PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

blozer 06.04.2013. 16:02

Znači ja sam last pick i napišem može neko supportat da mi se stvarno ide mid i napiše jedan iz mog team kao da sam preloš oo ono reko dobro dođe na meni red i pickam khartusa i instalockam. I uđe u game oriana je ošla top maoaki nam je bio support mf adc i hecarim jungle. završio sam sa 12 3 8 čini mi se. A možda drugi put da sam igro khartusa kako je opp joj. Prvi ulti 2 killa, ali ovi moji u timu briju kao ks ks.. idioti.. sljedeči ulti triplle kill hehe i opet nabrijavaju a ne kuže da je to ubiti gg nana kraju sam žešče iscarrio sa q sam tadio tonu dmg-a :D

Mommistake 06.04.2013. 17:12

Karthus treba znati igrati... Ili ti se posreći ili ne, ali nije baš da je najjednostavniji.. Ali uglavnom, super champ :)

Mirkopoter 06.04.2013. 17:33

Citiraj:

Autor blozer (Post 2373158)
Znači ja sam last pick i napišem može neko supportat da mi se stvarno ide mid i napiše jedan iz mog team kao da sam preloš oo ono reko dobro dođe na meni red i pickam khartusa i instalockam. I uđe u game oriana je ošla top maoaki nam je bio support mf adc i hecarim jungle. završio sam sa 12 3 8 čini mi se. A možda drugi put da sam igro khartusa kako je opp joj. Prvi ulti 2 killa, ali ovi moji u timu briju kao ks ks.. idioti.. sljedeči ulti triplle kill hehe i opet nabrijavaju a ne kuže da je to ubiti gg nana kraju sam žešče iscarrio sa q sam tadio tonu dmg-a :D

Samo se nadam da nikad neću naletit na tebe u ranked-u, baš si igrač kojeg niko nebi htio imat u team-u.

Mommistake 06.04.2013. 17:42

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2373199)
Samo se nadam da nikad neću naletit na tebe u ranked-u, baš si igrač kojeg niko nebi htio imat u team-u.

Why? :D

Mirkopoter 06.04.2013. 21:38

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2373203)
Why? :D

A gle lik je last pick i ono zove mid jbt kao neda mu se igrat support, no shit sherlock, kome se da igrat support? Ako si zadnji ili predzadnji onda igraš ono što ostane, sigurno nije na nekon high elo-o, pa da last pick ide mid ili top zbog couter-anja.

I onda instalocka Kartusa kao neki nub poljak ili rus i što je najgore igra ga drugi put u životu. Takav igrač ti samo može uništit cijeli game i naživcirat te za cijeli dan.

X-Plosiv 06.04.2013. 22:31

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2373294)
A gle lik je last pick i ono zove mid jbt kao neda mu se igrat support, no shit sherlock, kome se da igrat support? Ako si zadnji ili predzadnji onda igraš ono što ostane, sigurno nije na nekon high elo-o, pa da last pick ide mid ili top zbog couter-anja.

I onda instalocka Kartusa kao neki nub poljak ili rus i što je najgore igra ga drugi put u životu. Takav igrač ti samo može uništit cijeli game i naživcirat te za cijeli dan.

Istina.

Ja u prosjeku od 20 gejmova odigram 15 gejmova MID...čisto uvijek zamolim ekipu (makar bio i last pick), dam lolking na svoje statse, i objasnim da nakon 69 gejmova s lux imam KDA 7.4 i 8/2/10 po prosjeku..onda mi daju mid, pa ako nepriajtelj uzem lux ili je banaju odem nešto drugo mid i gg

ali zna se potrefiti da mi ne daju da igram svoju poziciju, nego bilo što drugo...većinom support. nema problema, uzmem support i pičim, prije sam se digao prvi put na 1500 ELO igrajući samo Leonu..a sada evo uzeo jučer i Lulu da je naučim, jer mi je najdraži support u cijelom gejmu...

Mirkopoter 07.04.2013. 00:19

Gledam baš tvoj lolking i stvarno kome god je do pobjede dat će ti da igraš mid. Lulu odličan support, dobar haras, shield i naravno ulti koji promjeni tok fighta.

HAL 07.04.2013. 00:52

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2373340)
Gledam baš tvoj lolking i stvarno kome god je do pobjede dat će ti da igraš mid. Lulu odličan support, dobar haras, shield i naravno ulti koji promjeni tok fighta.

Kad dobijem Lux support, isti tren leavam champ select. Užasan support, niti do koljena Lulu, Threshu, Taricu, Leoni...

Mirkopoter 07.04.2013. 01:17

Ni meni se Lux ne svida kao support, ona mi je slicna kao i Nid support.

X-Plosiv 07.04.2013. 01:45

Ma komedija..sada će se još refrehsati, ali ovo je moj LP napredak:

85 -> 89 -> 86 -> 88 -> 92 -> 94 -> 96 -> 98

kada dođem u qual za gold, vjerojatno ću dobiti opet trollere i izgubiti :/

ovisi, nekada je Nida supp ok, ako krenu ownati lane pa krene na AP..ali sve u svemu da, lux i nida nisu baš suparnici drugim supportima dole

Mommistake 07.04.2013. 10:14

Nida supp zna biti super, lux mi nikad nije pasala :)

xGAME 07.04.2013. 11:14

Ja nemam ništa protiv Lux support. Cura me tjerala da izvježbamo par sinergija gdje me ona supportala sa Lux pa sam se naviknuo :D Ali istina je da ne preferiram random igrače koji me supportaju sa Lux, teško je postić neki dogovor :/ To je high risk, high reward lane; ako dobiješ par killova i od tih killova koji dobije i Lux (što se mora dogoditi), taj lane će žešće snowballat, ali ako to ne uspije, teško se vratit u igru.
Nidalee kao support ne podnosim jer ako protivnički jungler ima imalo mozga, razbit će taj lane.

Mommistake 07.04.2013. 11:28

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2373405)
Ja nemam ništa protiv Lux support. Cura me tjerala da izvježbamo par sinergija gdje me ona supportala sa Lux pa sam se naviknuo :D Ali istina je da ne preferiram random igrače koji me supportaju sa Lux, teško je postić neki dogovor :/ To je high risk, high reward lane; ako dobiješ par killova i od tih killova koji dobije i Lux (što se mora dogoditi), taj lane će žešće snowballat, ali ako to ne uspije, teško se vratit u igru.
Nidalee kao support ne podnosim jer ako protivnički jungler ima imalo mozga, razbit će taj lane.

Slažem se s tobom. Nisam imao prilike igrati kad me lux supp ali igrao sam par put protiv njih, i npr. ja s ezom i imam supp tarica, lux i njihov adc nisu napravili baš ništa.. Ali kad kažem ništa, to i mislim :) Imam frenda koji zna igrati Nidalee supp, završi ko full ap, i ako ima par killova, to je to :)

Ali naravno, s lošim junglerom, nemaš šta raditi xD

panda505 07.04.2013. 18:49

Kako mrzim debile koji se ne dogovore sa teamom za banove, katastrofa

lik bana MF i ne znam, još nekog bezveznog champa umjesto onih koje fakat treba banati, i onda kad mu ljudi kažu da se ubuduće dogovori sa teamom za banove, počne flejmati

a prva 3 picka u enemy teamu - Amumu, Shen, Singed

Mirkopoter 07.04.2013. 19:51

A jbg, najgore je kad izgubis game vec u champ selectu.

HAL 07.04.2013. 20:29

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2373633)
A jbg, najgore je kad izgubis game vec u champ selectu.

Danas sam pobijedio takav game:

Naš setup:

Ahri - Mid
Singed - Top (ja)
Fiddle - Jungle
Thresh - Support
Ezreal - ADC

Njihov:

Yi - Top AD
LeBlanc - Mid
Shaco - Jungle
Soraka - Support
Vayne - ADC

Neznam kada sam vidio gori setup u životu, najgori mogući champovi i doslovno su svi late game drek osim Vayne. Počeo sam tower diveat troje ljudi solo na levelu 11, a Shaco me pokušao gankat jedno 3 puta i sva 3 puta sam dobio barem jedan kill i preživio. Smiješno.

Mommistake 07.04.2013. 22:33

Nikad nisam kužio AD Yi-a na topu. Ako preživiš prvih par levela, i skupiš 1.5k golda gotovo je.. On nemože kaj raditi više na topu.

Guls 08.04.2013. 11:24

AD Yi je noob roflstomp snowball lane champion. Čim se situacija preseli u teamfight, ajtibok micek dragi. No kad se đubre jednom nafida (što protiv imalo ozbiljnijih igrača ne bi smio), to postaje stroj kojeg je nemoguće ubiti.

X-Plosiv 08.04.2013. 12:19

Citiraj:

Autor Guls (Post 2373921)
AD Yi je noob roflstomp snowball lane champion. Čim se situacija preseli u teamfight, ajtibok micek dragi. No kad se đubre jednom nafida (što protiv imalo ozbiljnijih igrača ne bi smio), to postaje stroj kojeg je nemoguće ubiti.

Guls, si online ti oko 17:20 danas?

Imam sedmu kvalifikaciju, 2 win, 1 loose, treba mi još jedan win...

Guls 08.04.2013. 12:28

Ej mislim da ću biti online, pozvan sam na neko stranačko druženje, vidjet ću što će biti od toga. Ja sam opet na korak do kvalifikacija, 96 bodova. Pa eto, pruža se i meni prilika za nešto.

X-Plosiv 08.04.2013. 14:03

Citiraj:

Autor Guls (Post 2373975)
Ej mislim da ću biti online, pozvan sam na neko stranačko druženje, vidjet ću što će biti od toga. Ja sam opet na korak do kvalifikacija, 96 bodova. Pa eto, pruža se i meni prilika za nešto.

Doma sam ja vec oko 16, idek do linksa samo po novu mbo...ako si vec tada online, komotno...jucer igrao duo s gold 2/3, a ne da mi se solo danas...

Guls 08.04.2013. 14:10

ja sam doma oko 16.15h, samo što moram odraditi trening i pojesti nešto tako da taman oko 17.30 sam online.

HAL 08.04.2013. 15:16

Citiraj:

Autor Guls (Post 2373975)

Bando crvena! :lol2:

Guls 08.04.2013. 15:32

Bio sam ja i plavi i crveni i zeleni, dok na kraju nisam shvatio da su svi oni isti i da se treba družiti samo sa onima koji imaju dobre žnjore i lovu za budućnost. Jebiga :D

HAL 08.04.2013. 17:05

Citiraj:

Autor Guls (Post 2374168)
Bio sam ja i plavi i crveni i zeleni, dok na kraju nisam shvatio da su svi oni isti i da se treba družiti samo sa onima koji imaju dobre žnjore i lovu za budućnost. Jebiga :D

Ko` Miško iliti Mate Kovač. :D

Mommistake 08.04.2013. 20:27

Ste se kvalificirali?

X-Plosiv 09.04.2013. 00:01

Ovo je isti post kao i na forum.hr:

Znači, danas sam ušao u Gold. Odigrao sam prokletih 7 kvalifikacija i nagledao se svega, ali najgori lik kojeg sam vidio jest koji je rekao "I'LL FEED SO YOU DON'T GET GOLD". I stvarno je bio nafidao, izgubio sam tada mislim 4ti ili 5ti put kvalifikacije.

Mainam lux - 80 odigranih gejmova s njom, KDA 7.1 (bio je i 7.7-8.0, ali kada krenete gubiti..prestanite igrati ranked) i 8,1 / 2,6 / 10,1 s prosječnim 179,7 CS po meču. S time da sam znao nekada i lux support odigrati.

Proveo sam stvarno dosta vremena igrajući ranked i soloQ i duoQ. A ne znam da li je to zbog prokletog MMR-a, ali igrao sam i oko 15x na midu vs Platinum 5. Dok sam bio u Silver 1. Gold 2-3-4-5 je bilo normala vidjeti kada igraš kao Silver 1. Bilo je nekih epic gejmova, bilo je nekih gejmova nakon kojih sam htio maknuti ovu igru. Najdraži gejm mi je bio koji je trajao nekih 55 minuta, uništili su nam sve inhibotore i nexus nam je bio na 500 hp, ali smo preokrenuli 2 ili 3 tf i pobijedili. Za to sam dobio čak 4 LP ako se ne varam, ili 6. Najkraći gejm je trajao 14min kada smo winali.

Anyway, evo slike napokon: http://i.imgur.com/hWsRhT4.jpg

Timske rankede sam rijetko igrao, sada je vrijeme da podignemo i to.

fora spika: Ušao sam u gejm, nisam niti krenuo dobivam od lika poruku: I REALLY HOPE TO YOU'LL WIN THIS TIME, WIN IT!

Nekih 5 ljudi sam podigao iz Silver 1 u Gold V dok sam ja uvijek imao problema u kvalifikacijama.

Mommistake 09.04.2013. 10:42

GZ :D

Takve likove koji fidaju bez razloga, ili uopće fidaju treba izbaciti iz Gaming community-ja i zabraniti im pristup internetu na 150m minimalno.

Guls 09.04.2013. 11:30

Čestitam Tigre :P

Nadam se da ćeš sada uživati u Gold V jer te očekuje trolanje većih razmjera :D

Mommistake 10.04.2013. 08:24

Patch

Odu Akali, LUx, Voli etc. u piksu materinu :-)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20.