![]() |
Citiraj:
|
Ma to je sajd projekt :)
Sent from Mobara |
Je, ali bome ih je i kritika i publika žive pojela radi toga. Lars se još svađa s ljudima na Internetima.:)
VH1 je svojevremeno imal dosta dobar dokumentarac na temu - Heavy: The Story of Metal, a i Get Thrashed: The Story of Thrash Metal nije za odbaciti. |
Morao sam obraditi Spider-Man Homecoming temu. :D
Od sada dostupno u hip-hop verziji. ;P Soundcloud: A4D - Homecoming |
Justice Medley
|
Brko, se to spremaš za sljedeći tjedan za Budimpeštu?
edit - a shit, sad skužio da je Brkin komentar na prošloj stranici :D mislio sam da je današnji haha |
Makaki. Gledao sam ih par puta uživo i mislim da više ne budem. Stari su i onemoćali. Nema energije ni elana.
@NeoST Već par dana preslušavam Live Shit Binge and Purge triple CD Mexico City 1993. Kakav sound. Za zasrat se. A ovaj medley je San Diego 1992, Black album turneja ako se ne varam. Sent from Mobara |
A kao i ostatak bendova koji su harali prije 20-30-40 godina. A svi imaju ove godine turneje. Skupljanje zadnjih para :D
|
Citiraj:
Zanimljiv komentar na videu: Citiraj:
|
Je, ali pogledaj Dickinsona :) nije niš mlađi od Hetfielda, ali u vrhunskoj kondiciji. Dobro, nije ni ubijen godinama cuganja :) no svejedno, lik unese određenu dozu energije u koncert.
Metallicu bi gledao da dođe u Arenu, tak jasno. Ali nikamo dalje ne idem za njih. Nekad jesam, sad jok. A i kad vidim set listu ove turneje, sere mi se. 6 pjesama s novog albuma = 50 minuta. 5 pjesama koje uvijek sviraju = 40 minuta. 2-3 iznenađenja i gotov koncert. Bleeee. Zato je meni Maiden England 2013 bio odličan koncert. Stare stvari, bez novih kenjaža. :) i kad bi svi imali takve remakeove turneja iz 80th, to bi bilo to. Sent from Mobara |
Za Brku ;)
|
Hvala :) prekrasno... kakva divna glazba :)
Sent from Mobara |
|
|
Novi Judas Priest je:goood:
|
|
Sva glazba je ok ( osim cajki LOL ) ali što sam stariji imam osjećaj da jedino 80-te su pogodile kako treba glazbu :D
https://youtu.be/R8AOAap6_k4 |
Ono o čemu sam pričao. Newsted je 4K OLED TV za ovog Ei Niš lampaša Truhilja... |
Citiraj:
trenuto RW peglam, na 7min mi pocinje najjaci najjsveee ikada dio :D edit: a kad sam vec gore spomenuo Dio, usput jedna |
|
|
Citiraj:
danas bas sluso staru mjuzu i mogu ti rec ovime si me ugodno iznenadio es ist geil! :care::care::fiju: |
^^
|
|
|
Citiraj:
Poslano sa mog A8 MAX koristeći Tapatalk |
Neznsm jel neko slušao Pendulum,ali neka proba,dobra alternativa Prodigy-u...
Poslano sa mog A8 MAX koristeći Tapatalk |
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49. |