![]() |
Za promjenu nekoliko citata iz STALKERA:
Stalkere u raj preko reda propuštaju. Dalje u Zonu, bliže k nebu. U Zoni nema nevinih i za svakog će ona pronaći svoju kaznu. Spavaj s automatom, jedi s automatom i na zahod idi također s automatom. Kad ne bi bilo ljudi u Zoni, to bi bilo rajsko mjesto. Stalkeru zapamti - zračenje ubija votka. Ako piješ votku nećes umrijeti od zračenja nego od ciroze jetre. Život je lijep i nevjerojatan, ako si prije kupio municiju. U Zoni je puno sranja. I ako nisi čuo za njih, to ne znači, da nećes upasti u njih. Stalkeru zapamti! Nema na svijetu prve pomoći koja će te spasiti od svega. |
Ova tema je zbilja zamrla totalno... kaj nam je i community ošo u klinac. Vidim niš novoga na moddbu.
|
Jbg. da ništa se nedešava:fuming: i ja pratim ali ništa interesantno nema....
|
Citiraj:
|
Ima par modova kao npr. SGM 3.0 (jako puno promjena). Pratim ih svakodnevno već par mjeseci, ali sve mi izgleda da neće ugledati dana. Rade ih veliki timovi, ali non stop negdje zapnu. Rusi, kao i drugi koji odu na njihove stranice već su pošizili. Samo pasu oči na prekrasnim slikama iz modova, cure im sline čitajući što će svega biti, a oni otežu pa otežu. Napravio sam dva moda na bazi 2.2 i 1.7, ali sa dosta promjena. Na ovome baziranom na 2.2 nisam kao drugi modelari nabildao mutante (pa to zovu hardcore) nego radio na likovima. U svim modovima neprijatelj reagira na 15 m udaljenosti. To sam povečao na 45 m i sad je razlika ko dan i noć. Osim toga u oba moda stavljene žene (oko 30 - bez brige super se bore) zatim nešto oružja kojeg još nije bilo i još neke sitnice u vezi grafike i zvuka. Oba ta moda oni čije imam adrese dobit će pod Božićnu jelku ( dobro, nešto ranije). Nažalost oba su preko 8GB, a nemam nikoga da ih stavi na neki link. Prije nekoliko tjedana naišao kod Rusa na jedan zanimljiv mod. Degtjarev je glavni lik, ali se radnja događa nakon radnje u COP-u. Nema Zatona, Jupitera, Pripiata nego Bar, Limansk, Radar, Tamna dolina i još par. Nažalost puno grješaka (po običaju), ali se uz dosta truda da ispraviti. Prva grješka je bila već kod menija(do sada neviđeno) i potrošio dva dana da to sredim. Igram i usput ispravljam. Preveo sam do sada jedno 60%, a i potrebno je jer to više RPG igra, pa onaj koji ne zna ruski osjećao bi se ko slon u staklarni. Taj mod je dosta manji -2,97GB, pa ako bude na kraju sve u redu s njim možda netko pronađe rješene za stavljanje na internet. Htio sam napisati par rečenica, a ispala kobasica. Tko sve pročita taj je stvarno stalker i može omah u Zonu.
|
sve sam proćitao te jedva čekam tvoje radove
|
:goood: svaka čast i svaka ti dala:care:
|
Majstore... Već sam rekao da trebamo sergeja natamburat, zatvorit u podrum i držat ga dok ne preda licencu bakici. :D
Ja bi to drage volje igrao, ali sad svaki dan očekujem malog stalkera koji samo što nije :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zona je bliža nego što mislite
link pitanje je vremena |
Citiraj:
Radije linkaj nuklearku u Pacsu u Mađarskoj. To je RMBK reaktor, identičan onom reaktoru 4 iz Černobilske nuklearke ;) |
Sad sam u dilemi - kupiti novu grafu ili antiradijacijske tablete i ak47 :)
|
Citiraj:
|
Nije takav reaktor, nemoj plašit ljude. :D RMBK reaktori su pogašeni svugdje, osim u današnjoj Rusiji. U Pacsu su VVER reaktori.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear...igned_reactors |
Citiraj:
|
Kakva je to ozračje? Reaktori, nuklearke, zračenje. Brzo par viceva.
Humorist Uhvatili stalkera plaćenici, urone mu glavu u bačvu s vodom i pitaju: "Novac, artefakte, imaš?" Stalker odgovara: "Ne." Opet ga urone u vodu i upitaju: "Novac, artefakte, imaš?" Stalker već umoran od njih, kaže im: "Dečki, voda je toliko mutna da se ni prst ne vidi!" Identifikacija Klinac u baru pristupi čovjeku: "Vi ste sigurno stalker?" "Da. Kako znaš?" "Moj otac također miješa čaj nožem i baca vijke u juhu." Dobra dusa Halo, je li to "Radio-Zona"? Blizu istoćnog tunela nađeno je osobno skrovište. U skrovištu municija, sačmarica, artefakt "Zmajevo oko", kreditna s 30.000 elektroničkih rubalja i dokumenti nekog stalkera Ramstajna. Pustite mu, molim vas, neku dobru pjesmu. |
|
Citiraj:
|
:stoopid:
a link? jel valja meni da:goood: |
|
moj prvi survajvor slagao sam ga postepeno. a od tada su updejtali i sami prozor.
http://s29.postimg.org/5uh0c1tlz/sta...jvor_marac.jpg |
Pogrešno si naoružan. Treba ti puška za lov, glad je opasna, i nešto maleno za držat pod jastukom ili skriveno u čarapama.
MP5, i skoro sve ostale automatske puške, funkcioniraju u urbanim sredinama i kad si dio neke postrojbe koja traži sukob. Kad si solo lovac/borac moraš borbu ili izbjegavati ili se potruditi da se odvija na tvom terenu, i na 400m udaljenosti, inače bezveze riskiraš ozljede. Municija je možda najvažniji faktor, jer tog nikad ne bi imao više od par komada, i moraš tražit pušku i kalibar najpopularniji u području u kojem se nalaziš. Kod nas bi vjerojatno najbolje prošao sa Zastavinim karabinom, PAP, cal. 7.62x39 mm. :D Evo bebe: Inače, jesi probao igrati ARMA2 Dayz mod? Odlična mp survival igra, posebno zarazna ako voliš role play. ;) |
Citiraj:
|
Brko u pravu si po obićaju:D
Tanđara je zakon ako želiš jaćinu/snagu/moć:D odlićna sa optikom..... PAP je samo malo preciznija radi duže cijevi u odnosu na AP istog kalibra.... Glede izbora municije ništa ispod 7.62x51 kao najniža granica pa prema gore onda imaš stroj..... |
hihi
|
Citiraj:
|
Pardon, mislio sam prvo na Zastavin 8x57J karabin, koji je inače najpopularnija puška "u našem selu", neznam kako je kod vas. A municije najviše za kalašnjikove ima. Trebat će još dosta godina od rata proć da se to počisti ili ispuca. Pištolja raznih ima, ali ništa nije brojno ko Zastave i Tokarevi 7.62x25 kalibra, i Zbrojovke.
Ako se spremate za apokalipsu Krškog ne treba vam ništa uvozno, nema NATO municije po podrumima. :D Nije šteta, vojni kalibar je ionako loš za potrebe lova i ganjanja zombija. Dizajniran je da onesposobi metu, ali ako je moguće bez trenutne smrti. Vojsci je dobro kad jednog ranjenog trojica odnesu, to je 4 manje na prvoj crti. Ali ljutom Pseudogiantu bi tako mal kalibar bio ko ubod komarca. :D Inače, ne pišem ja ovo da nekog nagovorim da se šulja okolo i krade lovcima municiju. :D Nego čisto za potrebe role playa u DayZ i STALKERu. Ja kad je god moguće nosim samo oružje iz zemalja Varšavskog pakta. Ne mogu se ufurat u ulogu amurikanca s M4-kom. Citiraj:
|
ajme.........
|
|
Netreba se zalijetati jer uvijek bude igara sad pred Božić i budu još niže cijene ja sam svoju triologiju platio zajedno 15ojra:D prije cca 3god. preko steam-a.
I kupio sam CoP na DVD-u pa još moram i ostale 2 igre uzeti jer je to onda to pogotovo igranje sa modovima koji imaju ponekad problema sa stamom pa je igra na DVD-u prednost. Ali svakako preporuke za kupnju igre jer daje jako puno:D |
e a kaje s onim mizerijem jesu to pokrpali?
kolko je patcheva izašlo... 10? edit:jel igra tko dolinu mod od bakice? zapeo sam. |
Citiraj:
Što se modova tiče, na steam verzijama nisam probao. Na DVD verzijama su radili, osim ona kenjaža u sgm 2.2 koju sam imao da nisam mogo dalje. Od onda više nisam ni igrao. |
kakve beđeve imaš!?
|
|
aha. ja to zovem patchevi ili priševci a beđ mi je ona mala plastika koja ide na kapu ili kragnu....
uglavnom to je to. prodaš mi? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Drug Brko, možda se Kasper krivo izrazio, možda želi cijelu kolekciju. One se čuvaju, ali se ponekad prodaju. Ja sam COP-a kupio na isti način kao ti, a dobio sam šipak. Jedina 'zakrpa' koju imam je punica, a nju nitko neće, pa čak ni u kolekciji s njezinom mirovinom. A sad bi malo o igrama i modovima. Nisu za probleme uvijek krivi bagovi i sl. Ponekad je kriv i sam igrač. Evo, trenutno obrađujem jedan jako zanimljiv mod. Bila je misija u kojoj je i cutscena i vrti se i vrti do beskonaćnosti i dalje nikako. Šest sati izgubio pretražujući po svim mogućim skriptama i ništa. Na kraju snage, palo mi je na pamet da promijenim odijelo (pojačano) u obično i najednom sve u redu. Sličan primjer je i u SGM 2.2 kada se u 'Crvenoj šumi' ne može obaviti misija ako imaš ugrađen artefakt protiv psi-zračenja. Čim ga ukloniš, sve u redu. Znam da poneki vole sami nešto promijeniti u gamedati (nosivost, novac i sl), a mala pogreška stvara probleme. Evo, u ovom modu, pokušao sam u actor.ltx i system.ltx napraviti promjene, koje inače radim u svim modovima i problem. Igra se ne može pokrenuti. Osim toga, neke promjene (grafika, zvuk itd) pa makar i bile male iziskuju igranje iz početka. Zato treba pripaziti što se može, a što ne. Nisu baš za sve uvijek krivi autori moda. Pozdrav, stalkeri, ma gdje god bili u Zoni.
|
Hahahahaha... a koliki je paket penzije od punice? Pari mi se da nije velik kad je niko neće :D:D umro sam od smijeha na poslu danas :D:D
Osobno, nikad ne diram te ltx pizdarije. Nekad davno kad sam modao formulu 1 od ea sportsa 2000-2002, tada sam se napatio sa takvim stvarima. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |