![]() |
Citiraj:
Sve super samo ono nije BMW M1 niti ima ikakve veze s izvornim M1 niti su željeli da ima veze s izvornim M1 što se već ranije objašnjavalo. Zato se na kraju krajeva niti ne zove M1 nego 1-Series M Coupe kako bi se izbjegle usporedbe s M1. Za one malo mlajše ovo je BMW M1 http://germancarsforsaleblog.com/wp-...M1-475x289.jpg |
Citiraj:
Za Hummera mi i nije baš toliko jako žao... Alfa je Alfa To je možda opet fora ko sa onim Evo IX (bar mislim da je bio 9) kojeg je vojska rasturila jer je ionako bio osuđen na uništavanje pošto je zapljenjen nekom dileru :no2drug: |
To nisam ni vidio sa Evom, bolje da nisam jer mi je to vec najintimnije podrucje automobilistickih snova..Jos ako je bio u nekoj MR varijanti..
Ovaj 1M me jako podsjeca na stare nabrijane "kockice" i zato mi se svida. |
Citiraj:
Nije bio u MR varijanti, bio je lagano tuniran, 2.5 sec do 100 je Carkson spominjao ak se dobro sjećam. |
Citiraj:
Reklama je, ali upucena ljudima koji kupuju oklopna vozila, a takvih je malo. Kako god je da je svidja mi se sta imaju para za bacat jer ce program bit bolji, a i zasluzili su. Citiraj:
|
|
Kako taj auto dobro izgleda, ja sebi ne mogu doc, prestrasno nesto :D
|
Citiraj:
|
Evo VII navijen na 500 KS je bio u toj priči.
A odvijala se u S13E4 |
Op, novi Top Gear! Odo gledat, dojmovi iza! :D :chears::D
*update: Aahahahh, najbolje vijesti do sad, by far :D "No, you can't get in the back!" :D ahhahahhaa... |
Dobra epizoda. :)
Aston as usual :nuts: "Oh come on, we've got a track and three Astons, what do you expect us to do?" :D Dobar challenge :D , al krivi auti Golf GTI, Focus RS 500 i Astra OPC bi bili puno bolji izbor |
Radije Golf GTI, Focus RS i Giulietta QV. ;)
|
Malo dosadnjikava epizoda. Ajd Briatore me malo nasmijao svojim ispadima :)
|
Citiraj:
Makar bi se Alfa pokvarila prije nego bi izašla iz grada :D Al ova nova 2011 Astra je stvarno opaka, izgleda odlično, a unutra je još bolja |
Citiraj:
Meni je recimo epizoda bila bolja od prošle bar 2 puta. A što se tiče Briatorea, koja je to pičkica.:D |
Vozač Clia je bio loš, dobro šta se nije izgubio na stazi. :)
|
onaj pogled sa prednjeg branika na monacu = svrš.
da su prikazali jedan cijeli krug samo iz te perspektive..prehebeno |
Na Ovo sam se pokidao od smijeha
Jerremy: "Have you talked to a single racing driver?" Richard & James: "Yes we have" Jerremy: "Who?" Richard: "Very nice man, called Tim O'glock, Irish men" |
Monaco :D
Volio bi se provozat biciklom onuda a kamoli s autom :D Ovi Astoni se ponavljaju vec 10 godina...isti motor vec dulje vrijeme, promjene felge i prednja svijetla i predstave novi model. |
Aston Martin outsourcea dizajnere Porschea izgleda... :D:roller: :hitthewal:
|
Epizoda je vrhunska, gost je bio jedan od najzabavnijih odkada se snima emisija, valjao sam se po podu kao i na novosti i bombardiranju Nordschleife-a (btw. good point) a i poslije sa gostima u Monacu.
Sviđa mi se i izbor auta a i nisu bezveze uzeli Citroen-Renault-Fiat ipak treba uzeti u obzir i lokaciju snjimanja te potrebnu promidžbu da ne kažem da je možda takvo što uvjetovano. Prvi i zadni challenge fantastični, ovi između malo bezveze, no dobro. Za 3 dana nova :zdero: |
Preview nove epizode i komentar na broj epizoda.
Citiraj:
|
Citiraj:
U to nisu uračunati honorari Clarksona, Maya i Hammonda. Pa sad ti zamisli kaj bi Lovrec napravil da ima na raspolaganju 1,8 min kuna za svaku epizodu KS-a :D |
lovrec bi i sa 5mil kn bio i dalje dosadan :D
|
Večeras je Vettel 100% gost tj. sigurno je jer su najavili pred utrku.
|
Citiraj:
Na kraju krajeva možeš li uopće zamisliti koliko košta najam staze u MonteCarlu za vrijeme treninga GP-a? Ili prelet Spitfirea? :D Citiraj:
|
To da nemogu stići napraviti više emisija ne drži vodu jer i May i Hammond na bbcu rade po još koju emisiju koje se također snimaju worldwide.
Da nemaju novaca za više emisija, također, čisto sumnjam, ovih 350 milijuna gledatelja u svijetu, na što se to odnosi, godišnje ili na svaku emisiju? |
mislim da je ~300mil po epizodi... samo ne znam da li se tu ubrajaju i net gledatelji.
@wolv... jedino gledam automoto servis na z1 od naših produkcija pošto su najbliže zemlji, pogotovo šebaljove recenzije volim pogledati pošto vjerujem da ima u glavu koju o autima :) recimo hajlajt je definitivno bila recenzija svetog i presvetog faove passata zadnje generacije u kojoj ni u kojem slučaju ga nisu popljuvali ili degradirali, ali su rekli o tom autu upravo to što je - vozilo crne boje, tdi značkice raznih direktora i direktorčića prilično dosadne vanjštine (uzevši u obzir trenutno raspoložive rivale iz italije, francuske etc.). |
Citiraj:
I sad budete opet krenuli uspoređivat TG sa čitanjem spec. sheeta i dno dna produkcijom svakog drugog car šoua. :) To mi nikad nebu jasno, zbrajanje zvjezdica nekog "consumer" auta i na osnovu toga zaključit kak je dobar/loš. Uz nimalo privlačnu voditeljicu sa ružnim outfitom. Ak te interesira nekaj kaj si možeš priuštiti, auto salona ima na svakom ćošku:). |
Meni najbolja epizoda dosad u sezoni.
Vettel je bija zakon, a zadnji prilog odličan i vrlo istinit. Šteta šta u nas nema kupit takvih auta za tako malo para :( |
da EVO za 6900 funti...smlc :)
|
E ovo se zove epizoda, najbolja u zadnje vrijeme bar po meni, iako nije bilo nikakvih ludarija.
Mclaren je POJEO stazu za dorucak, strasan auto, ali bez pardona bi uzeo Ferraria :D Zadnji challange odlican, u kakvoj se lizmuzini moze vozit umjesto kutije na kotacima. Jest da se treba imat bar 2000€ lufta za kakav popravak i regu, ali isplati se. A nebi bilo lose ni Imprezu/Lancera uzet za te novce :D |
Odlična epizoda.
McLaren je stvarno epski. Nije ljepši od Ferraria, al ni Ferrari nije baš u vrhu sa izgledom, a pogotovo sa unutrašnjosti. Za te pare - nijedan. Već Audi R8 ili Aston Martin DBS |
dobra epizoda, leđero, malo smijeha, malo zajebancije, sve na mjestu.
a izmedu mclarena i ferrarija, ma osobno se nebi pozalio niti na jednog. koliko volim "zaigranost" (ako ju mogu pridati ferrariju) toliko uzivaj i divim se preciznosti i teznji savrsenom (mclaren, cisto da povucem paralelu). a ova mecka za 6995 funti je ono, :care:. bmw je ful i to zesci (previse godina), jedino sto mi se ne svida snaga (ne svida mi se u nasim pojmovima). ali recimo neka slabija V8 ovakva mecka, jos da je dizel....... samo treba naci onu koju je vozila zena :goood:. |
Citiraj:
Kupis Mecku za 7 keki, platis jos 3-4 za osiguranje, servisi te izuju iz cipela, gorivo takodjer... Ne znam bas puno ljudi koji bi mogli tocit, servisirat, osigurat i kupovat gume za taj Merc. :D ali da, jedna od najboljih top gear epizoda u zadnje vrijeme, Vettel super lik, "Some Say" dobar :D, a i onaj Range Rover je do jaja! :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Uvik moš otić u neslužbeni servis za dio novaca ako šta triba sredit, a na ovim novim autima te ožene samo tako jer moraš ići u službene servise ako hoćeš garanciju. Uostalom, na toj mečki ćeš za 4-6g izgubit možda 10-20% od onog šta si platija za polovnu, a ovaj Nissan neće vridit nit 30% originalne cijene :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Ali mislim da je glavna poanta da je taj Nissan - LOS. :chears: :beer: :D :D |
Citiraj:
Range Rover je fenomenalan. Izgleda fantastično, unutra prelijepo i elegantno. Samo da je pod haubom kakav benzinac. |
Ma moze i 3.0 V6 dizel sto se toga tice. Onaj 2.0 dizlo sa 180ak konja je mrvicu preslab za takva kola.
|
Citiraj:
u takav auto dizel, svašta ljudima pada na pamet. Citiraj:
Ajd ljudi nemojte gluposti pričat. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |