![]() |
Citiraj:
|
nemam XP na tom kompu, nema više ni Viste.... sad je samo Win7 x64
ionak je dovoljno za No1 ako gledamo da je to samo 1 GPU :D |
Ajd pa nije valjda da nemaš niti jedan neki manji hard i u 20 minuta instaliraš windows XP s driverima za chipset/gpu i 3DMark :)
|
Wolv papak jedan, opet bi se izvlačio da nemaš vremena a? :D
Daj nakuri to čudo još malo ae.. nebudi lijen :) XP rokni i malo taj uncore još natjeraj :) |
odličan oc za tu voltažu.
to bi trebalo ići daleko više. |
ma ovo je za pocetak... ne stignem nikako sjesti par sati u komadu za comp
|
Pa nema nikakvog SS-a/thumbnaila ovdje, o čemu ti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde vise jel misle oni tebi vratit to, po procu se paucina uhvatila :D Inace gledam malo ove zadnje skorove, svi se nesto raspistoljili sa 20k i debelo preko al sa fino oznojenim hardverajem, tako da mi se cini da ce nase 3 banke tesko skinit :p OC cookies dude :care: |
Ma yebeš ploču :D, nit smo nesposobni, nit papci, nit je voltaža bila velika (rekao bi da nije bila ni umjerena a kamoli velika), nit je BCLK prešao 210 u tom run-u... sreća jbg, ploča kihnula sama od sebe, bit će da je nešto do PCI-e utora... jbga :D
Čekam odgovor od reklamacije, kad su primili ploču javili su da mi ne mogu reći kad će biti riješena... dakle možda i 45 dana :/ a po 'ardveru se paučina hvata :D Vozim GTX275 na 945i čipsetu :D :D , epic Baš gledam po ibeju kakvu EVGA x58 3 SLI za 250$ uzet, svrbe me prsti, htjeli bi OC bench seš'n :D Pa kad mi se vrati RIIE ovu prodam :) |
piknit cmo ju popola jbte ak treba ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Zna utjecati na stabilnost... makar je mala voltaža, pa ni meni nije jasno... |
a daj ajde, ta 4870 ide na 850 bez ikakvog problema....
|
znam da ide, al me zeza riva tuner i driveri, a s catalystom nejde iznad 790
|
Nemora značit da 100% ide.
|
jesi li probao sa MSI Afterburnerom?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161182 |
probat ću ja :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
26iljada je fin skor sa gtx260 koliko se barem meni cini:chears: |
Sa 216sp imam prvo mjesto :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja hd4870 (referentna sa musašom) je max potegla na mislim 845-850MHz samo za 3dmark, a piše tamo na slici. 4. ili 5. sam na ljestvici. |
|
Citiraj:
|
Da se i to dogodilo :p:D, dobar rez (vjerujem da tu ima još lufta) :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka čast! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
svaka čast, evo sad se vidi da nije do grafe već do mojih jako ograničenih znanja u OC-u, ali meni dovoljno za sada i ovo, kad malo bolje prolistam OC dio, možda se i ja upišem negdje ovdje, do tada [img=http://img30.imageshack.us/img30/6915/mark3d.th.jpg] P.S. @ MAGARAC mjenjaj vga pod moj komp :) |
Nije do znanja u OC-u nego je do procesora ;)
|
|
|
Citiraj:
|
a ne znam...meni fkt nije jasno..jer to do moje grafe ili proca il kaj....proc kolko vidim daje više bodova od njegovog..grafa je naklokana više nego njegov....isto imam catalyst 9.8...probao sam i grafi na 850/1200 opet malo skor :D
pa reci nam onda u čemu je tajna? :D |
Zavrtio sam min 50 puta dok nisam nasao odgovarajucu frekvenciju :D... a neznam stvarno u cemu je stvar :D
|
ma ja sam ovrtio već 100 x s ovom 4870 i nikako da nađem pravu :D
|
Citiraj:
Mogo bi ti i preko 14k bez problema. =) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |