![]() |
Citiraj:
Ti si ko onaj Američki prodavadči po kućama.... N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC Ak je to "ta" onda imaš praf...treba nazvat za 100% ! Nisam zbilja dugo kupoval u dućanima takvu robu do sad, te sam se uvjeril da i dalje treba zvat jer jedno piše a drugo govore i 3. misle! Ak je MSI 560 Ti onda nju :D |
A koja je uopce razlika izmedu "Ti" i "obicne", samo u radnom taktu?
|
|
Citiraj:
obična GTX 560 = GTX 460. Manje više. |
Zahvaljujem na odgovorima, sad je vec jasnije.. :D
A te kartice bi normalno vrtile zahtjevne igre tipa Crysis 2 itd.? Ili bi ipak trebalo ici na nesto jace? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koje polemike haha, odavno sam odgovorio da uzme MSI sta ste se svi raspisali :P
crysis ce se vrtit ko bebica ako nisi na vecoj rezoluciji od full hd, super je to kombinacija sa 2600K |
samo provjera prije kupnje, jeli ovo Ti verzija ?
http://www.magazinrs.hr/pointofview-...GA-560-A2-1024 http://futura-it.hr/proizvod.aspx?pr...GA-560-A2-1024 to mi se cini ko cooler referentni od nvidie koji je po tisini dobar ? ili se isplati jos dodat pa uzet msi twinfrozr ? |
Citiraj:
Lošiji kuler od MSI Cyclone je 100%, a sad je na tebi da odabereš koji ti treba, ako ne patiš na kulere onda će ti i ovaj biti dobar, nije za OC definitvno ko MSi no za def klokove bude dobar i kolko sam čul tih, jer takve su bile GTX460 a one nisu bile glasne... I da, ako kupuješ kupuj pod tim kodom: POV-VGA-560-A2-1024 jer u naslovu ni nigdje ne piše Ti, a pod tim kodom na njihovoj stranici je definitnivno "Ti" .... |
Budem im mail posalo da provjere jel to ta sifra za svaki slucaj, javim ovdje.
Thanx na odgovoru. |
Ni jedna ni druga 90% nisu. MSI je u banani sa dostopnuscu..
Imas u Linksu akcije na Gainwadrice i XFX ima solidnu 6950 1gb za 1700kn.. |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pointofview-online.com/sh...product_id=274 Moja buduca gfx :) |
Sam ti rekel, :) !
Samo si kupi to i igraj... |
Pozdrav. Izgleda da ova moja 4850PCS+ lagano odlazi u vječita lovišta (artefakti i random restartovi, s frendovom 3850 u kompu sve ok) pa da se pripremim za "sudnji" trenutak, šta uzeti?
Mislim da je CPU bottleneck za bilo koju grafu novijeg doba a trenutno su mi i preskupe, pa gledam nešto rabljeno. Dal da opet uzmem 4850 ili? Laganu prednost dajem Nvidiji zbog manje problema s driverima (bar bilo tako u prošlosti) pa reko da ovdje pitam. Igram igre u nativnoj rezi pa bi bi mi odgovaralo da "nova" grafa bude u rangu sa starom, bar u tom segmentu. Điđe miđe mi nisu od presudne važnosti, bitno da pogoni u 1680×1050 s low/mid postavkama (ma da me Skyrim jako interesira :D ). Hvala. |
5770/6770/6790/gtx460 768mb od slabije prema jačoj.
|
Istina, nabavi si gtx-icu neku za koju imaš lovu.. gtx275, gtx285, gtx460, gtx465, gts450 ili ako nabaviš HD4890 :) Ok će ti biti u igrama, a za sve jače od gtx465 će ti proc biti bottleneck...
|
Citiraj:
Sto se preporuke tice - gtx 460. |
Hvala na preporukama, sad bar znam u kojem smjeru gledati. Valjda će se nać nešto za ~600 krznenih. Moram više spammat po forumu da dobijem pristup tržnici, ovo na njuškalu nisu normalne cijene... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kakve preporuke dajete covjeku...nebo i zemlja
Nidjo89, za to sta ti zelis je taman neka polovna hd5770, ali moja preporuka ti je jedna fina gtx460 768mb. Oko 200kn razlike u oglasnicima (cesto i manje), a razlika je VELIKA. Neces pozalit i impresionirat ce te, dok ce ti hd5770 bit ono...malo bolje nego sta si imo. |
Citiraj:
Hvala svima. |
imam 6600gt. planirao sam ustedjeti soma kunica i uzeti si ati 6850. stari ima 9800gt koju uopce ne iskoristava. kolika je razlika u perfomansama 9800gt/6850, razmisljam uvaljati starom 6600gt i uzeti 9800gt... dzabe naravno :D
nebi ni primjetio... obradjuje video u slobodno vrijeme, to je sve na procesoru jel tako? igre uopce ne igra edit: sudeci po ovome http://www.graphicscardbenchmarks.com/ 6850 je negdje duplo jaca od 9800gt? |
uzmi si polovnu 5850 koja je mrvicu i bolja od 6850
|
Citiraj:
Uzmi ti samo od starog 9800gt, naspram tvoje 6600gt je avion! Ušparaj ti rađe soma kuna, da se igrat i sa 9800GT, pa kupš kasnije nešto kad ti ova 9800gt totalno zahrđa! |
:goood: i za tih somica kuna piknuti neki divan ssd
samo me muci sad: -da probam to sluzbeno obaviti, objasniti starom kako ne bi ni primjetio razliku i zamijeniti sa njegovim znanjem -ili nesluzbeno, kriomice zamijeniti:D a ako probam sluzbeno i odbije onda se mogu pozdraviti:roller: i tko zna kakav kooler ima njegova 9800gt ne zelim da mi unese buku i nemir u sobu:nono::D |
Citiraj:
To su već tvoji osobni problemi! Ako ti stari ne zna razliku onda ti je svejedno, a ak zna razliku, onda bude skužil i da ti mimo njegovog znanja promjeniš karticu! Pa kaj ti stari živi u Afrci, pa jbt prisloni uho na njegov komp i slušaj kak radi kartica! |
komp mu se cuje BRUTALNO dok se boota, kad udje u windowse stisa se, sta je to?
|
Driveri!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |