![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Stisneš escape i imaš opciju da preskočiš. Makar (ako je to usporedivo), kako Nijemci nisu zabranili World at War... Ideš po poljima i bacačem plamena pališ Nijemce koji se povlače (bježe). Iako se stalno iskaljuješ na Njemcima, opet (ako ćemo tako) ni ta misija nije baš u redu... |
It's just a game...
|
Citiraj:
mislim nije ovo "POSTAL"...nego COD.. |
Ja nemam niš protiv te misije, niti mi je pokvarila igru. Dapače. Uostalom, što su oni tako strašnog napravili? Ništa. Rekli ste da one koji su tu misiju IZMISLILI treba bacit u ludnicu? Što su izmislili? Ha? Što su izmislili? Takve se stvari događaju svakodnevno u svijetu, znate to i sami. Oni su to uzeli i stavili u igru. Big deal. Tolko se sablažnjavate sad oko toga... A kaj s činjenicom da miljarde ljudi umiru na taj način? To nikom ništa, jel... It all goes back to this: smrt jednog je tragedija, smrt milijuna statistika... tvarno, ohladite. Nitko vas ne tjera da to igrate.
Nego, upravo sam prošla SP. Prekratak je.... :(:(:(:(:(:( |
eo ja poceo jucer igrat i tjeram ga na ful ko nis na rezi 1680x1050...ali stvarno je prekratka igra a meni predobra
|
Puuuno prekratka... :(
|
Citiraj:
de mi recite je li se npr. gta zabranio u rusiji? meni se cini da rusi vole lean, jako, jako..... Citiraj:
neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku... i taj matchmaking, kripl je kazes onaj, ko kaze da ne tradi. ma radi, da, al nevalja qrca, i trebao je bit tu eventualno kao neki feature za quick match ili slicno... igrao sam sinoc mp par sati (hvala skidrow :D ), i na zivce mi ide ovo sa rankom.. daj mi recite kako je to bilo na cod4? ja bi ono, da se spojim, i da svi imamo na izbor ista oruzja itd.. a ne da je netko u prednosti jer eto, odigrao je 150h pa ima sve sto mozes imat, a ja nevjerujem da cu toliko vremena bas to igrat, nekako mi je cod2 jos uvijek najdrazi.... |
Pa u COD 4 je bila ista stvar, ovisi kolko, tj kak dobro igraš, tak napreduješ, kaj se tiče ranka i otključavanja raznoraznih stvarčica.
|
Citiraj:
edit: meni je ona scena na aerodromu odlična i svjetki provokativna.. ovako nešto nije niti carmagedon bio... Ista stvar mi je dal klao civile il zombije, sve su to poligoni!! |
Ne kužim zakaj mogu samo na "server" di je max 12 igrača. Kolko ja znam max. je 18 tj. 9 na 9. Jel to ovisi o ranku ili o mojoj konekciji?
|
Citiraj:
|
Ovisi o tipu igre.
Samo Ground War može 8- 16 igrača igrati, večina tipova može 8- 12. O ranku ovisi kojima možeš pristupiti, ja sam negdje 20 i mogu sve igrati. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0970bf34.png EDIT: Malo kasnim :D |
Ok, hvala. Kasnije ću probat ovaj ground war.
|
Citiraj:
mozes i prije 20... mislim i na 18 |
Citiraj:
je li to jos tko primjetio? |
CD Keyevi opet dostupni
http://base-host.com/cdkeyevi.html ukoliko imate pitanja,obratite se na PM ili na info@base-host.com. Pozdrav |
Evo zavrsia i ja SP, igra meni vrhunska samo skoro vise traje ono na kraju - ono ko je sve sudjelova u kreiranju igre nego sami SP. Mogli su ipak malo duzu napravit.....
|
Citiraj:
Pa da, najlakše mi stisnuti na brzinu Q za neki killstreak reward, za lean me živo zaboli, kao što rekoh, imam i pametnijih stvari na pameti od leana, nit vremena nit volje za izvirivanje A za onaj video, to je postavljeno samo da se pokažu mogučnosti koje se pružaju i da su modani dedicated serveri samo pitanje vremena. ALi da, lud je video 100 gradi, onaj roka iz AC130 največi top ko minigun :D Citiraj:
Pfff, da, poserem se na tih 400 kn. Tolko Dizel ostavi u jednoj noči u birtiješini :D :D A što se mene tiče, neznam, osobno pak mislim da previše ljudi sere po igri a da ju nije ni vidjela, go figure :rolleyes: A kada ju napokon i probaju, opet će srat čisto ostanu vjerodostojni prijašnjem svjedočenju Nebitno imala igra dedicated servere, matchmaking ili nešto treče, radilo to ili ne, igra je dobra, igriva i povrh svega zabavna, srušila apsolutno sve rekorde prodaje i evo igra se na netu k'o blesava (u ovom matchmakingu piše koliko igrača igra, prvi dan izlaska gledam i ne vjerujem koliko tisuča ljudi. E sad, jbg, druga je priča sa ovim idiotima iz Activisiona, oni su pustili tu zabavu u prodaju i pokupili pare, ni meni se to na takav način ne sviđa kao ni sljedečemu, no ko ih može kriviti? I oni su tu prvenstveno zbog para, ne zbog gamera Citiraj:
Zašto me to ne čudi :D :D Ja još dugo neću ni započeti SP, ali ni sam neznam, no vrlo vjerovatno da ću ja preskočiti tu misiju. |
Citiraj:
http://ucguides.savagehelp.com/Quake3/connection.html Malo literature :) Naime takva je arhitektura enginea,da se ovisno o fpsima mjenja sama mehanika enginea. |
Ma sta ce vam granate ja ih pwnam s trowing knife :D .
Zakon stvar svako malo nekog ubijem.:D Nego jel se to meni čini ili pola ljudi tamo nezna igrat :D |
Citiraj:
|
I ja sam presao tu misiju, mislim da je jedan ostao ziv, tj ranjen tj vukao se po podu o_O
|
Sve sami teroristi. :D
|
kad smo vec u blagom OT, da li se netko sjeca, u Hitman 2: Silent Assassin je bio jedan dio koji se dogadja u cekaonici (mislim da se radi o zeljezinci, ali mozda je i zracna luka?), tamo se moglo igrati identican level ovom iz MW2, samo je trebalo uzeti tesku strojnicu :)
|
Ja neznam koji k*, ali na koji god host se spojim sve botine do botina :/
Daj moram naci server gdje hammer igra, jer ovo suxa ovako :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam jednom naletio na čitera, igramo ja i Lord Klokan, kad ono meni nešt čudno, pogledam killcam do kraja a ono imam šta vidit, lik sa LMGom sa prozora katnice na Derail mapi roštilja po metak - dva u susjedno dvorište, kroz krošnje drveča i ciglene ograde, svaki metak naravno pogađa Izašao po kratkom postupku |
Citiraj:
Makar, koliko ja znam- meni je uvijek bio cilj biti što neprimjetniji, tj. ubiti što manje ljudi... A ne da pobijem cijeli kolodvor :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |