
United prvi u poretku i još samo Tity odigra utakmicu i preuzima drugo mjesto.

vision19 03.11.2012. 19:38

Ajmo Messi zabij ga :)

Odlična večer, prvo Barca pa Real :fiju:

panda505 03.11.2012. 19:45

Bayern vodi 0:3 u Hamburgu :) (Schweinsteiger, Müller, Kroos)

vision19 03.11.2012. 19:56

Valjda će ga i Manđo zabiti. Sad valja pogledati Real tj Luku :)

Barcelona rutinski riješila Celtu

EDIT:

Modrić korner ubacio Albiola čini mi se u trepavicu pogodio al je golman obranio pa Higuain zakuco :D dobro ga je Modrić riješio

ExtremePower 03.11.2012. 20:40

titty odigrao sa čekičarima 0-0, United na vrhu Premiershipa! :goood:
Sada samo Juve treba slomiti inter...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54.