![]() |
preuzel sam na sebe stavlnanje moda na net pa kad bude gotovo objavim link
|
Odlično. Potrpaj linkove onda i reci koji je rok za skinuti, da nebi kasnije bilo "ja nisam stigao" :)
|
Joz@, jel bude kaj od tih linkova :D ? djeluj brzo, ili ćemo torrent postaviti.
|
juče isporučeno
ja sma svoje obavio a sad jedino kaj mogu to je gnjavit frenda :D |
Citiraj:
Nadam se da će svi skinuti u 2 tjedna to, da nebu bilo "joj nisam ni gledao temu, pa nisam ni vidio" :D |
Citiraj:
čim dobim link stavljam ga :chears: |
evo stiglo
od danas iduča 2 tjedna dostupno na ovom linku LINK molim da se link ne stavlja nigdje drugdje na net hvala ko prvi skine nek javi dal je sve uredu |
"Uđi u igru bez ikakve gamedate ako ne možeš sa njom i ako ti na početku kad se otvori meni u donjem lijevom kutu piše v.1.6.02. onda ti je patch već integriran u igri. U starijim verzijama (original ili pirat) to nije bilo pa se moralo naknadno snimiti."
kaj iako nema game data u folderu integriran je ako to piše dolje ? niš ne kužim , totalno zbunjen Ako nema ni game data kako može biti instalirano ? |
Citiraj:
Ja skinio bez problema i brzo! |
Citiraj:
|
I ako je engleska verzija igre, kao što smo već rekli, ne može biti da nije 1.6.02 ;)
|
Citiraj:
no tako baca grešku xray kada gamedata maknem sve radi ok jel treba možda iz foldera gamedata prekopirati direktno sve foldere , rako da ni nema famedata folder nije mi jasno kako ubaciti taj dodatak u prevodu |
Ajmo ovako.
Deinstaliraj SVE vezano za Call Of Pripyat (save fajlove, baš sve). I onda napravi clean install igre. Tada kopiraj gamedata folder u Call Of Pripyat direktorij. Nakon toga, u direktoriju Call Of Pripyat otvori file "fsgame.ltx" u WordPadu. I u redu gdje ti piše gamedata, sve gdje piše false, promjeni u true. Taj redi ti onda mora ovako izgledati: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Sejvaj taj file i to je to. Sada MORA raditi. Ako ti i sada neće raditi, ti i dalje radiš krivo i ne onako kako smo ti objasnili. |
Citiraj:
neide me ovih dana pa se ni ne čudim |
Obavezno pobriši i User fajlove, di su saved games i user.ltx, baš da ništa ne ostane. I onda čista instalacija, pa ove upute. I to nema da ne radi :D
|
probao
sada pak neće ni pokrenuti , ni startat o ide me maximalno |
Citiraj:
probaj nabaviti verziju koja nije *čudna* ;) npr. sa Steama. |
i ja sam imo istih problema
greska je u user fajlu bakica mi je poslo svoj i proradilo je |
Citiraj:
može da je do toga jer neznam što više pobrisao sam sve iz dokumenata , cijelu mapu , ali radi samo ako nema gamedata idem se lječit s kuhanim vinom u obilnim količinama |
Citiraj:
|
uspio sam startati , vic je da sam morao startati igru i napraviti u dokumentima sejvan user.ltx s orginalnom igrom
onda ubaciti gamedata , i ne brisati ništa učitavanje traje i traje istina zanimljivo da onaj fsgame kada se raspakira patch meni nije dobar dakle vic je da treba živaca pokrenuti rusku tehniku, ali kada proradi ne staje ni na -50 sada se moren malo zagrijati vinčekom i u boj za narod svoj ! hvala svima na pomoći |
Citiraj:
A za učitavanje nabavi SSD. Da vidiš onda kako se lijepo brzo učitava ;) |
Citiraj:
|
Što dalje od votke jer onda niš od igre:D pregrije se u samom startu prilikom paljenja i ode cinculator:D
|
Na žalost, moja stara kanta ne može više pokrenuti ovu gamedatu...no, ne sekiram se jel' uskoro planiram uzimat novu pilu :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kakva nam je situacija u državi i kako osobno od bogataša preko noći postajem socijalni slučaj zbog promjene zakona , možda i to da zaspim od votke nije loša ideja iako je OT ja i žena imamo preko 15 000 000 kn vrednosti u nekretninama , a nemamo kome što prodati neče nitko ni za đabe :D kada su nabili porezne osnovice u nebo :fiju: |
Citiraj:
Bakica svaka čast na trudu...bilo je tu dosta posla! |
Citiraj:
|
Ah konacno, skida se skida, vec mi je dojadio FarCry 3 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:13. |