![]() |
Npr. Sony Ericsson Xperia Arc je dobio službeni update ICS. Ja sam imao prilike testirati osobno. Dojam je gorak okus. Em je spor, slabo reagiraju touch da bi ušao u meni i baterija brzo ode. Za razliku od I9000 na custom pojede ga za doručak.
Mogu zamisliti kako će raditi na HTC. |
Ne stoji ti usporedba.. custom rom je nešto potpuno drugo i nikako ga ne treba uspoređivati sa službenim. Nije ni taj galaxy brz na stock romu, a onda uspoređujemo GB vs ICS gdje je drugi 100x bolji.
|
Za Galaxy nema službeni ROM na ICS ;)
Velim, za trenutnog Sonya nisu dobro ispeglani orginalni ROM. Ja sam vidio i dosta je spor. A kako ponašaju HTC sa Sense i bez Sense?? |
Evo moja senzacija ARHD sense 3.6 i CM (candy čini mi se) razlike nema. U svakodnevnom radu nema, osim što je sense 100puta ljepši. U quarantu je razlika možda 100bodova u korist CM što je zanemarivo. Ogromna razlika je bila u GB, ICS je skroz drugačiji.
A opće je poznato da su sony i Lg, pogotovo Lg katastrofa što se softwarea tiče. |
Zato je tu zajednica :)
|
Stigao HTC One S u VIPNet. Naravno, za 111 kn pretplatu, cijena je 200kn manja od One X-a, tako da se "isplati" kupiti tek za 222kn pretplatu. ko voli neka izvoli.
|
HTC One V - mrtav. Krepala mi matična, čini se. Ili je krepa od vibracija u IMAX-u. :)
Nosim ga danas na garanciju. Čini se da nijedan brand nije izdržljiv kao Samsung. |
izdržljiv kao samsung :D :D :D
di je onaj smajlić što se vrti po podu :D :D |
:roller:
|
Jbga Ivo, malo si ga pre overklokirao :)
|
Samsung ti nikada nebi priznao garanciju na OC.. Htc ce ti možda dat drugi mob.. :)
|
Danas mi stigao htc explorer i stalno mi se gasi kad idem prebacit neke stvari sa interne memorije na sd karticu... Jel se to moze nekako rijesiti ili moram nosit vec mob na servis?
|
Citiraj:
Aha, krepala matična i ekran više ne priznaju. Sad hvali da je najbolji. |
Pa i bio je red.. tako i treba. Neki su jako iskorištavali njihovu dobru volju.. Znači nema više.. :)
I naravno da su najbolji.. |
Najbolji i kvarljivost ne idu u istoj rečenici.
|
Molim?? Pojasnite mi to malo pobliže,,,kako to mislite nema garancije na ekran i matičnu?? pa to su jedine bitne stvari na koje garancija treba i biti??
|
Citiraj:
|
Matična i ekran.
|
Citiraj:
|
Pretpostavljam da je HTC to napravio zbog nas hrvata. kao i logitech pred koju godinu kad su ljudi reklamirali svakave idiotarije. :(
|
Citiraj:
|
yup.
|
I jel ce ti to priznat pod garanciju? :)
|
Ivo, nije kvarljiv mob ako mu izgori matična zbog visokog OCa. Dugo ti je mob i trpio zlostavljanje. I dalje ćeš dobiti novu matičnu ako dobro izgleda a mob ne radi. (Ako ne skuze da si OCao)Čini mi se da bi tvoja mogla biti crna.. Isto tako i za ekran. I dalje mijenjaju ekrane zbog prašine ispod stakla, a za razbijen ekran nema garancije.
|
Moj je mob bio OCan jedan dan, tako da to nema veze s tim, a nakon toga je radija 2 tjedna bez problema. i da, priznali su garanciju.
|
Jel mob bio rootan/S-OFF?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitanje za one x korisnike.. Kakva je wlan antena? Jel se vidi ekran lijepo na blagom suncu i da li imaju još problema sa prašinom??
|
Antena: OK, nisam primjetio nikakve probleme. Kod kuće mi ima možda malo bolji prijem nego je imao SGS2, tj. malo dalje.
Ekran: Iskreno, nisam ni pratio, ali vjerovatno je ok kada taj dio nisam ni primjetio. Znam da mi je na HTC Desire bilo koma. Prašina: Nemam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |