PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Trbonja 30.08.2020. 20:42

Citiraj:

Autor Old.machine (Post 3433582)
Pogledao sam to prije par mjeseci. Jedino mi je prva epizoda bila ok, ostale su ispodprosječno pekmezasto predvidljive. Inovativnost 0 bodova. Razlog zašto je bolje od nove Zone sumraka je taj što ima samo 5 epizoda pa agonija manje traje :)

Otkinut je napočetku dio kad kaže "dimenzija ogromna kao svemir, vječna kao inflacija" :D

Nisu ni Star Warsi savršeni, pa ih ipak volimo. :D

Još su dobre:

Tehran

When the Street Lights Go On

Most Dangerous Game

LAcy 30.08.2020. 20:53

Citiraj:

Autor Trbonja (Post 3433860)
Nisu ni Star Warsi savršeni, pa ih ipak volimo. :D

Kako tko :D Kad su izasli, kao klincu su mi bilo vau, vecinom zbog svemira, nejverojatnih specijalnih efekata. Ove nove, probao i ne, ne mogu to gledati. Previse su mi djecji, glupi, naivni...

tizhu 30.08.2020. 22:43

to i jest za djecu.

Ivo_Strojnica 31.08.2020. 01:01

Citiraj:

Autor Bodisson (Post 3432900)
Lucifer, dio sezone 5 je vani (prvih 8 epizoda).

Moram priznati, svi su mi likovi nedostajali. I jako sam zadovoljan što sam ih opet mogao gledati u akciji.

Lauren German (Chloe) i Tom Ellis (Lucifer) su sjajni.
Ja bih Lauren ženio na slijepo, a vjerojatno bi i većina žena zgrabila Toma.

Čekam nastavak, a trebala bi biti i sezona #6...

Serija je doslovno sapunica di je glavni tip lucifer.
Ali ono, bas mex sapunica. :D

LAcy 31.08.2020. 02:49

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3433910)
Serija je doslovno sapunica di je glavni tip lucifer.
Ali ono, bas mex sapunica. :D

Nije doslovno ono bas mex sapunica kad nije nit snimana u mex, ni pricaju mex... Istina imaju Ellu Lopez al' to je ne cini mex sapunicom :D

Anyway, meni je Lucifer bio zabavan. Ova nova sezona mi nekako nije bas. Kao da scenaristi nisu znali kako nastaviti a glumci su izgubili sinergiju. Mozda bude bolje kad se ponovno malo uigraju. Eh da, Chloe mi izgleda puno losije nego prije. Sva neka strkljasta, blijeda, nikakva. Kao da ju je poplava izbacila :D

Amazing Stories (2020), dosao do pola druge i bas znatan pad kvalitete nakon prve.

Edit: Nekako odgledao do kraja. Maznuli su ideju od Ghost i Dead Like Me i dodali danas popularni LGBT.

partwish 31.08.2020. 10:23

Meni je Lucifer katastrofa. Krenuo sam ga gledati jer sam se nadao da će Lucifer biti Lucifer, raditi sranja, zajebavati ljude... A on je wannabe detektiv... Pogledao prvu sezonu odustao.

dada-as 31.08.2020. 12:03

I meni taj Lucifer nije sjeo, pogledao par epizoda i to nema smisla, slicko ko onaj Origins s vampirima. Ovdje Lucifer koji radi kao detectiv, tamo Vampiri koji se bave sapunicama.

rodriguez 31.08.2020. 20:59

Pogledao Barkskins
Odlicna

Zanima me jel ima Tehran u videotekama?

dada-as 02.09.2020. 21:00

Lovecraft country, catastrofa. Odustao. Prva epizoda ajd jos je bila odlicna, druga cudna, a ova treca katastrofa. Ovo je gore da nemoze gore biti, cak si mislim da se i crnci zgrazaju pa sad neznam za koga je ovo snimljeno.

LAcy 03.09.2020. 05:24

Treca epizoda Amazing stories je bas bezveze. Kao neka djecja bajka ili koji q. Nakon solidne prive, kvaliteta ide slobodnim padom prema dolje.

pogi 03.09.2020. 17:38

Amazing Stories pogledao. Dober su mi 1., 4. i 5. epka

JEl počeo netko gledati Raised by Wolves ?

Dati ću šansu Lovecraft country

dada-as 03.09.2020. 17:42

Nemoj pozalit ces.

Raised by Wolves osvjezenje, fenomenalno. 10/10 prve dvije pogledao, bojim se da ce tako dalje biti ali sigurno ce serija biti gledljiva dokraja mozda cak i par sezona. Odlicni glumci mada poznajem samo jednog. Scenarij, snimanje, kamera, fenomenalno, mozda efekti da su bolji, ma netreba, i ovi su dobri kakve smo sve gledali proslu godinu...

Old.machine 04.09.2020. 12:15

Citiraj:

Autor dada-as (Post 3434836)
Lovecraft country, catastrofa. Odustao. Prva epizoda ajd jos je bila odlicna, druga cudna, a ova treca katastrofa. Ovo je gore da nemoze gore biti, cak si mislim da se i crnci zgrazaju pa sad neznam za koga je ovo snimljeno.

:D:roller::D

Citiraj:

Autor dada-as (Post 3435099)
Nemoj pozalit ces.

Raised by Wolves osvjezenje, fenomenalno. 10/10 prve dvije pogledao, bojim se da ce tako dalje biti ali sigurno ce serija biti gledljiva dokraja mozda cak i par sezona. Odlicni glumci mada poznajem samo jednog. Scenarij, snimanje, kamera, fenomenalno, mozda efekti da su bolji, ma netreba, i ovi su dobri kakve smo sve gledali proslu godinu...

To ću pogledati kad sve epizode stignu. Bio sam malo skeptičan kad sam vidio da je Ridley Scott umiješan (Prometheus vibra) ali nisam naišao na niti jednu negativnu recenziju za sada. Danas su izašle prve tri epizode druge sezone The Boysa. Zadnji put je izašla cijela sezona odjednom, mislim da ću i ovo sačekati u komadu, navikao sam na Netflix sistem.

coconut 04.09.2020. 12:18

I meni je novi Lucifer bzvz. Serija je postala totalna sapunica.

emilblomsky 04.09.2020. 12:58

Citiraj:

Autor flajpan (Post 3432781)
Kasnije će biti sve gore i gore - SJW i LGBTQI skoro u svakoj epizodi. I naravno orange man bad.

Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk

Baš to. Smallville je remek djelo za supergirl.
Flash s druge strane prve 3 sezone super.
Odlični negativci u svakoj.

pogi 04.09.2020. 13:01

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3435374)
Baš to. Smallville je remek djelo za supergirl.

Od kad sam spomenuo tu usporedbu nisam ni sjetio se nastaviti SuperGirl, mislim da će u Shift+Delete

LAcy 04.09.2020. 21:08

Citiraj:

Autor coconut (Post 3435363)
I meni je novi Lucifer bzvz. Serija je postala totalna sapunica.

Meni se popravio Lucifer.

Na pocetku to nije bio Lucifer nego njegov brart pa je zato sve izgledalo cudno

Slatke muke. Adj da predlozim nesto iz "regije". Uvrnuti humor, pokriva teme o koji ma se ne govori ili se govori u politicki korektnom tonu. Definitivno nije obiteljska humoristicna serija ;)

WraGG 05.09.2020. 04:22

The Boys s2 je vani :)

LAcy 05.09.2020. 04:53

Citiraj:

Autor WraGG (Post 3435595)

Ma hajde :D

Edit: Jako dobre prve tri epizode. Steta sto ce biti samo 8 epizoda al' dobra vijest je da je Amazon vec potvrdio i trecu sezonu :) Jedino me Deep kao lik nije jasan. Imaju ga samo da se rugaju sa njime. Eh da, Strarlight je mnogo dobra p.. plavusa :D

Trbonja 05.09.2020. 12:39

Nove serije za redaljke. :D

Mysteries of Evolution

Hache

El Candidato

Biohackers

Pupo 05.09.2020. 12:54

Otkazan Altered Carbon. Šteta, al druga sezona nije ni do koljena prvoj, bilo je ocekivano.

tizhu 05.09.2020. 17:29

Citiraj:

Autor WraGG (Post 3435595)

zašto ne.
pogledao S01 Dead to me.meni ok.

Mirkopoter 05.09.2020. 18:55

Amazon ne izbacuje cijele sezone kao Netflix? Vidim da je za Boyse vani samo 3 epizode.

The Exiled 05.09.2020. 21:04

Izbacuje, ali za ovu sezonu su se odlučili za ovaj princip, mada kad je bilo najavljeno, ja sam skužili da bude išla po jedna epizoda svaki tjedan - ko nekad na TV-u.:)

LAcy 05.09.2020. 21:10

Amazing stories, uspio odgulit sve epizode. Osim solidne prve epizode, lose, jako lose. Nekakve djecje bajke, pateticne, naivne, sa "snaznom" porukom.

acer 06.09.2020. 17:32

Pogledao prve tri epizode Biohackers, neloše, jedino trajanje epizode cca pol sata, pa odjavna špica 15 minuta :D

coconut 06.09.2020. 17:38

Young Wallander - još jedan u nizu skandinavskih krimi serija. Ima ime kao 2 postojeće serije (SWE i USA verzija), ali nema veze s njima.

Ogi88 06.09.2020. 18:22

Gledam Black Mirror (da, tek sada) i tko je zaostao kao i ja pa nije pogledao, preporučujem. xD

LAcy 06.09.2020. 18:54

Raised by Wolves na momente odlicno, na momente bas dosadno. Podsjeca me na neke SF knjige koje sam procitao, gdje pisac pise o necemu sto se kasnije pokaze totalno nebitnim za radnju i likove al' dok citas ne znas pa ne mozes preskociti. Tako i ovdje, ima jako puno dijelova koji samo produzuju epizodu. No svakako je osvjezenje u zanru (S)F serija u snimanih u zadnje vrijeme. Eh da, glumica mi nije bas neka, takva siselessna :D

dada-as 07.09.2020. 07:40

Ta glumica, odnosno ta uloga si moze dat ruku sa onim Homelanderom. A onaj Homelander tko je radio casting nije mogao bolje napraviti. Ko da se rodio za tu ulogu. Koliko znam Karl urban ne izgleda tako, sto su mu napravili s facom, izgleda mi ko da ima u ustima one spuzve u ustima koje dobijes kod zubara.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42.