![]() |
Tudaj, Majka priroda je nista manje no savrsenstvo....
Da vas priupitam, bi li se netko poslije rucka isao druzit sa istom na Dotku? ;) |
[
Gle fakat na toj slici ima neki bajk i neki lik na podu.[/QUOTE] Može li netko pogoditi što je gledao lik prije nego što je završio u prašini??:fiju: |
Prošlo skoro godinu dana od ove snimke (ne mogu u šumu pa kopam po bukmarksima videe :))
http://vimeo.com/16339114 edit: Renesis down!!! :D Zaboravio sam na Spidermana u šumi :D |
|
Hmm, da možeš preživit 11-32 prodaje skoro novu XT kazetu DarioV na Dropu.
Ja sutra palim na Sljeme ali popodne oko 3, tako da ako neko hoće nek se javi. |
Citiraj:
ako nitko nis ne ponudi pametno kupit cu na chainu rozi 990 :D |
Citiraj:
Moro sam :zdero: |
Citiraj:
Eh sad, dolazimo do bitnog, comp verzija stumpa EVO će u Hr biti oko 19k :banned: yebat ga |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo dobrovoljci, biljezite se... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da će i 2012 nastaviti rast cijena bicikla. Ovo je već grozno koliko neke stvari dođu bez popusta. |
De5tr0yer dolazis onda danas na zadnji cener?
|
Citiraj:
Citiraj:
Uletilo mi posla nenadano, a 400kn na dan nije za bacit, ne? ;) |
|
Citiraj:
|
Offroad je zakon! :D
Ma prvi put kad sam išao 57 sam išao tuda gdje je i filmić, a ja sam u žaru vožnje malo ošo ravno :D |
http://www.youtube.com/watch?v=cVEh9Tby54g
mozda pomogne ekipi da manje pada :) renesis subotu stize u ZG, i volio bi nedjelju mozda odvoziti nesto, nakon jako dugo vremena :) |
Citiraj:
Kak si mene učil, tak i sve ostale. Nedjelju bi mogli na sljeme, oko podneva do 2h nisam siguran kad ću bit točno slobodan, jel ti paše? -- Inače, jučer smo bili na sljemenu ja, Daniel, Onyx, avatar i njegov frend sa 29", vozili smo 12+ DH dio bez one početne strmine kod medvedgrada, ja inzistirao i zaboravio na par teških dropova za ove dečke koji su se tek vratili u biciklističke vode. Bilo je jako fora moram priznat, premda sam danas skužio da sam cijelo vrijeme vozio sa otpuštenom stražnjom kočnicom, nisam dobro stegnuo adatper za ramu bio. Još mi bilo čudno što me jebe stražnja kočnica :D |
Citiraj:
Sad se dvoumim da li da se naspavam i idem u 3 sutra ili da se budim u zoru da idem s Cuksom u 11. |
Citiraj:
:hitthewal::hitthewal::banned: cijene bajkova su toliko preseratorske da mi je slabo |
Yo, ljudovi, danas vidjeh ovaj bajk http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=2083 uživo kod Tomy-a u servisu, došao čovjek prije sljemena na fajn tjuning (ispostavilo se da nije ništa bilo s bajkom, ali eto) i moram priznati da sam ostao iznenađen izgledom bajka.
Naime ovako na fotkama bajk mi je zbog ovog toptube-a užasno ružan, ali uživo je to sasvim druga priča, bajk je predivan! Malo sam popričao sa leekom i sve u svemu bajk ga je došao nešto ispod 12k kn sa svim našim davanjima (PDV+špediter, bez carine jer je bajk "product of EU") Samo 300€ više(a bio je na sniženju i koštao je svega 100€ više od 5.0 ali ih više nema) je 6.0 koji ima i shock i vilju FOX i to RP2 i F32 TALAS 150 with FIT-technology, ja mislim da za tu lovu nema boljeg bajka trenutno na tržištu! BTW, @NIK, bajk je "sand blasted, anodized black" dakle mat crna ali ona najbolja verzija, nema grebanja boje, bljedjenja itd, i osjećaj pod rukom je neopisiv! Definitivno nešto za uzeti u obzir, a nije na odmet pogledati i što nude u OUTLET-u, ima jako zanimljivih ponuda ;) http://www.canyon.com/_en/outlet/lis...e=mtb#A1029333 |
Nerve AM je po meni best buy, pogotovo onaj s Talasom 120-150mm. Bas me zanima kakav ce paket opreme imati 2012.g. Sto bi volio da zamijene kocnice ;) (Avid za Shimano, npr.).
Znaci boja je kao na mom bivsem Seeku, lijepo. Glede onog upita za Reigna 2...kazu da mailom i telefonom ne daju podatke o popustima i da treba navratiti do poslovnice...sto mene navodi na zakljucak da se nekakav popust za cash da usicariti. Osobno jedva cekam da objave cijene u nasim shopovima, ako preceraju (a nekako ima osjecaj da hoce), ide uplata direkt Canyonu (a koji, bumo vidli jos...fond se puni :)), dostava u SLO i sverc preko grane. Speditere i ine gulikoze ne mislim placati. |
Momci, sto se tice sljemena, ja i mic se nalazimo na trgu, konju ispod jaja, u 9h. Kod tunela smo oko pola 10. Ici ce i darkos sa nama pa eto. Ostali su dobrodosli :)
|
Citiraj:
baš sam sada htio pitati ide li tko sutra.... uglavnom, meni tek 10h tunel igra ulogu jer pola sata ranije znaći dosta ranije buđenje :nono: |
Nisam ni napisao da ti ides. Di si to vidio? :D
Nama pase ranije tako da smo prije doma. Edit: krivo sam napisao, neide darkos nego dogas :) |
eto vidiš nesporazuma :D
ajd jel možete razvuć svoje vrijeme da bude 10h tunel a ne pola 10? ak je problem bumo se gore vidli. |
Vec smo se dog, jbg. Pozuri uzbrdo il se digni pola sata ranije ;)
Odoh spavat, laku noc, c ya |
Kaj qurac pitschka Dinamo, ajmo sljedeći vikend u 5 ujutro a ne u 9 ko neke tetke.
Meni se krvavo ne da tako rano, šteta, neće mi se dat ni u 3 već vidim. Sretno ekipa, enjoy. |
Jutro radni narode, rekoh, da pozdravim i skratim si vrijeme dok cekam cuksa pod mudima :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |