![]() |
damn heben je ovaj natural mod.
|
Evo, baš sam ga i ja instalirao i stvarno je brutala!
|
na high .. reza = 1024 x 768..
|
Natural mod upali pola opcija na very high a ostavi na high ove manje bitne particles,physics,game efects,volumetric ef. i to je to,pa ubiti igras na V.High
Igram Natural mod V.High,2xaa,16xaf,reza 1280x1024 |
Citiraj:
Ne kuzim tu potrebu ljudi da lazu o igrivosti na svojim konfama... |
Citiraj:
btw. ja sam na svojoj konfi prešao na medium (bez ikakvih patcheva), osim zadnjeg nivoa koji sam stavio na low jer je počelo trzat |
lol jbt.. ja ne vidim potrebu lagat... na 1024*768 igram na high, a ono kaj nisam spomenul je da su neki datelji na medium... i to je to..
EDIT: kretnja fpsa je 20> |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
krajzis sam izbrisao jucer kad sam ga prosao.. ako zelis instaliravat cu punovno samo radi tebe kako bi ti dokazao suprotno..:S:S:S :nono::stoopid:
|
Gle i da igra na high,mozda su mu stavljene na med kljucne stavke poput shadersa,shadowsa i textura,to dere najvise grafike.
|
..jos jedna "moj je veci" tema..ja sam ga odigra sve na "low" - na medium nema sanse ( na momente ispod 20fps ) , sta bi se treba sramit sta nemam 2000 kuna za grafu ?
|
Citiraj:
Nekuzim zasto laze? |
E da fleks,sta tebi spada pod to glatko,20fps-a ili 50fps-a i njegova grafa nije tak losa ali sve na high je malo sumnjivo,ali covjek laze sam sebi,a ne tebi i uostalom koga briga????
|
zakon je ovaj maniac mod, tamo gdje su po tri protivnika sada ih je 30, ali zato ima helikoptera, tenkova itd za pomoć (i oružja se dobivaju prije), tako sada bombardiram za mini nuklearnim oružjem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
problem
Imam problem sa ovim smecem od igrice :P. Jucer ju instaliro (tek sad imam komp za nju) i to sve odigro cuku i nes vremena , danas ju upalim i nemrem loudat savegame!!! Poslje onog "press any key" samo mi izađe iz igrice kao da sam stisnuo alt+f4....dal ko zna u cem je problem?
|
moguce da je igra lose "kupljena" ...
|
proradilo :D:D zapoceo new game i uspjelo je :P.
|
Vjerojatno ti je bio coruptan sejvić, to je dost česta pojava u Crysisu... Kao i Dirtu...
|
meni se nije nijednom desilo to sa sejvom a igrao sam crysis onak gro...
|
Ni meni se nije desilo a imam 600sejvova:D
|
Eo, ja ko i inače kasnim sa igranjem igara koje su u trendu, pa eto tek sad malo odigrao Crysisa...i na prvi pogled mi se cini ok igra, nije loša..oni kratki filmići kada onaj bolesni alien okolo radi sranja mi se jako svidjaju, kao i ozvučenje...
Tjeram sve na Medium osim texture na high i 1280x1024 bez ikakvih problema na oko 50-60 fps a(nevoli bas neke velike eksplozije) Akcina i kretanje po otoku su mi takodjer zakon, ukratko igra mi je negdje na oko 8/10 za razliku od HL-a koji je 11/10 ;) HL forever Grafika je prebolesna, jos da mogu na HIGH vrtit ufff |
Hehe ja ga vrtim na Very High, i naravno sa Real modom, ma predivno je jednostavno predivno! ;D Još da je bolja grafa :S
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ajde nemoj tak kakat kvake po forumu ima ljudi koji ove tvoje proljeve i citaju. |
ma to je sigurno zbog kvada ;) il je grafu krivo napisao ;p
Verdraniuse ajd neki screen shot sa frapsom u kutu, kad se vec tak qurcis... mislim, mozda i je veri haj, al sa 2 frejma |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |