![]() |
Monthy Python predstava će se prikazivati u kinima
http://www.neatorama.com/2014/04/28/...-World/#!GawJn |
Pitanje , kako se zove film u kojem covijek ponudi prijatelju vizitku da se prijavi za igru koja ce mu promijeniti život, to mu daje kao rodendanski poklon, a ovaj je uvijek zaposlen i nije ni svjestan da je igra zapravo i počela, ta agencija je kao prestala postojat...?
|
|
Citiraj:
|
The Game (1997) ?
|
Hvala vam ;)
|
Pogledala film...dobar mi je ;)
|
Da li je netko gledao Don Jon (2013) ?
http://www.imdb.com/title/tt2229499/ Pogledat ću ovaj tjedan, zanima me da li je forumašima bio ok :D |
oke je skroz.
|
Jep, slažem se, nije loš film uopće. :)
|
Citiraj:
Ok, mislim da bude zabavan :goood: |
Don Jon je dobar, al mi se Joe sa Cageom baš i nije ostavio dojam neki kad pogledaš ocjenu na IMDB.
|
Citiraj:
|
Sad će drvlje i kamenje po meni, ali meni je film bio glup do boli. Na foršpanima mi je bio zabavan i skroz fora, ali me je totalno razočarao.
|
krosroadz? :D
|
:p Don Jon
|
ejmi nema pojma :D :p :D
|
Citiraj:
I tebi je bio skroz ok jelda? :zdero2: |
ma ni započet gledat... britni spirs? c'mon čovječe :D
|
Eeeeee to sam i ja mislio :D Ne znam, možda sam tada bio u nekom izvanzemaljskom mood-u :D ili što već, ali film mi je baš legao..
|
ubit... to ću samo reć :D
|
|
ubit i bacit šibicu, a.. Dobro dobro :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Pogledat ću, nadam se da će biti smiješan. :D |
to ti je više lotr spika nego smiješno... ali je jeben crtić, pogledaj još i how to train your dragon, a ako hoćeš smiješno (uvrnutno but smiješno) onda paranorman ;)
|
|
Ma gledao sam prije ovo dvoje Shrekove, Ice Age, Madagaskar i Puss in Boots. Životinje koje pričaju me nasmiju lakše nego sve Američke Pite i slična sranja skupa zajedno. Odvalio sam se kad sam pročitao "zla vojska sova". Hahaha.
Pogledat ću, nemam ništa protiv ozbiljnog crtića. ;) |
Upravo pogledah ovaj egzorcizam Emily Ruže. Ono, ništa spešl i ništa što nije već viđeno, od vraga koji se prikazuje, grčenja i vrištanja, pričanja izumrlim jezikom do lupanja vratima. :D
Ne znam da li je to zato što sam otupio na horrore jer sam ih hrpu pogledao, ali sam gledao i malo napetijih. Recimo dva nastavka Insidiousa i The Conjuringa s Patrickom Wilsonom. Nije los ni 1408 s Johnom Cusackom. |
upravo zbog spojlera ti nije ništa speš.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |