![]() |
Jedna od zapostavljenih stvari koja je meni osobno izuzetno korisna kad ne koristim Dex je povezivanje s Windowsima. Radi odlično. Radi i s nekim drugim brandovima ali mislim da kod Samsunga radi sve kako treba.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...741f46d84d.jpg
|
Citiraj:
|
Trebaš imat instaliran Phone Link u windowsima i oba uređaja na istoj mreži (kućni wifi) , na mobu upališ opciju, pokreneš Phone Link u winsima i eto
|
Pa to je ms, ne samsung, ja sam proba samsung flow, totalni sh*t
|
One UI 7 changelog
https://www.androidauthority.com/sam...-leak-3467396/ |
Opaaa nove ikone i animacije. Top ! :)
Samsung kada odradi animacije nema dalje, to je pravo dobro trzavo. Ako nista drugo, to im je konstanta. |
Ima netko A55? Fluidnost, brzina, baterija?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tnx obojici, naručio ga. Za klinca.
|
Javlja mi se na s23 moisture error na usb spojen, suv ko barut ofc, ako bude trebalo mijenjati usb koliko dugo mogu ocekivati da traje servis, i dali izvode gluposti ko factory reset mobitela zbogradieto?
|
Par dana traje servis. Ali ne dugo. Takva su moja iskustva s Agramom u par navrata. Ne znam za druge.
Zadnje je bila promjena baterije na jednom iPhoneu i bilo je za dva dana riješeno. Factory reset najbolje napravi sam pa povuci iz backupa poslije ili složi iznova. Oni ti to uvijek rade, ali ja ipak to napravim sam... Samo nemoj zaboraviti mbanking aplikaciju negdje prebaciti da ne ideš u banku kad ga vratiš doma 😬 Sent from my SM-S911B using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Bas zato mi se i neda factory reset, imam 3 banking appa, i jos par aplikacija koje su komplicirane za instalirat, ako ce mi ga resetirat protivno mojim uputama neću nositi tamo
|
Prvo sto ce napravit je da ce ti ga resetirat na tvornicke.
|
Šta ne bi ni maintenance mode priznali, baš mora factory reset?
https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00091542/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
Napravi backup podataka prije slanja svakako
|
Radi li taj backup appse s data ili je samo backup fileova i slika? To me ne inace ne zanima, zanimaju me samo appovi i njihov data kojem se vise nemoze pristupiti ko u doba titanium backupa, bitne podatke i slike sam backupiram svejedno
|
Ne radi. Samo apk, podatke aplikacija izgubiš.
|
Meni se podaci nisu spremali ni kada bi radio backup preko kabela i smart switcha na komp.
Ni na pixelu ni na samsungu mi se podaci appova nisu spremali u google/samsung cloud, nego samo apk. Najvise sto se spremi (ako dobro pamtim) je login podaci za app, ali ne i postavke samog appa. Farbaj Jovo nanovo i tako svaki put. |
Citiraj:
Samsung A52s. Promjena zvučnika u slušalici i zamjena baterije u garantnom roku nakon godinu i pol. Predao u 12:30 bio je gotov u 19:00. Iznenadilo me. :D Otišao drugi dan po mob i curama na zaprimanju ostavio veliku milka čokoladu. P.S. Nadam se da si prvi vlasnik jer se hoče kod factory reseta zaključat, traži PIN i podatke za otključavanje šalje na prvu mail adresu na koju je registriran. |
Znaci otic u loklani servis i odj**** garanciju. A raditi factory reset za svaku glupost na servisu je retardirano i imbecilno po mom misljenju, u rangu da ti pc servis formatira komp jer je crklo napajanje....
Pitao sam to jer sam islim cak ovde na forumu procitao taj issue da je neko trazio da ne rade reset a oni napravili NEGO, kakav je apple po tom pitanju :D |
Iskljucio "brzo" punjenje i sad radi i kabelom, brze je nego qi fast
Ampere cudno prikazije brojeve |
Usporedi s battery guru appom. Ako su brojke iste, onda samsung nesto cudno reporta
|
Wired puni 10W a wireless skace stalno sad je 2 pa 6 pa 10 pa 12 pa opet 2 itd tako da ne konzistentno je. Mind ylu radi se o meanit fast chargeru ali u elipsa smo radnik i ja probavali jednog po jednog dok nismo nasli onog koji je stvarno fast chargeao po samsungu.
|
Citiraj:
Gledaj struju punjenja. Meni S23 uglavnom puni oko 3A ili 3000mA prema accuBattery appu što je nekih 12W. I to samo do kakvih 85%. 85-100% znatno sporije. I to samo ako baterija bude ispod 39°C. Kad prijeđe 40°C onda ga trottla znatno. A što se tiče wireless charginga ja ga ne koristim više jer se mob tolko grije na wireless punjaču da nakon 5 min dođe do 40°C i onda se punjenje usporava i onda treba 3 sata da napuni mob. Ma čista prevara. A što se tiče konektora probaj ga čistiti s alkoholom tako na nasipaš malo alkohola unutra pa onda to ispušeš van i tako par puta. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
Mozda je teze ostvariti brzo punjenje sad kad se guraju jako brzi punjaci i sl. Pogotovo kod bezicnog ako mob samo legnes na punjac i treba naciljati zavojnice.
Off: Kod mene pixel 7 drzi tih teoretskih maksimalnih 20W bilo zicano ili bezicno (~4A, 16-18W). Doduse nesto ranije spusta struju prema 3A, mislim cak i oko 70% napunjenosti, neovisno o temp. Pixel bezicni punjac s hladjenjem je valjda nesto najbolje sto su izmislili (a zna google zasrati, o da). Em hladi em ne mozes mob/slusalice krivo pozicionirati. Valjda 4 od 5 punjenja odradim bezicno. |
Kćerin A71 nekad hoće a nekad neće punit. Doslovno mora uštekat par puta pa onda radi. A fino pričeka. Probao sa origanalnim punjačem i sa zamjenskim i sa 3 kabla, sve high speed. Konektor čistio 3 puta, nigdje niš spigano. Čudno. Da isključim high speed charging? Ako ima opcija...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |