PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

vedro91 06.01.2008. 12:11

ja sam samo protrcao(ne znam ni sam kako, jer sam se na toj misiji mucio 1h).
ubij 5-6 ispred sebe i onda samo shift i trci!

kyz0 06.01.2008. 15:26

Pogi, ja sam to rješio tako da sam se zaletio do mjesta od kuda oni izviru i tamo sam ih jednog po jednog skidao sa nekim automatom. Dolazi ih puno manje tako!

Kada dođe helić juriš po svog lika i ukrcaj se.

Nego, moje pitanje... igram online (jučer tek počeo) i trenutno ne vidim zašto je bilo koja assault rifle bolja od one prve M16... Ono baš sam se nabrijao na dizanje rankova i dobivanje bar malo boljih oružja, ali nekak mi se čini da niti jedna nije baš bolja... ili sam nešto jako u krivu? (tek sam ih 3 otključao).

Apacer ft Bozja 06.01.2008. 15:35

Kao sto si i sam rekao,tek si poceo :D

Budes kasnije vidio..iako meni igra i ulogu na kom serveru igram,odnosno koji se mod vrti..jer mi je na hardcore modu,G3 puska zakon,dok mi na obicnom modu i nije bas nesto..tako da sve ovisi kako igras i gdje igras :)

MisterM 06.01.2008. 17:05

Citiraj:

Autor pogi (Post 916817)
Mali o SP-u

U misiji u Černobilu Što napraviti nakon...

SPOILER SPACE (selektiraj tekst ispod)
Poslaži claymore ravno i ljevo i onda ostavi svog suigrača i otiđi skroz desno do one zgrade iza lunaparka i od tuda se brani - koristi snajp kad dolaze helikopterom i iz prolaza u sredini i nabavi si kalju za blisku borbu ako tko dođe do tebe - kad dođe helić moraš pokupit kompanjona i unesti ga unutra
END SPOILER

baja 002 07.01.2008. 12:59

Skupio sam 29 Enemy Intel-a sam jos nisam nasao na misiji u Chernobilu kada treba ubiti Zarkhaeva iz snajpera, pa ako moze pomoć.

MisterM 07.01.2008. 13:25

Citiraj:

Autor baja 002 (Post 917958)
Skupio sam 29 Enemy Intel-a sam jos nisam nasao na misiji u Chernobilu kada treba ubiti Zarkhaeva iz snajpera, pa ako moze pomoć.

Kak to misliš - pa normalno igraš i redom prolaziš misije dok ne dođeš i do te...
Ili pitaš kako ga ubiti - nanišaniš i pucaš....... morat ćeš par puta dok dobiješ osječaj za putanju.....

baja 002 07.01.2008. 13:52

Citiraj:

Autor MisterM (Post 917981)
Kak to misliš - pa normalno igraš i redom prolaziš misije dok ne dođeš i do te...
Ili pitaš kako ga ubiti - nanišaniš i pucaš....... morat ćeš par puta dok dobiješ osječaj za putanju.....

Ma ne nisi shvatio.Treba mi pomoć oko intela na toj misiji, ne znam gdje je.Jedan je na stepenicama u zgradi prije zadnje ali ne znam gdje je jos jedan.Pa ako si nasao sve,....

mITZEK jr 07.01.2008. 13:52

mislim da pita gdje je intel(oni laptopi il sta vec) na mapi sa zarkhaevom!
nemam pojma nisam ni ja nasao na toj mapi!:D

IceFisherman 07.01.2008. 14:41

kaj se opce dobi ak se skupi sve te laptope ?

MisterM 07.01.2008. 15:41

Citiraj:

Autor baja 002 (Post 917997)
Ma ne nisi shvatio.Treba mi pomoć oko intela na toj misiji, ne znam gdje je.Jedan je na stepenicama u zgradi prije zadnje ali ne znam gdje je jos jedan.Pa ako si nasao sve,....

A to... ni ne sječam se koliko i kak sam ih skupio samo znam da sam prošao dalje....

MarKill 07.01.2008. 16:05

laptop ti je u onoj zgradi nasuprot bazena, kraj koje prolaze rusi, dolje na ulazu

prljavi harry 07.01.2008. 17:24

meni su ostala 2 laptopa za skupiti i to na misiji all ghilied up gdje ste captain price. skupio sam jedan koji stoji na bacvama malo poslije onog "groblja" tenkova. možete li mi pomoći i reći gdje su ostala 2 ako se tko sjeća

PhnX 07.01.2008. 22:27

pozz svoj djubradi koja koristi wallhach i aimbot!

da bog da crkli!

ne kuzim kak morete varati,to je ko da se hvalite curinim/zeninim orgazmima,a presucujete da njen ***ac nejde na pivo i cevape vec na baterije.

doduse,moguce je da se biserima koji varaju jos nije ni majcino mlijeko osusilo sa usana tak da ovo o seksualnom zivotu ne vrijedi.

ajd jedan citer nek istupi iz ormara ko prljava pedercina i objasni mi svrhu varanja!

ostalima sretna nova!

ps.ak sam prekrsil neko pravilo,zelio bih moderatoru reci da je pametan,zgodan,potentan....

Tri upitnika 07.01.2008. 22:31

šta vi mislite o ovoj cod4 verziji mp44....dal ga koristite u igri?? kolko vidim ljudi ga bas i ne koriste u cod4...vi ??

http://www.youtube.com/watch?v=62gCku5QRyU

pogledajte si ovaj video i procitajte komentare,pogotovo ovaj zadnji od "yassnourson"-a :D...i recite mi dal imate isto misljenje kao i on,ili ?

1v@n 07.01.2008. 22:35

Ma nisi ni prvi ni zadnji kojeg to živcira. Neki dan igram i samo se gore na chatu prikazuju poruke kako je tip mombotom ubio ovog, onog i tako kroz par partija. Ljudi nemaju srama, a da bude stvar gora, još se i po youtubeu hvale time, sve je prepuno videa kako varaju.

Željac 07.01.2008. 22:47

Citiraj:

Autor PhnX (Post 918544)
pozz svoj djubradi koja koristi wallhach i aimbot!

da bog da crkli!

ne kuzim kak morete varati,to je ko da se hvalite curinim/zeninim orgazmima,a presucujete da njen ***ac nejde na pivo i cevape vec na baterije.

doduse,moguce je da se biserima koji varaju jos nije ni majcino mlijeko osusilo sa usana tak da ovo o seksualnom zivotu ne vrijedi.

ajd jedan citer nek istupi iz ormara ko prljava pedercina i objasni mi svrhu varanja!

ostalima sretna nova!

ps.ak sam prekrsil neko pravilo,zelio bih moderatoru reci da je pametan,zgodan,potentan....

:dobar: :goood:

care !

:respekt:
:chears:

MisterM 07.01.2008. 22:47

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 918554)
Ma nisi ni prvi ni zadnji kojeg to živcira. Neki dan igram i samo se gore na chatu prikazuju poruke kako je tip mombotom ubio ovog, onog i tako kroz par partija. Ljudi nemaju srama, a da bude stvar gora, još se i po youtubeu hvale time, sve je prepuno videa kako varaju.

Dobio bi doživotni ban da napišem kaj mislim o čiterima i skriptašima (meni je to isto). Gamad koja se hrani našom ljutnjom. Kaj je najbolje ti retardi plačaju lovu za to njesra.
Zato treba napravit orginalne servere sa streamnjem na Punkbusted ili GV stalno updateat i pokušat još doradit stvar dakle smanjit tu pojavu na najmanju moguču mjeru...

Tri upitnika 07.01.2008. 23:06

hehe :D....ali sta mislite o mp44-u kao oruzju u cod4...zaboravimo na cheatere i ekipu...dal valja mp44 ili ne...meni se nekak cini dosta precizno i ne trza puno,ali radi premali damage i nema veliki fire rate...neki put znam dosta ljudi poklat sa njime,ali mi se ipak cini veliki prob na tom oruzju sto moram puno puta pogodit nekoga da crkne...(premali damage)...

edit : i zaboravih,mislim da mp44 posebno valja kad se igra npr 3 vs 3, 4 vs 4...ali 10 vs 10 i više nikako...tada ja koristim p90 :D

1v@n 07.01.2008. 23:14

Meni je AK74u najjače oružje ako ne igram na hardcore, a na hardcore mi je skoro pa svejedno koje je jer iz svakog oružja, max 2 metka ubijaju. Najčešće ipak uzmem M4 s ACOG

Tri upitnika 07.01.2008. 23:24

kad smo već kod hardcore-a,kako uspostaviti taj mod..dal trebam samo uć u neki hardcore server ili trebam i nesto drugo napravit za taj mod?

the answer 07.01.2008. 23:35

pozdrav, vec sam na ovome forumu napisao temu gdje imam problem sa cod2 i cod4, pa da vidim dali mi vi mozete kako pomoci, ugl kada igram cod4 mi se nakon nekih pola sata zamrzne slika i restarta komp, ne znam u cemu je problem, mozda graficka vise ne valja ili nesto... molio bih vas da mi pomognete jel mi se jakoo igra ta igrica, nadam se da se suosjecate samnom....:D

1v@n 07.01.2008. 23:57

Citiraj:

Autor Tri upitnika (Post 918607)
kad smo već kod hardcore-a,kako uspostaviti taj mod..dal trebam samo uć u neki hardcore server ili trebam i nesto drugo napravit za taj mod?

Tražiš hardcore servere samo, većinom su ti prepuni, no imaš naš jedan na kojem se nas par redovno okupi navečer al kroz dan je prazan. Prolistaj malo temu, bio je IP gore

Tri upitnika 08.01.2008. 00:04

ma nije meni tolki prob nać hardcore server,neg ja sam mislio da se treba još nešto mozda downloadat (taj mod) ili da se treba nešto izmjenit u server configuration fajlovima...tak sam negdje procitao...

Apacer ft Bozja 08.01.2008. 00:13

Ajmo tu napraviti jednu listu svih hardocore servera za koje znate :)

Eo ja cu poceti :)

82.77.103.67:28960
217.75.192.84:28962
88.255.172.3:28960
88.255.172.73:28960

Eo,ovo su oni koje ja imam..ajte sad vi..i da..aj probajte one..khm..khm..cr*c*e* servere :D

A sto se tice MP44..ne koristim ga..nije to puska za mene..ili rusham ko kreten (P90) ili kampam (G3) tako da najcesce ta dva oruzja koristim :)

MisterM 08.01.2008. 00:14

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 918666)
Tražiš hardcore servere samo, većinom su ti prepuni, no imaš naš jedan na kojem se nas par redovno okupi navečer al kroz dan je prazan. Prolistaj malo temu, bio je IP gore

Alo -->> sig --> moj --- > HARDCORE.......

Citiraj:

Autor Tri upitnika (Post 918675)
ma nije meni tolki prob nać hardcore server,neg ja sam mislio da se treba još nešto mozda downloadat (taj mod) ili da se treba nešto izmjenit u server configuration fajlovima...tak sam negdje procitao...

Samo uđeš - to je server side mod.

Tri upitnika 08.01.2008. 00:30

pa nije uopce prob nać...sad sam si upisao u xfire u server name: hardcore
i nadje mi hrpu hardcore servera,sad sam bas igrao prvi put hardcore mod, i zakon je,uzmem si mp44 pogodim nekog samo jednom i već je gotov,ali jbg,zato i kad mene neko pogodi opet crknem nakon jednog metka...tak da opet dodje na isto kao i normalni mod..sam kaj ovdje trosis manje metaka :D

Amdejac 08.01.2008. 01:43

Kaj su čitevi zabranjeni na COD4?
Meni slabo pomažu kad neznam igrat, ali mi je gušt kad nekog ubijem kroz 2 zida.
Usto se bavim i vrtlarstvom i sadim claymore po mapi. :D

Apacer ft Bozja 08.01.2008. 01:53

E kako ja mrzim te claymore...alaaaaaa...

Cak sam si jedno vrijeme razmisljao da stavim onaj perk da ih vidim na 100 metara :D,ali nisam..samo na 1 klasi imam :)

A jel mi moze netko nesto pojasniti..koja je razlika izmedju chita i skripti..znam da je oboje lose..i znam da ja otkada sam na online igrama,pocevsi od ogema,pa preko cod 2 pa sada tu na 4.ici nisam ama bas nikada varao..ali iskreo malo me to zaintrigirialo...jer ne kontam kako on uopce natjera igru da mu tako radi..kako..

Barracuda 08.01.2008. 02:13

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 918685)
Ajmo tu napraviti jednu listu svih hardocore servera za koje znate :)

Eo ja cu poceti :)

82.77.103.67:28960
217.75.192.84:28962
88.255.172.3:28960
88.255.172.73:28960

Eo,ovo su oni koje ja imam..ajte sad vi..i da..aj probajte one..khm..khm..cr*c*e* servere :D

A sto se tice MP44..ne koristim ga..nije to puska za mene..ili rusham ko kreten (P90) ili kampam (G3) tako da najcesce ta dva oruzja koristim :)

Evo jednoga za kojeg vec znate:

85.114.40.14:27015

Tri upitnika 08.01.2008. 07:31

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 918752)
E kako ja mrzim te claymore...alaaaaaa...

pa kaj će ti perk,vidiš ih i onak i ovak ak si malo pažljiviji, sam kaj nema onog znaka od npr. S.A.S-a iznad njega,i po tom znas da je od neprijatelja....i kad ih vidis sam pogodis claymore jednim metkom i to je to..:goood:

Thoroughbred B 08.01.2008. 11:21

Vidim opet se priča o cheaterima :) E pa mene su bogme udaljili od COD-a 4,evo već mjesec dana nisam zaigrao,cca... hebiga,neda mi se protiv više sile.

baja 002 08.01.2008. 11:47

Citiraj:

Autor MarKill (Post 918161)
laptop ti je u onoj zgradi nasuprot bazena, kraj koje prolaze rusi, dolje na ulazu

E hvala sada sam sakupio sve Intele.

emmeritus 08.01.2008. 11:49

Evo, za sve koji imaju problema s nalaženjem laptopovlja: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-dut...e/page_21.html.

1v@n 08.01.2008. 11:51

Citiraj:

Autor Tri upitnika (Post 918811)
pa kaj će ti perk,vidiš ih i onak i ovak ak si malo pažljiviji, sam kaj nema onog znaka od npr. S.A.S-a iznad njega,i po tom znas da je od neprijatelja....i kad ih vidis sam pogodis claymore jednim metkom i to je to..:goood:

Ma tko stigne pratit kaj je sve na podu kad je tempo u većini slučajeva takav da samo trčiš i gledaš di je neprijatelj a ne claymore. Ja postavljam obično na ulazima, tako da se ne uopće ne kuži ili na vrh stepenica. Uvijek naleti netko. Ali najbolje je kod headquarters staviti na mrtvog neprijatelja koji leži točno u sredini HQ-a. Nitko ne posumnja :D

Demon Hunter 08.01.2008. 12:00

Igram samo na serverima koji imaju Killcam i Punkbuster ON.
Nijednom do sada nisam naišao na cheatera...

PS: Igra je org (Steam) ;)

Apacer ft Bozja 08.01.2008. 15:09

E bas to,covjek nema vremena da gleda po podu,iako sam vec polako i naucio dobar dio mjsta gdje mi ostavljaju claymore,pa tu malo stanem,jer inace kad se primi P90,nema stajanja ni sekunde samo se trci negdje :)

A sto se tice killcama...to je po meni nesto najodvratnije u cijeloj igri..nebitno u kojoj..jednostavno mrzim killcam i nema druge!

xPsycho 08.01.2008. 15:24

zasto ti smeta killcam Apacer ...ne mozes mozda ukljuciti chitove da te ne vide :D

na XO | Croatia CoD4 1.4 serveru posljednih dana na dan dođe možda kojih 5 citera da ne ma killcama nebi se ni tako brzo skuzilo iako uvjek je netko spectator... gade mi se te budale

sale001 08.01.2008. 15:35

sajb: ima neka opcija za bisere poput mene koji nisu sejvali rank ? dakle, ne želim bit general ili što već, već ono što sam bio prije gluposti: gunnery sergeant..
ili ću se morat jednog dana natjerat opet ispočetka ?

Apacer ft Bozja 08.01.2008. 16:34

hehehe..Xpsyho :D..nije to..nego recimo kada ocu kampati malo..i dernem 2-3 od tamo i onda se moram seliti jer me vide na killcamu gdje sam :(

xPsycho 08.01.2008. 18:18

pa zato budi malo kreativniji u kempanju :D......ubijes 2-3 s tog mjesta i bjezis dalje na drugo mjesto

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29.