![]() |
zamisli da gledaš Narcose, ali na drugom planetu, serija odmah postane bolja :D
|
Citiraj:
Odmah sam dobio volju. :D |
Po teaseru kaj sam vidio na HRT1, serija Gora bi mogla biti zanimljiva ali živi bili pa vidjeli.
Da, gledam HRT najviše zbog dokumentaraca a fala bogu ima ih (Zeleni planet recimo meni je super dokumentarac). |
Dear child
Top serija, jedna od boljih ove godine Osmica cista |
|
Citiraj:
Meni se čini da će to biti ogavno. Tu ima teaser gdje je, valjda, prikazan sastanak prije potrage https://hrtprikazuje.hrt.hr/serije/gora-10978985 Meni je to baš loše. A ima 22 epizode... Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
Čak su mi te sezone kad je to gorilo sredinom 90ih s megapopularnom Pamelom, kvalitetno i lošije neg 1,2,3. fakat ima nekih debilnih storya i odnosa neuvjerljivih. Možda me uhvati da i ostatak sezona pogledam pomalo, da vidim jel ima bisera il je fkt potonulo pri kraju. Probo sam ove godine i malo spinoff seriju Baywatch Nights, koja, kolko mi je poznato nije bila unas nikad prikazivana, i to je onak, trash popriličan, Mitch otvara detektivsku agenciju (smijeh) pogotovo druga sezona gdje su katastrofalno neuspješno pokušali kopirati X Files (fun fact: u jednoj epizodi je tema nekakvo humanoidno čudovište iz Bosne (!) "kojeg je recentni rat istjerao iz šume" pa se jadnik ni manje ni više ukrcao na brod i završio u faking Los Angelesu, gdje sad plaši ljude navečer po plaži. Ako netko možda misli da sam ovo sad izmislio u nekom deliriju - grdno se varate. Glavnu žensku ulogu u prvoj sezoni glumi inače vrlo zgodna Angie Harmon koja unatoč ljepoti je nažalost apsolutno neseksipilna u ponašanju (ko neka repressed lezbijka) čak skoro odbojna s još i dubokim nazalnim glasom. Možda su i s njom pokušali aludirat da je ko neka malo mlađa verzija legendarne Scully (kao pametna, školovana, stalno nešto analizira i savjetuje itd.), al nije funkcioniralo. |
Citiraj:
Dam šansu da pogledam nešto ako mi se svidi najava. Ali da, sto ljudi sto čudi tako da... Samo izbaci frustracije što je netko od napisao da bi nešto MOGLO biti dobro. To je isto kao kad ljudi pljuju po programu HTV-a a ne gledaju ga. Da ja ga gledam najviše zbog dokumentaraca. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nitko ne pljuje po HRTu nego kažem da nekoliko teasera za tu seriju izgleda kao prva produkcija petog razreda osnovne škole. Pitam jer ovaj teaser što je dostupan na njihovoj stranici, ali i druga dva koje vrte kao reklame ne daju nadu da će to biti ok. A tek kada pogledaš FB te produkcijske kuće ti dođe loše kako to oni promoviraju. Gluma mi se čini da će biti na razini krv nije voda s probom više. Ono što se čini je da su angažirali hrpu tehnike i da će po šumama i planinama snimati kako radi HGSS. Scenografija izgleda impresivno jer je snimano u Gorskom kotaru i na Žumberku. Bilo bi puno bolje da je to onda bilo u dokumentarnoj formi. Što se tiče HRTa prikazuju oni ok stvari, ali nije to tema ovdje niti je netko rekao da HRT prikazuje samo loše stvari. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Zanemari moj komentar o seriji i idemo dalje za iste pare.
|
kad su crtići bili crtići :)
|
|
Gleda se Twisted Metal, i mogu reći da format od 30 minuta mi je čisto u redu. 30 minuta akcije, nema previše praznog hoda.
Ako uzmemo u obzir osnovnu temu igre, šturu priču i pozadinu likova, serija je odradila odličan posao. Čak i meni osobno iritantni Anthony M. je napravi genijalan posao, ovakva uloga mu pristaje 1/1, i super je odradio je. |
The Continental: From the World of John Wick. Onako, nije nelose. Za razliku od John Wick, puno se tuku, pucaju i ubijaju :D Atmosfera je dobra, produkcija isto a posebno glazba.
|
|
Citiraj:
Također, odlično složeno, igrani dokumentarac |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisan ima pojma za ovo, odma ide pod bookmark. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nekidan sam negdje čitao kritiku da ima previše likova, da su mnogi od njih praktički nebitni,..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Billions
Tek sam na početku 1. sezone i odlična mi je! U rangu Sucsession-a ali sa pametnim likovima. |
U moru smeća, na Netflixu tu i tamo izleti nešto vrhunsko i u pravilu je ne-američko.
Evo još jednog bisera vrijednog gledanja Dear Child https://m.imdb.com/title/tt20863760/ |
Jup, jako dobra serija. Nisam dugo nista pametno gledao na netflixu. Fali mi jedino sto glazba ne prati napetost u seriji, mogli su je komotno malo vise "nabrijati" u kljucnim momentima.
|
Odgledano...
Kraj je malo nespretan, ali sveukupan dojam...jako jako dobro 8.5/10 za Dear Child Nekako mi promaklo postojanje 2. sezone How to with John Wilson. Trenutno se 3. prikazuje. U par dana odgledano sve i jedva se čeka još. Ge-ni-jal-no. Čista desetka https://www.imdb.com/title/tt10801534/ |
Kako sad 10tka kad na imdb piše 8.7?! :D
Bacio sam pogled na trailer i nisam ga uspio ni do kraja pogledati. Što je toliko dobro u toj seriji? Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
|
Ode Ducky, rip :(
|
Citiraj:
Pusti trailer, ne možeš taj tok misli prikazati u 2 minute trailera. |
One Piece - https://www.imdb.com/title/tt11737520/
Shift delete na petnestoj minuti kad je onaj lik krenuo rastezati ruke. Ne mogu ja to, trebao sam malo bolje prouciti tematiku, a ne samo procitati plot na imdb-u. To je nekakav anime lik tako nesto, a i serija je snimana kao nekakav anime. A ako me nesto zivcira to je anime :D Rijesavam zaostatke, krenuo sa Old Man - https://www.imdb.com/title/tt5645432/ Nakon toga Black Bird - https://www.imdb.com/title/tt4301160/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A dobra bude onome tko to voli.
Ja koji u životu nisam jedan anime pogledao, ugasio seriju nakon 10 min. Vidim zašto je ljudima dobra, ali eto, ja to ne gledam. :D |
Kad nisi pogledao anime za odrasle :D
|
Ako se gledanje ok 10ak minuta racuna, onda sam gledao da. Jednom. I ugasio. Jbga, radoznalost je ubila macku :D
|
Citiraj:
Evo samo jedan od mase imdb reviewa, ne bih ni sam drugačije sročio Citiraj:
|
Ja uvijek napisem jos nesto, bitno. Recimo da je glumica simpaticna ili da nosi minic, ili oboje :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |