![]() |
Odgledali smo doma prvu sezonu Reachera.
Neznam...očekivao sam Punishera, dobio vikinga s metlom u guzici. Odgledat ćemo drugu sezonu, možda kaj poprave. |
Fargo , 5 sezona
svaka preporuka |
True detective
Loše gore od 3 sezone,šta ih vise rade sve su gore The masters of air ni prdi ni smrdi izbor glumaca je katastrofa Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
True Detective S04 - ostaju još dvije epizode do kraja.
Serija naginje više nekom horror stilu nego klasično detektivsko istraživanje, not my tea cup :kafa: Nije spojler, nego opažanje možda nekoga to privuče... |
U videotekama se pojavio Halo S02
|
Jel netko gledao 30 novčića. Kakvi su dojmovi?
|
Odgledao Hello Ladies
https://m.imdb.com/title/tt2378794/ Jako sobro, odgovara ocjeni na imdb. Solidna osmica, preporučam |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
toliko glupa da sam ju odgledal do kraja. Ono , ako se baš mora..... |
Samo da ona iritantna klinka dobije vise prostora... i da se taj prostor kvalitetno iskoristi protiv iste :D
|
Citiraj:
|
Meni je Halo bio skroz dobar ali nisam fan igre pa ne bih znao.
Nego, izašao i novi Curb :chears: |
Citiraj:
|
Nego, jel zavrsio From, zna li se ista? :)
|
Ne zna se jel' zavrsio :D
|
Potvrđena je 3. sezona.
|
Nema labavo! #lost
|
Bogme, From je jedna od serija kojima se veselim.
Čekam Sweet Home završetak, i nastavak Halo. Znam da fanovi Halo negoduju serijom, ali me to ne brine, pošto me se igre nikad nisu primile, priča i likovi su mi razrađeni ko scenarij u Krv nije voda, tako da mi je serija čista premija. |
odgledao witcher 3. sezonu.
meni skroz dobra - jednako kao i ove prije nje. |
Citiraj:
Halo S02 za sada super. :) |
Pogledao sam do kraja Saru Connor. U sjecanju mi je ostao onaj poster na kojem je medvjed ulovio ribu.
Citiraj:
Nisam dzuglao o cemu je jer puno toga odmah prekrizim zbog khm... modernog. Nema puno epizoda, pa sam ju uz duze pauze nekako pogledao. Pokusavam ju zamisliti kakva bi bila da je snimana prije par desetljeca. Osjecam se ko ocvali prdonja. |
preporuka za seriju: Young Sheldon
|
Griselda - na tragu Narcosa, Vergara ružna ko porezna knjiga, ima krvi, ima droge, ima sisa, sasvim gledljivo.
Kome je cijela Kolumbijska spika oko izvoza kokaina zanimljiva, ovo je štivo koje se ne preskače. |
Jel' su cemu te sise? :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Diže rating seriji. :D
|
E da, primijetio sam nakon dužeg izbivanja s Netflixa da je stigao Sweet Home S2.
I tako počeo ja gledati ... ajoj, druga sezona je barem 50% nekvalitetnija naspram prve. Previše Parasite Eve priče, i korejske drame ... ali ajde...završit ću radi reda. |
Snimati će se spin-off Suits pod nazivom Suits: L.A. Glavnu ulogu će imati tip koji je glumio u Arrow-u.
https://variety.com/2024/tv/news/ste...ff-1235906524/ |
Poz ekipa, evo preporuka za one koji vole serije.
Možda kasnim ali upravo sam otkrio "Brassic". Engleska humoristična serija o ekipi prijatelja koji su sitni prevaranti i lopovi ali kako vrijeme odmiče, sve više razmišljaju o važnijim pitanjima u životu. Recimo to tako. Serija ima 5 sezona, mislim da i 6. počinje. Meni se svidjela, uživajte! |
Pogledao Vigil S02. Gledljivo.
O čemu se radi? Tokom demonstracije borbenih dronova predstavnicima izmišljenje Bliskoistočne države Wudyan u Škotskoj, netko 'otme' jednog od njih i ubije više ljudi. Inspektorica Da Silva mora otkriti tko je to bio i zašto je to učinio. |
Citiraj:
Pogledao ovu zadnju epizodu, nemam komentara.Do jucer sam se pitao zasto ova serija ispod 8/10, danas bi joj dao 0/10. Da nebude zabune, pricam o Halo sezona 2 |
Pogledao prvu sezonu 30 monedas. Uopće nije toliko loša. Naspram nekih koje su bolje ocjenjenje, a gluplje i naravno obavezno u prvoj epizodi "pederluk" i sl.
|
Uf Griselda me bas razocarala, kao velikog fana narcosa. Vergara je to dobro odradila ali nekako mi se sve cini plitko...malo sam citao o kokainskoj kumi i sada da ne idem u detalje, nje se navodno bojao i Pablo....tako da mi je nekako mlako to ispalo nakraju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Draga voli Big Bang, pa kada je počeolo ovo sa malim Sheldonom se bacio na seriju sa njom i skužio da je baš simpa. ;) Ali BBT jednostavno ne mogu svariti, meni je od tih geekovskih daleko bolji bio Silicon Valley. :chears: |
danas mi na notifikaciji izbacilo da netflix krajem ozujka krece s prikazivanjem svoje verzije three body, a autori su benioff i weiss (ko zna, zna :D, a manje vise svi ih znaju haha)
necu nista rec osim da mi ne pada na pamet gledat nf verziju nakon sta sam doslovno proguta kineski 'original' raden po liu cixinovoj ''remembrance of earth's past'' trilogiji. ali zelim im puno srece. trebace im da se makar priblize kineskoj inacici. |
Probao sam citati knjigu (three body problem), nije mi sjela i odustao sam. Sto je vrlo, vrlo rijetko. Baci cu oko na seriju, mozda bude ok.
|
Još jedan kriterij za prepoznati dobar uradak: krenem gledati S03 pa odlučim ponovno pogledati S02 da osviježim pamćenje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |