![]() |
Na kraju sam se odlučio za Vodič za autostopere kroz galaksiju ili kak se već zove. :D nije neko remekdjelo ali sam se pošteno nasmijao par puta. Alan Rickman samo treba pustit glas, ja umirem. Koji genij :D
|
to je isto super film, ali ne znam čemu izbjegavanje man from earth :D
|
Citiraj:
|
a ne, ne... nikako depresivan ;)
inače pogledao sam 12 years a slave... mučno i teško, ali generalno ok film. |
Ok, onda ću ga pogledat prije vikenda. A ovaj 12 yrs a slv ne mislim gledat. Uopće me ne zanimaju Amistad-based filmovi. Američko licemjerje u riječi i slici.
|
Man from Earth , pogledao jučer na Vašu preporuku . Hvala, odličan film.
|
Pogledao tko Robocop-a?
|
Pogledao JA:D nije loš film za ubiti vrijeme i meni je OK:)
navikao sam da obićno bilo koji nastavak nekog serijala nije konkurentan 1. dijelu pa tako ni ovaj ali kako sam rekao za ubiti vrijeme i usljed nedostatka boljeg je OK. |
I ja sad pogledala.. I da..ok je...al sam mislila da bude nešto više
|
Kako se zove film u kojem lik zaglavi izmjeđu dvije stijene i na kraju si odreže ruku? Mislim da nešto u stilu xy sati ili xy dana?
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1542344/ |
|
E to:beer: Tražim neki slični film, ako ima tko kaj na umu?
|
Citiraj:
|
Nije bas neka cinjenica koja se ne zna.
|
Sinoć pogledao Million Dollar Baby. Vrhunski film, sto drugo reci. Slobodni čovjek i istočna šuma su se odlično uklopili u radnju.
Zbilja ima hrpa odličnih filmova koje nisam gledao, eh... |
sad pogledaj gran torino ;D
inače mater me žicala nakon man from earth da joj stavim još filmova na stick da gleda... poslat ću vam samo ss tih imena i to sve ima da gledate! :D |
Gran Torino sam gledao :D Ali podavno je to bilo pa sam već razmišljao da ga ubacim na popis. Ona scena kad vadi "pistolj" iz džepa i puca mi je ostala kao jedna od boljih :D Tip je cooler samo takav.
|
Preporuka za par dobrih komedija (novijih) ?
|
Citiraj:
|
Ja bih voljela preporuku o nekim dobrim sf filmovima...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao The Man from Earth, s velikim očekivanjima nakon komentara ovdje. Dobar film, ali cijelo vrijeme imam feeling da je mogao biti i puno bolji. Gluma i nije bila nešto uvjerljiva, a i kao da mi nešto fali u filmu, neki twist ili neš. Malo mi je ostao nedorečen film, ali sve u svemu, dobro :) The Tall Man - mlako, tek tak za ubit vrijeme |
Citiraj:
Tall man..vise je to za djecu... :D Hvala, budem danas pogledala onda ;) |
Zbog The Wind Rises...
...nakon oko prek deset godina krenuo ponovno gledati većinu ovih zakon stvari (od nekih nije prošlo toliko) http://en.wikipedia.org/wiki/Hayao_Miyazaki#Filmography I svaki put si potrvrdim koliko su mi Disney te obiteljski live action filmovi bez mašte pokraj ovog. |
Citiraj:
Princess Mononoke ovaj mi je super ;) |
Citiraj:
|
biće kada dođem do sticka koji je doma u televizor uštekan... okačim navečer.
|
Citiraj:
|
District 9 je dobar primjer kako to treba izgledati. Naspram Elysiuma :P
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |