![]() |
e ovak, tek sam sad vidio onaj post, ali ne bi se ni usudio to radit sam jer se bas i ne kuzim najbolje u to...
danas sam im vratio graficku, rekli su da ce me sutra zvat pa cemo vidit sta je bilo na kraju.. |
opet problemi sa ovom grafom.:hitthewal:
Više sam ne znam šta ću sa sobom. U nekim zahtjevnijim igrama ponekada zna izbaciti video driver stoped responding, a ponekad baca čudne kvadrate raznih boja po ekarnu. Promijenio sam napajanje (corsair CX 400w), stavio friške winse. Više na znam šta napraviti, da nije možda pci ex utor u bedu, što mislim da nije. Evo naprimjer jučer sam cijeli dan igrao bez beda sve igre, danas opet počelo zajebavat, pa završit ću na psihijatriji zbog grafe:hitthewal::hitthewal: |
Crkla kartica, šalji na reklamaciju...eventualno ako imaš mogućnost probati karticu u drugoj konfi...
|
Citiraj:
|
Ništa nije nemoguće :) Kako rekoh, probaj karticu u drugoj konfi, no po onom što si opisao, gore navedeni scenarij je jedino što može biti. Eventualno (ako nisi) napravi reinstall Windowsa s friškim driverima da izloliraš softverski problem.
|
Citiraj:
ma ja sam takav kreten što sam uopće išao na nvidiu, na ostati na blaženom ATI-ju, nikad problema sa njim. Ali mislim da kartica nije crkla, pa tri kartice sam promijenio, nije moguće da su sve bile crknute. |
Nisi kreten, nego jednostavno imaš peh...s ATI-jem bi se pak vjerojatno javljao s problemima pregrijavanja kartice :p :D
|
Citiraj:
|
Ne mogu oni to napraviti ako je kartica zaista neispravna.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ček, 3 kartice si spalio zaredom? |
Velim, najbolje da probaš karticu u drugoj konfi ako si u mogućnosti...
|
Citiraj:
Citiraj:
šta je najgore, nisam:hitthewal::hitthewal: |
Možda je do ploče :stoopid:
|
Sve 3 8800GT ili? Su u HGu isprobali da su neispravne ili su ti samo zamjenili?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisam pratio temu, tak da nebih znao...ako si mijenjao PSU, i dobivao ispravne kartice, nema tu puno stvari koje mogu biti...
A ovi iz HG-a su pravi panjevi kad nisu niti probali kartice... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čuj ne mora značiti da je do PCI-E slota. Jednostavno odnesi karticu u HGSpot i reci im da ju testiraju u svojoj konfi u servisu.
|
Citiraj:
|
Velim ne mora biti nužno do PCI-E slota, što ne znači da nije. Riješi sutra reinstall, ako ne ide, nosi nazad karticu i reci im da ju testiraju i nek ti jave jel im radi ili ne.
Ono što me čudi jest to kak ti daju odmah drugu karticu, ja nikad nisam tako lako prošao :D |
Citiraj:
a ne znam, ali mislim da od razmjene neće biti ništa jer su me već treći puta upozorili. |
Ovako se možemo vrtjeti u krug do ujutro... Velim ti, ostavi karticu kod njih nek je probaju da vidiš jel radi u njihovoj konfi ili ne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PM otvoren! :chears: |
@dante.. pa odakle si? sigurno ima nekoga na forumu iz tvog grada tko bi bio voljan isprobat da li radi tvoja kartica ili ne na svojoj kanti, to je barem svega 3 min posla.
nego, ljen sam malo citat sve ovo, al daj pogledaj na kojoj ti frekvenciji radi pcie, frend je burazu kupio 9500gt i nonstop kojekakvi problemi, na kraju se ispostavilo da posto je komp clockan bio takoder je i pcie sabirnica radila na 15-ak % vecem taktu sto graficka nije zeljela trpit. kad je to slozeno da bude asinkrono fsb-u i radi na defaultnoj vrijednosti sve radi najnormalnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako sumljam da bi i ovdje cetvrtu karticu tako lako dobio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:43. |