PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty: Modern Warfare 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143208)

TheEmpress 17.11.2009. 12:07

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1486739)
E to je istina, ali svako ima barem malo znatiželje u sebi pa se odluči na goru varijantu i onda kasnije požali i/ili ostane razočaran.

Da, al za to su si sami krivi. I onda se tu žale da treba one koji su se tog sjetili u ludnicu zatvorit....
Citiraj:

Autor Roberto (Post 1486745)
Ja sam pucao samo po osiguranju koje je pucalo po meni :D

Također. :D

georgy 17.11.2009. 12:20

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1486739)
E to je istina, ali svako ima barem malo znatiželje u sebi pa se odluči na goru varijantu i onda kasnije požali i/ili ostane razočaran.

Zato možeš i preskočiti misiju kada počne i vidiš da ćeš ubijati civile.
Stisneš escape i imaš opciju da preskočiš.

Makar (ako je to usporedivo), kako Nijemci nisu zabranili World at War...
Ideš po poljima i bacačem plamena pališ Nijemce koji se povlače (bježe).
Iako se stalno iskaljuješ na Njemcima, opet (ako ćemo tako) ni ta misija nije baš u redu...

maX 17.11.2009. 12:32

It's just a game...

ivan77 17.11.2009. 12:35

Citiraj:

Autor georgy (Post 1486802)
Zato možeš i preskočiti misiju kada počne i vidiš da ćeš ubijati civile.
Stisneš escape i imaš opciju da preskočiš.

Makar (ako je to usporedivo), kako Nijemci nisu zabranili World at War...
Ideš po poljima i bacačem plamena pališ Nijemce koji se povlače (bježe).
Iako se stalno iskaljuješ na Njemcima, opet (ako ćemo tako) ni ta misija nije baš u redu...

Neusporedivo , riječ je sukobu dvije oružane formacije , vojske , djelomično temeljene na stvarnim događajim , bacač plamena je korišten , nažalost u WW2 , drugo je , npr. da misija uključuje ruskog vojnika koji bacačem plamena pali civile po Berlini , ili ,SS vojnika koji "operira" u Aushwitzu,,,e to bi bilo na ovoj razini...no nema veze , misija se lako preskoči , ali kako je netko rekao , "iz znatiželje" svi probaju...al mislim da im nije trebalo to...
mislim nije ovo "POSTAL"...nego COD..

TheEmpress 17.11.2009. 13:51

Ja nemam niš protiv te misije, niti mi je pokvarila igru. Dapače. Uostalom, što su oni tako strašnog napravili? Ništa. Rekli ste da one koji su tu misiju IZMISLILI treba bacit u ludnicu? Što su izmislili? Ha? Što su izmislili? Takve se stvari događaju svakodnevno u svijetu, znate to i sami. Oni su to uzeli i stavili u igru. Big deal. Tolko se sablažnjavate sad oko toga... A kaj s činjenicom da miljarde ljudi umiru na taj način? To nikom ništa, jel... It all goes back to this: smrt jednog je tragedija, smrt milijuna statistika... tvarno, ohladite. Nitko vas ne tjera da to igrate.

Nego, upravo sam prošla SP. Prekratak je.... :(:(:(:(:(:(

Hellsing 17.11.2009. 13:54

eo ja poceo jucer igrat i tjeram ga na ful ko nis na rezi 1680x1050...ali stvarno je prekratka igra a meni predobra

TheEmpress 17.11.2009. 13:58

Puuuno prekratka... :(

rodney 17.11.2009. 14:15

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1486828)
mislim nije ovo "POSTAL"...nego COD..

nebitno koja je igra, da nisu napisali na pocetku da bi moglo biti uznemirujuce, 80% ljudi nebi ni skuzilo da su civili nenaoruzani...
de mi recite je li se npr. gta zabranio u rusiji?
meni se cini da rusi vole lean, jako, jako.....

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1486522)
J

Evo imam 30 sati gameplaya i još nitko nije nuklearku dobio kad sam ja igrao
Mislim, ti koji igraju sa čiterima ok, možda i jesu, mi sa originalima bome nismo.

ako jos jednom cujem mi s originalom, usrat cu se....
neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku... i taj matchmaking, kripl je kazes onaj, ko kaze da ne tradi. ma radi, da, al nevalja qrca, i trebao je bit tu eventualno kao neki feature za quick match ili slicno...

igrao sam sinoc mp par sati (hvala skidrow :D ), i na zivce mi ide ovo sa rankom..
daj mi recite kako je to bilo na cod4? ja bi ono, da se spojim, i da svi imamo na izbor ista oruzja itd.. a ne da je netko u prednosti jer eto, odigrao je 150h pa ima sve sto mozes imat, a ja nevjerujem da cu toliko vremena bas to igrat, nekako mi je cod2 jos uvijek najdrazi....

TheEmpress 17.11.2009. 14:18

Pa u COD 4 je bila ista stvar, ovisi kolko, tj kak dobro igraš, tak napreduješ, kaj se tiče ranka i otključavanja raznoraznih stvarčica.

LorD ClockaN 17.11.2009. 14:38

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1486641)
ehehe,
jel se to meni čini il je tventi sent na cover stavio SS iz MW2,
onaj arsenalčič iz estata-e :D

http://img.rlslog.net/img/af43b033d0.jpg

kada završiš igru, onda ti ide onaj text o radnicima na igri, pomagačima, zahvalama i idu ti koje pjesme su u igri i spominje se 50 cent..

edit:
meni je ona scena na aerodromu odlična i svjetki provokativna.. ovako nešto nije niti carmagedon bio...
Ista stvar mi je dal klao civile il zombije, sve su to poligoni!!

sinisa1989 17.11.2009. 14:39

Ne kužim zakaj mogu samo na "server" di je max 12 igrača. Kolko ja znam max. je 18 tj. 9 na 9. Jel to ovisi o ranku ili o mojoj konekciji?

xGAME 17.11.2009. 15:29

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1486969)
Ne kužim zakaj mogu samo na "server" di je max 12 igrača. Kolko ja znam max. je 18 tj. 9 na 9. Jel to ovisi o ranku ili o mojoj konekciji?

Ne mozes sve gametypove igrat na serverima s 18 ljudi

georgy 17.11.2009. 15:31

Ovisi o tipu igre.
Samo Ground War može 8- 16 igrača igrati, večina tipova može 8- 12.
O ranku ovisi kojima možeš pristupiti, ja sam negdje 20 i mogu sve igrati.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0970bf34.png

EDIT: Malo kasnim :D

sinisa1989 17.11.2009. 15:36

Ok, hvala. Kasnije ću probat ovaj ground war.

LorD ClockaN 17.11.2009. 15:48

Citiraj:

Autor georgy (Post 1487025)
Ovisi o tipu igre.
Samo Ground War može 8- 16 igrača igrati, večina tipova može 8- 12.
O ranku ovisi kojima možeš pristupiti, ja sam negdje 20 i mogu sve igrati.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0970bf34.png

EDIT: Malo kasnim :D

mozes i prije 20... mislim i na 18

DeadMan+ 17.11.2009. 15:48

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1487028)
Ok, hvala. Kasnije ću probat ovaj ground war.

ne znam zasto, ali slabo mi nalazi servere za ground war

je li to jos tko primjetio?

knez|boy 17.11.2009. 16:10

CD Keyevi opet dostupni

http://base-host.com/cdkeyevi.html

ukoliko imate pitanja,obratite se na PM ili na info@base-host.com.

Pozdrav

Sonic1984 17.11.2009. 16:15

Evo zavrsia i ja SP, igra meni vrhunska samo skoro vise traje ono na kraju - ono ko je sve sudjelova u kreiranju igre nego sami SP. Mogli su ipak malo duzu napravit.....

hammer_of_thor 17.11.2009. 16:17

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1486562)
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :D :D :D najjaci kralj ovdje :D
A onaj video sto je netko postavio, jel ono quake arena ili cod6??? :D Likovi su naganjaju sa gl ko da je momacka vecer :chears:

Pa da, najlakše mi stisnuti na brzinu Q za neki killstreak reward, za lean me živo zaboli, kao što rekoh, imam i pametnijih stvari na pameti od leana, nit vremena nit volje za izvirivanje

A za onaj video, to je postavljeno samo da se pokažu mogučnosti koje se pružaju i da su modani dedicated serveri samo pitanje vremena.

ALi da, lud je video 100 gradi, onaj roka iz AC130 največi top ko minigun :D

Citiraj:

Autor rodney (Post 1486937)

ako jos jednom cujem mi s originalom, usrat cu se....
neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku...

Pfff, da, poserem se na tih 400 kn.
Tolko Dizel ostavi u jednoj noči u birtiješini :D :D

A što se mene tiče, neznam, osobno pak mislim da previše ljudi sere po igri a da ju nije ni vidjela, go figure :rolleyes:
A kada ju napokon i probaju, opet će srat čisto ostanu vjerodostojni prijašnjem svjedočenju

Nebitno imala igra dedicated servere, matchmaking ili nešto treče, radilo to ili ne, igra je dobra, igriva i povrh svega zabavna, srušila apsolutno sve rekorde prodaje i evo igra se na netu k'o blesava (u ovom matchmakingu piše koliko igrača igra, prvi dan izlaska gledam i ne vjerujem koliko tisuča ljudi.

E sad, jbg, druga je priča sa ovim idiotima iz Activisiona, oni su pustili tu zabavu u prodaju i pokupili pare, ni meni se to na takav način ne sviđa kao ni sljedečemu, no ko ih može kriviti? I oni su tu prvenstveno zbog para, ne zbog gamera

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1486750)
a ja sam sve počistio:D:D

Zašto me to ne čudi :D :D

Ja još dugo neću ni započeti SP, ali ni sam neznam, no vrlo vjerovatno da ću ja preskočiti tu misiju.

robert7 17.11.2009. 16:23

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 1486482)
Kako misliš bugovit?
Yep, bedast sam kaj se tiče tog fps locka ali idem nekakvom logikom. :chears:

http://www.funender.com/quake/articles/fps.html
http://ucguides.savagehelp.com/Quake3/connection.html

Malo literature :)

Naime takva je arhitektura enginea,da se ovisno o fpsima mjenja sama mehanika enginea.

Wolfblade 17.11.2009. 16:30

Ma sta ce vam granate ja ih pwnam s trowing knife :D .
Zakon stvar svako malo nekog ubijem.:D
Nego jel se to meni čini ili pola ljudi tamo nezna igrat :D

pinkskin 17.11.2009. 16:46

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1486750)
a ja sam sve počistio:D:D

I ja, pucao sam po sve što se miče.

Zmaj000 17.11.2009. 17:14

I ja sam presao tu misiju, mislim da je jedan ostao ziv, tj ranjen tj vukao se po podu o_O

TheEmpress 17.11.2009. 17:19

Sve sami teroristi. :D

DeadMan+ 17.11.2009. 17:39

kad smo vec u blagom OT, da li se netko sjeca, u Hitman 2: Silent Assassin je bio jedan dio koji se dogadja u cekaonici (mislim da se radi o zeljezinci, ali mozda je i zracna luka?), tamo se moglo igrati identican level ovom iz MW2, samo je trebalo uzeti tesku strojnicu :)

Apacer ft Bozja 17.11.2009. 17:53

Ja neznam koji k*, ali na koji god host se spojim sve botine do botina :/
Daj moram naci server gdje hammer igra, jer ovo suxa ovako :D

Pizz 17.11.2009. 17:55

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1487157)
kad smo vec u blagom OT, da li se netko sjeca, u Hitman 2: Silent Assassin je bio jedan dio koji se dogadja u cekaonici (mislim da se radi o zeljezinci, ali mozda je i zracna luka?), tamo se moglo igrati identican level ovom iz MW2, samo je trebalo uzeti tesku strojnicu :)

a dali se netko sječa bilo kojeg GTA ! ! !

rodney 17.11.2009. 18:20

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1487172)
a dali se netko sječa bilo kojeg GTA ! ! !

ja ja
Citiraj:

Autor rodney (Post 1486937)
...
de mi recite je li se npr. gta zabranio u rusiji?.....

hammer_of_thor 17.11.2009. 18:35

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1487169)
Ja neznam koji k*, ali na koji god host se spojim sve botine do botina :/
Daj moram naci server gdje hammer igra, jer ovo suxa ovako :D

Stari moj, onda moraš na origigi preč' :D :p

Ja sam jednom naletio na čitera, igramo ja i Lord Klokan, kad ono meni nešt čudno, pogledam killcam do kraja a ono imam šta vidit, lik sa LMGom sa prozora katnice na Derail mapi roštilja po metak - dva u susjedno dvorište, kroz krošnje drveča i ciglene ograde, svaki metak naravno pogađa
Izašao po kratkom postupku

georgy 17.11.2009. 18:41

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1487157)

Ja se sjećam samo one gdje si na početku na željezničkoj postaji i moraš ubiti nekog generala (na prozoru gledaš i moraš "odgonetnuti" kojeg moraš ubiti).
Makar, koliko ja znam- meni je uvijek bio cilj biti što neprimjetniji, tj. ubiti što manje ljudi... A ne da pobijem cijeli kolodvor :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56.