![]() |
zasto si skinuo novu verziju s obzirim na sve komentare ovdje i na playstoreu? :D
|
Citiraj:
|
probao sam odmah cim sam vidio njegov post i uspio uci u staru mzabu, ali evo sad i meni javlja da postoji pogreska izmedu aplikacije i posluzitelja :D
|
Da, isto i kod mene, valjda ce nas danas sastavit da cemo svi morat update na novu :D.
|
Ocito i zaba svojeg konja za utrku ima - ili im krepucnul neki servis koji stara nova mzaba trosi, ili su super dogovorili rollout nove verzije pa eto, datum gasenja neceg je došao
|
Citiraj:
Pripremaju se za black friday ;). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma automatski mi je potegnuo update neki dan |
Meni neradi ni ZabaPS (poslovni), nemogu se online (USB token/mob) ni logirat. Uopce ne otvara https://www.zaba.hr/ezaba/
Bit ce da im se nesto generalno zbrljalo... Bas me zanima hoce se tko barem ispricat... |
Niti jedna banka nije savršena i to mogu reći iz prve ruke ali stvarno ne razumijem zašto netko ima ikakvog posla sa Zagrebačkom bankom. Ta banka osim imena nekad respektabilne instuticije ne nudi ništa.
|
koliko vidim Zabi ni web ne radi?
|
Radi ali jedva. :)
|
Suport telefon je uzaren, non stop zauzece na 0800 i na 01, danas ce IT odjel izgleda prekovremeno ;).
|
Citiraj:
|
Pale su i aplikacije u poslovnicama. ;) Nema ovo veze s padom jednog servera ili clustera. Baš me zanima kaj se događa. Vjerojatno će službeno prema van biti mrežni problemi.
|
Navodno je sve proradilo.
|
Citiraj:
|
Radi mi sve osim viewa s karticama.
|
https://www.zaba.hr/home/o-nama/pote...lovne-subjekte
mZaba (privatna - stara) mi je proradila, poslovna još ništa, ni app ni eZaba (USB stick). Naravno da sam si jutros htio isplatiti doprinose i plaću. Pas mater. :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja jutros platio par računa sa poslovnom Zabom, i odjednom samo prestalo raditi |
Evo sad je kao proradilo, jedino što radi sporije od dial up veze, 15 min mi je trebalo da izvučem 3 izvatka i pustim 1 nalog.
Mislim da ću kasnije nastaviti, ne da mi se živcirati bezveze. |
Citiraj:
JA kad kliknem na povuci izvatke samo mi javi Servis trenutačno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovno. |
Pa ustedit ce vam pare (nemorate isplatiti place nikome) :) :).
|
Citiraj:
Plaće sam isplatio prvoga, ali će mi knjigovođa poslati plaćenog ubojicu ako joj ne dostavim do kraja dana izvode za deseti mjesec :D i dalje show : Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, you@your.address and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. IBM_HTTP_Server at 192.168.107.154 Port 10075 |
Iskače li kome jutros u m-Zabi: "Došlo je do pogreške"?
Noćas su nešto radili na održavanju, očito hitno jer inače uvijek takve stvari rade sa subote na nedjelju. |
Da, evo sad sam probao i uopce neradi mZABA (stara, nisma jos updejtao - mozda je do toga ??)
|
Ja sam na najnovijoj verziji s Play Storea.
Srećom eZaba u browseru radi bez problema, još jednom me spasio fizički token. |
Šta je uopće puštena ta nova famozna mZaba? Meni još uvijek na Playstoreu stara verzija. I isto problemi sa komunikacijom.
|
puštena je, ide u valovima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |