![]() |
A kad će Gojira?
|
Pogledao tko Divergent-a?
|
I mene zanima Divergent, nadam se da je dobar. :) Odbijala sam gledat film dok knjigu ne pročitam i sad sam u tri dana prve dvije knjige pročitala i krenula s trećom danas. :D Pa mislim da je krajnje vrijeme da i film pogledam. Al po traileru mi se ne dopada pretjerano, najviše zbog izbora glumaca, tj. glavnog glumca. U mojoj glavi sam si ga zamišljala više zgodnog i badass, a tu mi izgleda blje. XD
Btw, novi RoboCop - blje. -.- Loš mi je, kraj pogotovo. |
Budem ga i ja danas pogledala...
Mislila sam i neki romantični film uzet..al ne...to se gleda u dvoje.zapravo ni tada :D Godzilla izlazi 15 5 to bih voljela pogledat u kinu :D |
Ne bi se htel mešat, ali možda da umjesto Divergent (koji je odron) rađe pogledate Walk of Shame.:fiju:
|
ne bi se ni ja htel mešat, ali da se možda oboružate alkoholnim te inim supstancama na rubu znanosti i pogledate anchorman 2? :D :D :D
|
Jooj..sad bi rekla što bi trebala :D
Syss ne zahebavaj :P :D |
ozbiljno kažem, film je fakin hilarius :D
|
Citiraj:
|
Ako je kao i prvi dio, onda se trebaš upitati voliš li Willa Ferrella. Ako odgovor nije "najdraži mi je komičar ikad", sumnjam da će ti se film svidjeti :D
Meni je Carrey kod takvog prenemaganje-humora ipak svjetlosnim godinama bolji komičar. Usput, snima se Dumb and Dumber 2 :) |
upravo smo to komentirali jučer, njega ili voliš ili mrziš... ja ga volim i da ko prvi je, još i gori :D
|
Citiraj:
|
Karabaja ev mos pratiti ovaj vikend sam vani u ZG :D nadam se
pogledao tko Locker 13? |
Citiraj:
|
LEGO movie, fina razbibriga za nedjeljno kišno popodne.
|
Pompeii - Mislio obrisati čim sam vidio trailer, i očekivao nešto slično Herculesu, znači sranje, a čisto me iznenadilo... Ništa posebno, a opet nije ni tako loše... Zabava :)
Snowpiercer - Nekako prošao "ispod radara" meni i više nego dobar film. Dobra tematika, struktura samog čovječanstva, tj. "staleža" ista današnjoj, samo u manje kvadrata :) |
Također i ja pogledao Anchorman 2 na preporuku gore, šta reći, nasmija se naglas bar 10 puta, odličan!
|
Citiraj:
Nemojte...fakat nemojte to gledati. :D |
Ja sam sad dosla doma..taman za neki horor movie; )
|
Pošto sam odlazak za ZG odgodila do ponedjeljka za vikend je filmski maraton :/
Budem pogledala koji horor movie...čisto da od straha ne zaspim ko kokoš :D |
hercules je baš dobar dok si pijan i u polusnu. taman te uspava do kraja :D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.novilist.hr/Scena/Film/Vl...lazi-i-prisile |
i meni post prošao ispod radara... hvala na ukazivanju! ;)
|
Pogledao The Wolf of Wall Street.
Pa ne znam, prvih 2h bilo mi je previše Sex & Drugs & Rock & Roll a zadnjih sat vremena solidno.. Dao bi mu ukupno 7.5/10.. Leonardo standardno fenomenalan.. |
pogledao novog Robocop-a
naspram onog iz 1987 ovaj novi je uzas i katastrofa |
Robocop me se nije dojmio... mislila sam da ce biti nesto vise...
Večer krećem gledati Bones od početka jer sam pol epizoda propustila... :D |
Nazalost pogledao Herculesa, bolje otic i valjat se po travi nego to gledat, nakon toga pogledao Pompeii ne ocekujuci previse i ispao je ne toliko los 5/10 i da si skirim zivce na kraju sam uzivao u Gladiatoru po tko zna koji put :)
|
Citiraj:
Meni je prvi dio filma bolji, naročito dio sa Matthew McConaughey-em, Leonardo dobro odradio posao bez njega i golotinje film bi bio upola lošiji :D Za preporučiti mogu odličan dokumentarac vezan na tematiku: Inside Job |
pogledao king's speech sa velikim zakašnjenjem. U svakom pogledu odličan film. Geoffrey Rush & Colin Firth, WOW.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |