![]() |
Eh da...kako mi samo zao sto nisam prije vidio/cuo za ovaj forum :D
Bas je bilo lijepo citati prvih 10.ak stranica..onakva pitanja i sve to ;) Ajde uzivajte mi. |
Citiraj:
Meni se to isto dogodilo prije par dana, ko za vraga kad sam trebo bjezat s flotom 2min prije napada :) i fora je bila da sam se moro logout i ponovo registrirat i proradilo je. Joj taj zarazni oGame, toliko vremena potroši... :rolleyes: |
Citiraj:
Jesi još na toj drozi. Nisam čuo za tebe od kad smo kolektivno otišli sa ogame.ba |
Apacer ft Bozja
he,he taj mi je ostao u dobrom sjecanju |
Ha mogli bi opet u uni14, kak bi rekli "just for old time sake"... Baš mi fali za***ancija sa crofire ekipom, ha Widow
|
@Ba server je izgubljen slučaj, zasad samo org..
|
Pa možemo i na org, nije bed
|
Widowe i ti si meni u jaaako dobrom sjecanju ostao,rijesio mi se droge na duuuugo vremena.. ;)
A i ja sam dao svoj acc u uni 10,3 po floti i 10 po bodovima! Nedavno poceo na .orgu,UNI 32 i gledajte sta mi se danas tamo desili: http://board.ogame.org/thread.php?threadid=286324 Ovo je strasno! Ajde ako budete igrali na .orgu,ali kad pocne jesen negdje..javite..da li bi i ja mogao u savez..mislim da nisam bas neka n00bara :D |
Poginuo Itachi Sharingan
Da prenesem jednu tužnu vijest.
Od SeXy MaCa sa Balkan OGame Foruma: Javljan vam tužnu vijest da je 15.07. u nedjelju na prometnici blizu Frankfurta u prometnoj nesreći poginuo naš kolega sa foruma i igre Itachi Sharingan (u ex-RL D.L. ) Itachi je trebao u utorak doć na upis na faks u Split. Kako me nije nazvao jer sam trebala s njim otići do faksa nazvala san ga na mob i dobila njegove starce i oni su mi rekli sta se desilo... Bio je igrač CroFirea. Moje saučešće njegovoj obitelji. |
Ček malo pa on je snama igrao u crofireu??
namogu vjerovati, koji bed :( moja sučut Dario. Di mogu naći od crofire-a forum? dugo nisam bio gore pa me zanima kaj ima novoga. sad vidim da piše da je za***ancija..a ***ote za***ancije takve... |
Na kojoj domeni .org .com i u kojem uniju igra najvise ekipe sa pce pa da se pridruzim?
|
A vid ti narkomana, kaj se jos uvijek niste skinuli s te droge? Pozz od izlječenog kolege
|
Citiraj:
|
To je bio i moj izgovor :)
|
ima netko acc viška da mu ne treba? htio bih se malo vratiti u ogame vode :)
pozdrav! |
:DPocni ispocetka
|
Citiraj:
Igram na com.hr (tu sam se zeznuo), Little Dinamit, savez ROW.:respekt: |
Ono najbitnije nisi napisao, koji uni?
|
Citiraj:
|
Da malo podignem temu...
Što ako imam u spremnicima 200k metal, k i deuterija, a proizvodnja na nula, dakle samo puni spremnici i ništa više, e sad, da li drugi igrači vide tokom špijunaže da sam pun? I što znači kad je flota drugog igrača viđena blizu moje planete? Hvala:chears: |
Kad te špijaju vide ti rese, flotu, zgrade, istraživanja.
To ovisi o jačini špijunaže, broju sondi etc.. Ovo drugo znači da te netko špijao :) |
Pa sunce mu njegovo, dođem doma, upalim ogame i vidim 16 poruka, flota drugog igrača viđena blizu tvoje planete, ali svih 16 od istog igrača, ne kužim zašto sam mu tako zanimljiv a napast neće!
|
Aj recite di igrate da i ja dođen. Igra san igricu prije godinu dana i bia san jako dobar. U uni 2 san bia u top 20 dok san igra. Uglavnom san presta igrat jer su mi svi prijatelji odustali. Uvatila me nostalgija tako da bi opet pocea...
|
Možda mu se ne isplati, možda te samo promatra, možda misli da si online pa te ne želi napast, možda imaš previše obrane.. ima puno razloga, u svakom slučaju zapamti prvo i osnovno pravilo: FS, FS i FS.
Radi ga makar ideš na kavu od 1h jer to se uvijek rastegne a računaj da nekom tko nije u tvom sustavu treba cca 1h do tebe.. ;) Bolje dat 1000-10000 deuta nego vidjet flotu u ruševinama od par milijona :) @Kundak Nemoj, bolje ne. Nađi neku trebu,radi s njom bilokaj ali nemoj visit ispred kompa zbog ovog.. To ti govorim jer za 1 mj će bit 2 godine da igram pa ono :D :banned: |
A najtužnije što nemam niti jednog broda:D:D:D
Samo transportere i nešto sitno obrane... Igram 2 mjeseca, na 600-tom sam mjestu, i žao mi je što sam počeo igrati, JAKO! @Buljo - hvala!:chears: |
Citiraj:
To je igra koja se igra 24h dnevno! |
Ja kad sam igrao aktivno uni4 nisam igrao baš 24h na dan. igrao sam 20h ipak moraš i spavat neš :D
Uff gadni su ti podočnjaci bili.. :D:D:D Sad rudarim pa me nije briga i ako me netko ulovi, nikog ne napadam (ni inaktivne jer mi se ne da), postao sam vrlo dobar susjed hehe |
Hvala na savjetu buljo mozda si me upravo spasia. Vidia san ode topic i ovisnost me opet pocela vatat, sad kad san se malo oladia (ustvari prijatelj nije ima nijedan slobodan account :fiju:) san razumniji: Sitia san se da san redovito svugdi kasnija i da nisan bas spava dok san igra ogame. Da budes dobar triba igrat AGRESIVNO - napadat sve i svakoga, stalno imat pune transeve koji se vracaju sa plijenom, a sta se tice deuta za flotu, toga mi nikad nije falilo jer san napada i kad bi ima profita po samo 20k deuta. Uglavnom flota mi nikad nije stala na planetu, a posljedica toga je bilo igranje po cili dan...
I think I'll pass this time :kafa: |
Citiraj:
Samo čekam priliku. Špijaju me i niš im nije jasno. Prvo treba napraviti dobru industriju. Špijunažu minimum 13 sad je na 12. A kad onda skucam flotu bit će svašta. Ja niti neznam koliko igram, ali mislim da mi je prošlo 2 godine. |
Ja krenuo na špiju 14 ne da mi se više gledat kak im ne padaju sonde kad me špijaju, ali budu uskoro...
A bad boy :D |
Neki dan je lik na meni izgubio 3, 6 pa 10 sondi. :D
Nije mi jasno kaj ga je toliko interesiralo. SAmo sam lagano pokupio RU. |
Nedavno su na meni izgubili sve ukupno 50 sondi u jednom danu. Dobro da me nisu za pushing kaznili :D
|
Zašto ja ne mogu vadit ni iz jedne ruševine?
|
Odeš na flotu, odabereš recove i onda zadatak: Vaditi
Ono u galaxiji radi ako imaš Comandera. ;) |
Citiraj:
|
Moram se odjaviti sa ovog threada, počinjete mi ići na živce i navlačiti me opet!
NE! Nikad više! |
Samo luzeri odustaju... :)
|
Citiraj:
Nikad ne reci nikad.. :zdero2: Citiraj:
|
ufff, meni je omiljeno kad mi ljudi skeniraju sve planete nonstop jer traže flotu, a kad ono ja imam 300 transića :D
|
Citiraj:
Klikenem na flotu, recikler i piše samo transport i stacioniranje, nikako da mi se pojavi "vaditi" ni na ruševini ni u floti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |