![]() |
Citiraj:
|
joooj kod nas u RS jos nije izasla ja kako sam cuo izlazi 15.12 valja izdrzati jos ovu sedmicu......sad jos samo pitanje kako ce moci moj komp to da podrzi :D
|
nece ti bas radit premalo rama imas koliko sam cuo treba sp3 (ja imam vistu) nabavi jos koji gb rama ;)
|
Citiraj:
|
nemoraš prelszit na sp3-sweebe ti ima u potpisu tutorial za sp2..
|
Sad ne kuzim. 8800gt nije toliko jaca od 3850 256mb. Ok, ima manje memorije. Al igram na maloj rezi (800x600) i sve mi je skoro na low. Draw distance 20. I bench kaze 30fps. A uzivo gotovo neigrivo kako sporo.
I da, tip (Niko Belik) hoda najgre sto sam ikad vidio u zivotu. Sto se dogodilo sa Captain Claw hodanjem. Ono, kad stisnem krene, kad pustim, stane. I tipu treba radijus oko 8 metara da se okrene oko svoje osi... |
Citiraj:
Citiraj:
|
nema boljeg od bježanja policiji vespom, dovikivanja ekipi "pi*ka ti materina", "seronjo", "udario si me, budalo", "morone" i sl. :D bježanja helićem te bacanja sa najviše zgrade, bježanje morskim plovilima i tak dalje... :) sad su misije u drugom planu.
|
Citiraj:
Citiraj:
I nakon 40ak min postanu texture po cijelom gradu nestajati. Čim se to počne događati moram recimo promjeniti rezu, pa mi kao renderira texture nakon promjene, pa nakon 2 min opet počnu nestajati i tako stalno. Pa u q više, neću stalno pauzu, pa opcije pa rezu mijenjat i vračat |
Citiraj:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=5 Razlika izmedju 512 i 256 mb kod GT u par postotaka (do desetak) kod rezolucije o kojoj ja pricam (ovdje cak niti nema tako niske) http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=6 Ovaj link pokazuje kako 512mb GT nije vise od 20% brza od 3850. Dakle, nije 100% brza. Niti priblizno. Naravno, mozda se varam, ali bih onda volio neke dokaze. Samo kazem da nesto kod mene ne stima, ili onaj mali gore (sorry, zaboravio nick) laze kad kaze da ima sve na max u vecoj rezoluciji. |
Dali i vi imate problem sa net cafeom u igri?Meni jednostavno neće,kada dođem do kompa i trebam stisnuti use tipku jednostavno neće...jel imaa tko riješenje?hvala
|
Citiraj:
|
Svima vama kojima nestaju teksture smanjite texture quality sa high na medium i neće vam se to dešavat, barem je takva situacija bila kod mene :chears:
|
|
Poštovanje, dali se može sa ovom konfiguracijom odigrati igra GTA IV
na nekim normalnim detaljima? Ako ne što bi promjenili, naravno osim memorie koju ću sutra kupiti, mislio sam uzeti 2 x 1 GB memorie kojoj je frekvencija 1066 mhz? Da li bi to pomoglo i da se još uzme u obzir da će doći driveri za ATI grafiku. Tip računala ACPI x86-based PC Operativni sustav Microsoft Windows Vista Ultimate Instalirani Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 7.0.6001.18000 DirectX DirectX 10.0 Matična ploča Procesor DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Naziv matične ploče Gigabyte GA-P35-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Chipset na matičnoj ploči Intel Bearlake P35 Sistemska memorija 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM2: Kingmax KLDD48F-A8KB5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM4: Kingmax KLDD48F-A8KB5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Tip BIOS-a Award Modular (09/07/07) Grafika Grafička kartica ATI Radeon HD 3870 (512 MB) Grafička kartica ATI Radeon HD 3870 (512 MB) 3D akceleratorski čip ATI Radeon HD 3870 (RV670) Monitor Samsung SyncMaster 203B (Digital) [20" LCD] (HSHLA09618) Multimedija Zvučna kartica ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 38xx - High Definition Audio Controller Zvučna kartica Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller Diskovni podsustav IDE kontroler Intel(R) ICH9 2 port Serial ATA Storage Controller 2 - 2926 IDE kontroler Intel(R) ICH9 4 port Serial ATA Storage Controller 1 - 2920 Storage kontroler GIGABYTE GBB36X Controller Storage kontroler MagicISO SCSI Host Controller Storage kontroler Microsoft iSCSI Initiator Tvrdi disk ST3500320AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optički uređaj DVD RW DVR-MCC SCSI CdRom Device (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:8x, CD:10x/10x/24x DVD+RW/DVD-RW) Optički uređaj MagicISO Virtual DVD-ROM0000 Optički uređaj TEAC DV-516D SCSI CdRom Device (16x/48x DVD-ROM) SMART status tvrdih diskova OK Particije C: (NTFS) 229.5 GB (120.8 GB slobodno) D: (NTFS) 236.3 GB (159.0 GB slobodno) Ukupna veličina 465.8 GB (279.8 GB slobodno) Powered by EVEREST Ultimate Edition v4.60.1563 |
nikad nisam vidio da je neko a forumu dao ovako iscrpan opis kompa...bravo za tebe
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Izašle su i upute za korištenje originalne verzije GTA IV
Citiraj:
|
Citiraj:
Dal je u pitanju kopija ili original, ako je kopija zna se zasto , :D |
Citiraj:
Enivej, evo opet me texture yebale, ne palim ovo smeče dok ne izađe nešto konkretno što fixa nestajanje istih. Ili zapravo, ako ne izađe ništa u roku 2 dana ionak sam tražio razlog da reinstaliram winse,, pa mooooožda bumo probali na clean OSu :kafa: |
Citiraj:
|
a oce se moci igrati na:
Intel Pentium 4 3,0 gh 8600GS 512mb 3gb kingmax 800mhz HDD 160gb mislim da ovo ostalo nije bitno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter. Step 2: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Windows" Step 3: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" (I suppose you could also go to edit > find, and search for CSDVersion that way) Step 4: Close. Step 5: Restart windows (but in most cases an explorer restart will do). |
Citiraj:
|
Citiraj:
samo izmijeniš ključ/vrijednost iz 200 u 300...i to je sav "posao" :beer: |
Citiraj:
|
Eo ovako,rusio winse i spremio save game kao backup i sve i kad sam ih vratio gdje su bili jednostavno vise ne zeli loadati sejvove...pise samo Load failed,check your hard disk and try again :(:( sve moram ispocetka igrati ... :S
|
Probaj izbrisati cijeli folder \AppData\Local\Rockstar Games (onaj backup još od starih winsa ostavi drugdje.
Pokreni igru, i opet na Start Game, da ti počne novu igru, i kreira onaj Rockstar folder ispočetka. Kreni igrati novu. Izađi, odi u taj folder \AppData\Local\Rockstar Games\GTAIV i overwriteaj taj novi savegames folder sa onim backupom iz starih windowsa Možda uspije |
pa kaj je ovo...
prvo konfa iz siga sve na default, postavke 800x600 72Hz i sve ostalo na low ili 0 - bench pokazuje 20.xx fps prosjecno onda OC-am proc sa 2.0 na 2.6GHz i grafu na sa 500/600 na 615/700MHz, postavke ostavim iste - bench pokazuje 21.xx fps prosjecno ???? (a da ne kazem da igra nejde nimalo glatko na najnizim detaljima i rezoluciji :( ) :stoopid: |
njuskalo nista cudno... proc je u pitanju..
|
Citiraj:
|
sta triba uopce napravit za SP2 prebacit na SP3? Samo downloadat SP3 s neta, pa installat ili? Ocu li morat onda i drivere sve nove skidat?
|
Citiraj:
btw. možda kakav kratak FAQ na prvi post? :stoopid: |
Citiraj:
"D:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -DX9 -norestrictions -nomemrestrict -novblank –availablevidmem 512 -percentvidmem 100 -novblank I napravio u folderu di je gta commandline.txt i u njega dodao -novblank -norestrictions -minspecaudio -nomemrestrict -percentvidmem 100 Radi bez štekanja. Benchmark mi stavi neke postavke ja ostavim samo distance view na 32 sve ostalo na 100 texture i redender quality high i highest. Zašteka tu i tam kad treba učitati neke teksture. Ako ti trebaju slike reci |
e, svebee tnx.
ma, prije sam ima SP3, ali sam promjenija hdd, pa sad imam SP2, a prije mi je SP3 skinilo preko updatea i sve je dobro radilo. ma, nemam pojma:D samo da izbace prokljeti peč:zdero:. |
Games for Windows - LIVE Update Required. Piše da moram imati najnoviju verziju, neki fajl od oko 30MB, šta dalje? To skidam ili? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |