![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čekaj, pa kreni s upitima, što se dešava. :) Ne znam što drugo, tako bi ja. Već sam prije rekao, da sam ja na mjestu osobe koja je ovo odlučila; tj. koja odgovara za ljude koji su napravili pogrešku, a greške se dešavaju, svima koji su kupili, lagano odjeb kroz mail u stilu koji su poslali, samo bez uopće mogućnosti da se ne složiš s time, povrat novca i 10% kupon i gg. Greška, članak taj i taj i idemo dalje. Nisu ni prvi ni zadnji koji su ovo napravili. Nikako slanje ikome, ni jedna osoba nije trebala dobiti. Ovako, one sekunde kada su dali mogućnost da se ne složiš s time i još k tome poslali nekima, nekima ne, sami sebi ulje na vatru dolijali. |
Citiraj:
Da su se ispričali u mailu, citirali neki zakon (jer realno imaju pravo otkazati), ljudi bi se manje ljutili nego ovako. |
Poslali kolko su imali, ostali hvala doviđenja.
|
evo i meni je stigao, al slažem se da bi bolje za njih bilo da nisu nikome poslali nego ovako.Gledam za sebe uzeo ga u petak ujutro oko 9, sekunde prije nego su ispravili cijenu,u brzini krivo kliknuo način plaćanja umjesto karticom stisnuo predračun,pa dok su na mail poslali, pa dok sam ja to platio preko računa i tek u ponedjeljak javili da su primili novce i evo sad isporučili laptop..a koliko sam pratio temu već u ponedjeljak su nekima vratili novce, a sigurno su platili ispred mene,totalno bez ikakvog smisla i logike
|
Mislim da nema pravila... Ako sam dobro zapamtio, laptop je došao jednom forumašu koji ga je naručio s četvrtka na petak u noći. Ja sam naručio u petak u 7 ujutro i otkazana mi je narudžba.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam kupio Acer Predator Triton 300 ( plaćanje i preuzimanje u King Krossu ) u četvrtak u 18:20 i otkazali mi narudžbu u petak popodne. |
Citiraj:
I to pada u vodu onda... |
Eto ti si u petak u jutro i dobio a ja sam u četvrtak navečer i otkazali narudžbu i vratili pare.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja san narucia u petak ujutro oko 3-4, kad san posta na PCE, isto otkazali...A necu popustit, guramo :D
|
G.ost
Mislim da amo ja i ti medu zadnjima narucili 8.39 je moja narudzba bila i doslovce 10min nakon toga su ispravili cijenu |
Ja narucio u cetvrtak u 8:15, u petak otkazano. Frend narucio 10 min nakom mene, njemu stoji da je na dostavi...nema sm8sla kako su slali laptope
Sent from my SM-G998B using Tapatalk |
To ja i govorim, stvarno su si kašu zakuhali.
Ili nikome ili svima. Ili prvima koji su naručili, razumijem. Ali ovako, random, nope, stvarno mislim da su popušili sad. |
Ja narucio 4 Nov 2022, 08:41
Stoji da je na dostavi Ali svaki dan posalju da ga ne mogu kakti poslat. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Na njihovu ponudu od 10% kod, što ste odgovorili ? Može i na PM. Vidim da je došao email, pa da ne zeznem kao u slučaju slušalica.
|
Citiraj:
Koliko vidim po forumu, neki su dobili laptop, a laptop se kao dostupan pojavio i nakon moje narudžbe, što znači da ste ih u nekom trenutku imali dosta. Molim vas da ispunite dogovorenu narudžbu, ili mi možete isporučiti laptop sličnih karakteristika po istoj cijeni. LP. |
Najjakiji ste dečki
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Naručio i platio u četvrtak 03.11. u 16.37 (piše na potvrdi o uplati)
|
Buraz dobio ponudu za neki drugi laptop iste cijene.
|
Fino. Koji lap?
|
Sestra mi javila da su njoj ponudili legion 5 ,5800h, 3070 tako da top.
Ja cekan da meni odgovore... |
Da, taj.
|
Evo i meni ponudili ovaj
https://www.mall.hr/lenovo-prijenosn...dos-82jy000xsc |
Je,taj sa linka
|
Još ste bolje i prošli nego s Acerom :D
|
koja sreca brate mili.
od sad temu akcije drzim otvorenu stalno na mobu :lol2::lol2::lol2: |
Inace imam doma identicni laptop,samo sa 3060, i zvjer je. Hladan procesor, puno bolji od intela slicne generacije
|
:pas mater koji ubod:beer:
|
Jel ova ponuđena alternativa vrijedna prihvaćanja, da im odma odgovorim? :)
|
Ako je legion 5 5800h 3070 onda prihvati odma
|
Imao taj laptop i zvijer je. Uzimaj odmah zamjenu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Čestitam. Nadam se da će i meni ponuditi isti model.
Ponovilo se što i sa sluškama - kad im je nestalo naručenih modela, ponudili su još bolji model. |
i ja dobio ponudu za lenovo, za obje narudzbe.
|
Jebote, kako uvijek falim na mall akcijama. :hitthewal:
|
Ajme sad su se ovi sa Acerom zajebali. Hodl, možda vam ponude nešto još bolje :roller:
|
Ja isto uzeo taj legion.
Tko zna možda kasnije ponude još nešto bolje, ali nema veze. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00. |