![]() |
ja sam samo protrcao(ne znam ni sam kako, jer sam se na toj misiji mucio 1h).
ubij 5-6 ispred sebe i onda samo shift i trci! |
Pogi, ja sam to rješio tako da sam se zaletio do mjesta od kuda oni izviru i tamo sam ih jednog po jednog skidao sa nekim automatom. Dolazi ih puno manje tako!
Kada dođe helić juriš po svog lika i ukrcaj se. Nego, moje pitanje... igram online (jučer tek počeo) i trenutno ne vidim zašto je bilo koja assault rifle bolja od one prve M16... Ono baš sam se nabrijao na dizanje rankova i dobivanje bar malo boljih oružja, ali nekak mi se čini da niti jedna nije baš bolja... ili sam nešto jako u krivu? (tek sam ih 3 otključao). |
Kao sto si i sam rekao,tek si poceo :D
Budes kasnije vidio..iako meni igra i ulogu na kom serveru igram,odnosno koji se mod vrti..jer mi je na hardcore modu,G3 puska zakon,dok mi na obicnom modu i nije bas nesto..tako da sve ovisi kako igras i gdje igras :) |
Citiraj:
SPOILER SPACE (selektiraj tekst ispod) Poslaži claymore ravno i ljevo i onda ostavi svog suigrača i otiđi skroz desno do one zgrade iza lunaparka i od tuda se brani - koristi snajp kad dolaze helikopterom i iz prolaza u sredini i nabavi si kalju za blisku borbu ako tko dođe do tebe - kad dođe helić moraš pokupit kompanjona i unesti ga unutra END SPOILER |
Skupio sam 29 Enemy Intel-a sam jos nisam nasao na misiji u Chernobilu kada treba ubiti Zarkhaeva iz snajpera, pa ako moze pomoć.
|
Citiraj:
Ili pitaš kako ga ubiti - nanišaniš i pucaš....... morat ćeš par puta dok dobiješ osječaj za putanju..... |
Citiraj:
|
mislim da pita gdje je intel(oni laptopi il sta vec) na mapi sa zarkhaevom!
nemam pojma nisam ni ja nasao na toj mapi!:D |
kaj se opce dobi ak se skupi sve te laptope ?
|
Citiraj:
|
laptop ti je u onoj zgradi nasuprot bazena, kraj koje prolaze rusi, dolje na ulazu
|
meni su ostala 2 laptopa za skupiti i to na misiji all ghilied up gdje ste captain price. skupio sam jedan koji stoji na bacvama malo poslije onog "groblja" tenkova. možete li mi pomoći i reći gdje su ostala 2 ako se tko sjeća
|
pozz svoj djubradi koja koristi wallhach i aimbot!
da bog da crkli! ne kuzim kak morete varati,to je ko da se hvalite curinim/zeninim orgazmima,a presucujete da njen ***ac nejde na pivo i cevape vec na baterije. doduse,moguce je da se biserima koji varaju jos nije ni majcino mlijeko osusilo sa usana tak da ovo o seksualnom zivotu ne vrijedi. ajd jedan citer nek istupi iz ormara ko prljava pedercina i objasni mi svrhu varanja! ostalima sretna nova! ps.ak sam prekrsil neko pravilo,zelio bih moderatoru reci da je pametan,zgodan,potentan.... |
šta vi mislite o ovoj cod4 verziji mp44....dal ga koristite u igri?? kolko vidim ljudi ga bas i ne koriste u cod4...vi ??
http://www.youtube.com/watch?v=62gCku5QRyU pogledajte si ovaj video i procitajte komentare,pogotovo ovaj zadnji od "yassnourson"-a :D...i recite mi dal imate isto misljenje kao i on,ili ? |
Ma nisi ni prvi ni zadnji kojeg to živcira. Neki dan igram i samo se gore na chatu prikazuju poruke kako je tip mombotom ubio ovog, onog i tako kroz par partija. Ljudi nemaju srama, a da bude stvar gora, još se i po youtubeu hvale time, sve je prepuno videa kako varaju.
|
Citiraj:
:dobar: :goood: care ! :respekt: :chears: |
Citiraj:
Zato treba napravit orginalne servere sa streamnjem na Punkbusted ili GV stalno updateat i pokušat još doradit stvar dakle smanjit tu pojavu na najmanju moguču mjeru... |
hehe :D....ali sta mislite o mp44-u kao oruzju u cod4...zaboravimo na cheatere i ekipu...dal valja mp44 ili ne...meni se nekak cini dosta precizno i ne trza puno,ali radi premali damage i nema veliki fire rate...neki put znam dosta ljudi poklat sa njime,ali mi se ipak cini veliki prob na tom oruzju sto moram puno puta pogodit nekoga da crkne...(premali damage)...
edit : i zaboravih,mislim da mp44 posebno valja kad se igra npr 3 vs 3, 4 vs 4...ali 10 vs 10 i više nikako...tada ja koristim p90 :D |
Meni je AK74u najjače oružje ako ne igram na hardcore, a na hardcore mi je skoro pa svejedno koje je jer iz svakog oružja, max 2 metka ubijaju. Najčešće ipak uzmem M4 s ACOG
|
kad smo već kod hardcore-a,kako uspostaviti taj mod..dal trebam samo uć u neki hardcore server ili trebam i nesto drugo napravit za taj mod?
|
pozdrav, vec sam na ovome forumu napisao temu gdje imam problem sa cod2 i cod4, pa da vidim dali mi vi mozete kako pomoci, ugl kada igram cod4 mi se nakon nekih pola sata zamrzne slika i restarta komp, ne znam u cemu je problem, mozda graficka vise ne valja ili nesto... molio bih vas da mi pomognete jel mi se jakoo igra ta igrica, nadam se da se suosjecate samnom....:D
|
Citiraj:
|
ma nije meni tolki prob nać hardcore server,neg ja sam mislio da se treba još nešto mozda downloadat (taj mod) ili da se treba nešto izmjenit u server configuration fajlovima...tak sam negdje procitao...
|
Ajmo tu napraviti jednu listu svih hardocore servera za koje znate :)
Eo ja cu poceti :) 82.77.103.67:28960 217.75.192.84:28962 88.255.172.3:28960 88.255.172.73:28960 Eo,ovo su oni koje ja imam..ajte sad vi..i da..aj probajte one..khm..khm..cr*c*e* servere :D A sto se tice MP44..ne koristim ga..nije to puska za mene..ili rusham ko kreten (P90) ili kampam (G3) tako da najcesce ta dva oruzja koristim :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
pa nije uopce prob nać...sad sam si upisao u xfire u server name: hardcore
i nadje mi hrpu hardcore servera,sad sam bas igrao prvi put hardcore mod, i zakon je,uzmem si mp44 pogodim nekog samo jednom i već je gotov,ali jbg,zato i kad mene neko pogodi opet crknem nakon jednog metka...tak da opet dodje na isto kao i normalni mod..sam kaj ovdje trosis manje metaka :D |
Kaj su čitevi zabranjeni na COD4?
Meni slabo pomažu kad neznam igrat, ali mi je gušt kad nekog ubijem kroz 2 zida. Usto se bavim i vrtlarstvom i sadim claymore po mapi. :D |
E kako ja mrzim te claymore...alaaaaaa...
Cak sam si jedno vrijeme razmisljao da stavim onaj perk da ih vidim na 100 metara :D,ali nisam..samo na 1 klasi imam :) A jel mi moze netko nesto pojasniti..koja je razlika izmedju chita i skripti..znam da je oboje lose..i znam da ja otkada sam na online igrama,pocevsi od ogema,pa preko cod 2 pa sada tu na 4.ici nisam ama bas nikada varao..ali iskreo malo me to zaintrigirialo...jer ne kontam kako on uopce natjera igru da mu tako radi..kako.. |
Citiraj:
85.114.40.14:27015 |
Citiraj:
|
Vidim opet se priča o cheaterima :) E pa mene su bogme udaljili od COD-a 4,evo već mjesec dana nisam zaigrao,cca... hebiga,neda mi se protiv više sile.
|
Citiraj:
|
Evo, za sve koji imaju problema s nalaženjem laptopovlja: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-dut...e/page_21.html.
|
Citiraj:
|
Igram samo na serverima koji imaju Killcam i Punkbuster ON.
Nijednom do sada nisam naišao na cheatera... PS: Igra je org (Steam) ;) |
E bas to,covjek nema vremena da gleda po podu,iako sam vec polako i naucio dobar dio mjsta gdje mi ostavljaju claymore,pa tu malo stanem,jer inace kad se primi P90,nema stajanja ni sekunde samo se trci negdje :)
A sto se tice killcama...to je po meni nesto najodvratnije u cijeloj igri..nebitno u kojoj..jednostavno mrzim killcam i nema druge! |
zasto ti smeta killcam Apacer ...ne mozes mozda ukljuciti chitove da te ne vide :D
na XO | Croatia CoD4 1.4 serveru posljednih dana na dan dođe možda kojih 5 citera da ne ma killcama nebi se ni tako brzo skuzilo iako uvjek je netko spectator... gade mi se te budale |
sajb: ima neka opcija za bisere poput mene koji nisu sejvali rank ? dakle, ne želim bit general ili što već, već ono što sam bio prije gluposti: gunnery sergeant..
ili ću se morat jednog dana natjerat opet ispočetka ? |
hehehe..Xpsyho :D..nije to..nego recimo kada ocu kampati malo..i dernem 2-3 od tamo i onda se moram seliti jer me vide na killcamu gdje sam :(
|
pa zato budi malo kreativniji u kempanju :D......ubijes 2-3 s tog mjesta i bjezis dalje na drugo mjesto
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |