![]() |
ovaj isto nastavlja u revijalnom stilu prethodnika.
sto igrom, sto kritiziranjem navijaca. da smo kojim lsucajem odigrali maestralno onda bi to bila velicanstvena atmosfera. ne sjecam se da je tka kritiziral navijace u bundesligi dok je gostoval u onim njihovim emisijicama na lokalnim TV postajama. |
Pozdrav svima!
Uhvatio sam danas malo vremena pa sam okinuo par fotki od stadiona (slikano iz metroa) na kojem Hrvatska otvara svjetsko prvenstvo. https://drive.google.com/folderview?...1U&usp=sharing P.S za kvalitetu slika zahvalite mom kinezu :lol2: |
Citiraj:
|
Još je malo ostalo od 12.06. i otvaranje s Brazilom. :)
|
Ne očekujem ništa, svaki bod će mi biti slavlje i jedva čekam te tri tekme.
Živo me zanima kako će Niko postaviti momčad. |
Prolazimo skupinu, a onda što bog da. Ne trebamo se bojati ni kameruna i meksika.
|
Protiv brazila i meksika gubimo...kamerun dobivamo 1 razlike :kafa:
koliko god imamo igrace, nemamo momcad vec jako dugo |
Ako Niko od ovih igrača napravi dobar tim, prolazimo skupinu. A dalje, svašta je moguće...
Po snazi igrača i Kamerun i Meksiko su ispod nas, samo ih se ne smije podcijeniti. Brazil, bez obzira na sve skupe igrače mi ne zvuči uvjerljivo :) |
Meksiko je na FIFA ljestvici ispred nas, dok je Kamerun negdje oko 50. mjesta, što opet ne znači da su po snazi igrača bolji ili lošiji.
Ni s jednima neće biti lako, ali kako naš mentalni sklop funkcionira na način "nisam čuo za pola tih igrača, pa sigurno nisu ništa posebno", mogli bi ovi "outsideri" i neugodno iznenaditi. Meksiko ima uskoro prijateljske s BiH i Portugalom pa ćemo vidjeti kako to izgleda. Kamerun ima Makedoniju i Njemačku na rasporedu. |
Prijateljske utakmice MENI nisu apsolutno nikakvo mjerilo, ni taktički ni fizički ni motivacijski..
|
mislim da nikad nismo imali bolju reprezentaciju i da ako sad ne uspiju da ni neće kasnije....očekujem u finalu hrvatsku i naslov prvaka svijeta normalno
|
Ma da, normalno..
Ja želim samo gledati dobre i borbene utakmice, pa makar i gubili od boljih i jačih.. |
Ja vjerujem da ce Niko to super posloziti. Kamerun i Meksiko prolazimo ( ne smijemo ih podcijeniti i otpisat ih ) a sto se Brazila tice, mislim da cemo ugodno iznenaditi kao i Engleze 21.11.2007. godine. Mi mozemo igrat super protiv svih sve dok igramo kao tim.
|
vi mislite, vi znate, mi cemo, cemo-cete-cu :D.
sve je vrlo veliki ogromni upitnik. ako se Niko uspio nametnuti kao kvalitetan covjek, trener i autoritet, mozda prodemo prvu skupinu. ako ne, tu-tu, pa-pa. sto me nikako nebi cudilo. kamerun ce trcati ko' blesav, meksiko (koliko se sjecam, 2002-e prvenstvo smo puknuli od njih) nam nikako ne lezi, kakti dobit cemo brazil na njihovom stadionu gdje ce biti zilijun ljudi i jebaj ga - igramo bas protiv tehnicara, ali mi cemo biti bolji! :lol2: ako prodemo prvu skupinu, ja sam jako zadovoljan. iako se apsolutno slazem sa prije napisanim - neka puknu sve tri, ali neka pokazu zelju i volju za pobjednom i igrom. nije sramota izgubiti od jacega...... sramota je ne pokazati nista. |
Ma samo da Rakitić i Modrić igraju kak se spada, da se ne šparaju za klub kao što su se šparali kroz kvalifikacije.
|
Ne šparaju se oni već nemogu igrati u istoj momčadi jer igraju više manje iste uloge i ulaze si u prostor non stop. Potom su probali sa Rakitićem na krilu i takođe nije išlo. Možda jedino Modrića tamo probat što je i igrao u Dinamu. Inače jedan od njih dvoje mora na klupu.
|
Citiraj:
nama fali jedan takav jos od sukera. a obrana, kakva nam je? :) koliko god simunic bio star i spor, najcesce (ako ne zajebe) je on taj koji je citao igru i najcesce bio na pravom mjestu. mene je obrane najvise i strah, sredina nam je vrlo dobra, sam napad zadovoljavajuci jer imas koga staviti tamo, ali obrana je godinama losija od ostatka pozicija........ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je obrana dobra ( lijevi bek nam je uvijek problem ), Srna standardno, Lovren izvrstan, Corluka isto imao dobru sezonu ( iako po meni je sporiji i losiji od Simunica ali dobro ), Pranjic isto ok. Nazalost u nasoj repki je najpodcjenjeniji igrac Gordon Schildenfeld a covjek je do sada za repku uvijek odigrao vrhunski. Zbilja tuzno, Gordon je super igrac! Ja bih obranu ovako: Srna, Schildenfeld, Lovren, ( i ostaje lijevi bek, mozda da prova sa Corlukom? Odigrao je dobro protiv Turske... ) Corluka/Pranjic/Milic. Steta sto Milica nije zvao, imao je dobru sezonu. |
Po meni, ovo bi bila postava za sada kako stvari stoje i ako je Kranjčar zdrav:
Pletikosa (GK) Srna (RB) - Schildenfeld (CB) - Lovren (CB) - Ćorluka (LB) Rakitić (RW) - Modrić (DMC) - Kovačić (MC) - Kranjčar (LW) Eduardo (FC) - Mandžukić (FC) (protiv Brazila Olić) |
Netko je dobro primijetio da Rakitić i Modrić u istom timu nemaju što tražiti jedan pored drugog. Rakitić će potonuti na desnom krilu (možda, a možda baš odigra mečeve života), ja bi Modrića stavio na defanzivnog veznog iza Rakitića. Bar protiv Brazila.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odnosno, treba im prerasporediti uloge, pronaći drugačije pozicije i način igre nego što igraju u klubu. Obojica su, tako svi kažu, vrhunski igrači i ne bi trebao biti problem uklopiti ih. Isto se pričalo za trokut Boban Asanović Prosinečki, pa se sjetimo da je repka neke od najboljih partija ikad odigrala upravo s njima. Ja bi čak bio suglasan s ovim sastavom koji je Brko napisao uz male preinake :D Pletikosa - Srna, Schildenfeld, Lovren, Ćorluka - Modrić, Brozović - Olić, Rakitić, Kovačić - Eduardo Modrića na zadnjem veznom upariti s još jednim defanzivcom - čak bi tu stavio Brozovića. A ispred njih kao ofanzivne vezne Kovačića i Olića na krilne pozicije, i u sredini Rakitića. U špicu Eduarda. Rakitić nam je daleko najkonkretniji veznjak prema napred, šteta ga gurat u defanzivni dio veze. Ipak, očekujem da će Kovač manje više kopirati sastav protiv Islanda, neće puno izmišljati: Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Modrić, Rakitić – Olić, Kovačić, Perišić – Edurado (kasnije Mandžukić). |
Ovog Perišića ne mogu smisliti. Organski. Gledajući njega s tribina mi se čini kao da gledam panj kojem su nekim čudom izrasle noge i sad ih uči upotrebljavati. I to ne samo jednu utakmicu.
|
Ma navijat ću za naše i igrat X2 na Hrvatsku, mislim da je Brazil precijenjen.
Ne bi se čudio, da igramo X ili čak pobjeda sa Brazilom, a onda kiks sa Mexicom. Naši su se uvijek bolje nosili sa top ekipama. |
branit će pletikosa valjda,srna-schifo.-lovren-ćorluka,modrić zadnji vezni-pranjić-rakitić-kovačić-kranjčar(badelj,vukojević ili neki treći)-čop(kasnije mandžukić-rebić)
|
|
Citiraj:
Yep, za repku nikad ništa nije odigrao, ja ga uopće ne bih stavljao. Ali stavljali su ga i Bilić i Štimac, mislim da će i Kovač. Svi čekaju kad će u repki proigrat kao u klubu, ali bojim se da to nećemo dočekati :D |
|
sry, krivi post
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |