![]() |
DARK odlican. Dobro su to zavrsili mada sam jako tesko pratio. Tko je kome tko bi trebao imati neku tabelu kraj sebe kad gledam.
|
Get Shorty genijalan! U par dana sam progutao sve tri sezone i jedva cekam cetvrtu. U pola druge sezone me podsjetilo na Fargo kojega sam pogledao samo prvu sezonu, pa cu sad i to dovrsiti :D
|
Citiraj:
|
Space Force 3/10, veće smeće dugo nisam gledao... Radnja i priča nikakva,ništa nije povezano, humora jedva u tragovima.
|
Citiraj:
Isplati se istrpit :D Malo je problem u početku, pogotovo zato što ima puno toga u radnji za pohvatati a moraš titlove pratiti. Ali navikneš se i isplati se, neke epizode sam s guštom i 2x pogledao :) |
Pogledao opet dark s01 nakon pauze od godinu dana. Dobro da jesam. Njemacki te drzi prikovanim za ekran, slazem se :D
|
Citiraj:
slika govori tisuću riječi :D (nije spoiler) https://i.redd.it/y93y97dun0851.jpg |
Nitko ne spominje Warrior Nun?
Upravo pogledao zadnju epizodu... ufff... zanimljivo, ima conclusion, ali i cliffhanger... ne loš kraj, ali zbog covida ćemo drugu sezonu čekati možda i 18 mjeseci... Uglavnom na prvu sam mislio da je ovo neki trash, ali nije. Ozbiljno se pristupilo seriji, imaju solidan budget, vizualni efekti su dobri, likovi i glumci zanimljivi... Serija je iznimno pitka i to mi se sviđa, taman za binge watching bez da razbijam glavu previše. Sve u svemu 7-7.5 od mene. Fali joj nešto da bi došla bliže 8-ici. Čisto za pojašnjenje kod mene ni jedna serija nema 10, preko 9 ide prva sezona Heroes-a, većina GoT-a, Mućke i ništa drugo mi trenutno ne pada na pamet). 8 su mi serije poput Billions, Breaking Bad, The Big Bang Theory... |
Da ja sam je isto pogledao ali nekako pola sredine serije nisam ni ispratio i onda je dosao kraj i odna sam se malo vratio al ono, je ozbiljno je pristupljeno ali mi ima malo dosadnjikavosti. No onako niska ocjena na IMDB definitivno nije zaslužena, puno sam gorih sranja pogleda sa puno boljim ocjenama.
Možda je ocjena niska zbog umješanosti crkve, nezz stvarno.. al zaslužuje definitivno 7-7.5 kako si rekao, uopce nije lose za pogledati |
Citiraj:
Doduše imala 6.5 za 947 glasova, sada sa preko 4,000 ima već 6.9... znači raste i vjerojatno bude kako sve više ljudi odgleda do kraja. Šteta što si se izgubio u sredini, to je i najbolji dio serije (uz prvu epizodu, ali svaka prva epizoda mora bit odlična). Zadnje 3 epizode sam više pogledao u stilu "daj da vidim šta će se dogoditi, show me the end, ne zanima me kako će te doći do tamo", jer te zadnje 3, možda čak i 4 su baš ono.. prejednostavne, prepitke, ali nije ni bitno, već su me zainteresirali za radnju, pa sam preletio kroz njih. Sve u svemu jako dobro izbalansirane epizode... pravi uvod, zaplet, rasplet i kraj... rasplet je ko i uvijek najdosadniji, ali kažem, dobro je odrađena priča, pa pregrmiš brzi i jednostavni rasplet :) |
Skužio sam da je ona mjuza s odjavne špice Dark S01 dobra za buđenje susjeda u zgradi u gluho doba noći :)
|
The Outsider (2020) - odlicna SF/Horor serija snimana po knjizi Stephena Kinga, ima samo 10 epizoda i to je to, svakako preporuka za pogledat 10/10
Manifest - isto odlicna sf serija, trenutno su dvi sezone vani, snima se treca sezona, ocijena 9/10 Svakako preporuka za jednu i drugu seriju ko nije pogleda :) |
Pogledao sam Manifest i OK mi ali nebi joj bas dao 9/10, prije 7/10 po mom ukusu, malo su zabrazdili i poretjerali u drugoj sezoni :).
|
Sinner s03 ok za pogledati, ali meni slabija od prve dve sezone.
|
jedva pogledah 2 epizode stargirl, SF beverli hils sa glumcima iz krv nije voda,i onaj žalosni sova,strašno.
Pogledao i jednu bande iz londona,dopalo mi se,taman svega kolko treba,to nastavljam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da salzem se da je dosta tesko gledati na njemackom a citati na engleskom. Ali tko moze to pratiti mislim da mu je jedan od tih jezika prilicno jak ili je solidan u oba. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa kako? Početak još da, ali kraj... Jedno je subjektivnost, ali budimo realni... |
Ja to nisam uspio ni pogledat do kraja. Prva epizoda mi je bila vrh, dalje sve slabije. Mučio se do sedme epizode i odustao
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Jbg ukusi su razliciti, isto tako kad gledam preporuke pa mi neko nesto preporuci moze mi dobro a moze mi bit shit :chears: |
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Znam da je stara vijest, mozda je i bila. Izgleda da bi mogla bit nova BSG. Spin-off Caprica nije bas dobro prosla.
|
Citiraj:
|
bome da. a sad jos najavili moguci nastavak.
|
Ragnarok
Norveška teen serija sa primjesama ekologije i nordijske mitologije. Niš' specijalno. |
|
Tu je netko spomenuo seriju Locke and Key.
Počeo sam je gledati, fora teen/fantasy/magic serija. S moje strane preporuka. |
Pogledao Quantico 1. i 2. sezonu i to jedva... ne znam da li uopće da gledam 3. sezonu, jer je serija postala čista sapunjara.
Prva i druga sezona imaju previše beskorisnih epizoda, koje onda razvuku sezonu na beskonačnost nepotrebnih detalja. Taman bi bilo da svaka sezona ima po pola epizoda. |
Citiraj:
Tabela ili bolje šalabahter dok sve nisam pohvatao... :no2drug::D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |