![]() |
Nisam probavao ništa drugo osim 2x512 MB supertalent CL2, rade OK u dual channel na 1T.
Citiraj:
|
to i mene muči imat ću 2 različita sticka,a nadam se nekom duall chanellu barem na 2T
|
meni na vsta-2 kingmax 433 u dual channelu nemoze preko 200 mhz sa comand rate 1 , sad ga drzim na 180 :(
|
Meni je DDR433 Kingmax radio na nekih 460 MHz i CR1, više nije mogao potegnut...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
evo kupio sam 1GB kingmaxa onih crvenih i rade u duall chanelu ddr400 2.5-3-3-7 2T,ali što znači ono TRC i ideale timer?? i to je 12 i 16??
|
Ti baš voliš sve na gotovo?Na googlu imaš milijun stranica o postavkama memorije...
|
što fali gotovome,dobro google it is,netko je imao loš dan,btw više volim kada mi ekipa ovdje objasni jer vam jednostavno više vjerujem,na googlu zna biti koje kakvih gluposti
|
Meni nes nije u redu sa plocom...Ne moze nikako raditi u DC modu, u izgleda da prva dva slota za memu uopce ne rade.
Jel to dovoljan razlog za nosenje uz garanciju? |
naravno da je razlog za reklamaciju ako si siguran da ne rade. ja sam svoje module drzao malo u slotovima 1-2 , a malo u 3-4. rade potpuno isto.sad sam ig rasporedio tako da freezer najbolje vuče sa njih toplinu, barem ja mislim da tak bolje vuče:)
Citiraj:
|
ja držim u 1-2,prije je bila neka mema i u 3,4 nikada nisam probao,nije ni važno,lijen sam sada pokušavat
|
Ma sve ok, uvijek je radilo u 1-2, i onda nista jedan dan. Nema boota.
OK, skuzio da je do slotova. Stavio u 3-4 radilo neko vrijeme normalno. Poceli Blue screenovi...I nikako mi nije bilo jasno sto je...Sad sam izuvadio jedan keks, i radim samo sa jednim keksom od 512, i to u 3 slotu, jer prva dva ko da ih nema...:( A steta :( |
Mislin da mem kontroler u 64 polako krepaje, ima san isti takav problem i na kraju ploca je bila ok a cpu otiša u penziju.
|
moguće,bilo je tih shema,ako je velika razlika između napona memorije i procesora da se kuri memorijski kontroler,moguće da je do toga
|
Al evo sa jednim stickom radi super...Sa dva odma Blue screnn :(
|
koliko su ti bile voltaže memorije a koliko procesora,ako su bile velike razlike si vjerojatno tako skurio memorijski kontroler,ali da ako te tako memorije muče vjerojatno je kontroler otišao
|
Pa voltaža meme je bila high :D
Proc je bio na 1.45V...Ma ne vjerujem da je do proca. Mislim da ploča nešto izvodi... |
nemoguće jer je memorijski kontroler na procesoru,ploča nema ništa s tim
|
80% da je ploča (točnije da memorija ne paše ploči). Očito je da u većini slučajeva matična ne može raditi sa 2 sticka bez 2T.
|
Citiraj:
I onda prvo prva dva slota, i sad druga dva...Chudno. |
Citiraj:
|
kakve ja lude probleme imam kod frenda na njegovoj konfi ovih dana...
prvo pitanje: kako postaviti hard da radi u SATA2? hard je hitachi sata2, 160gb, ploča je Arockica VSTA... objašnjenje molim detaljno. drugo, konstantno mu se izbacuju BSODovi kad igra Richard Burnsa, najprije su mu se izbacivali i u windozama, pa je zamijenio memoriu, pa sad smao u burnsu.... valjda deset puta smo reinstalirali windoze, i opet sranja.... ista ta igra kod mene radi bez probelma, isto tako i kod frenda,,, ista instalacija, isti cd... već smo ludi pomalo..... |
VAŽNO!
Molim vlasnike dual sata 2 ploče da mi slikaju mjesto gdje se nalazi naljepnica sa serijskim brojem. I da mi usporede koji je to broj (od 3 ako se ne varam) na kutiji od ploče. Poprilično mi je važno, unaprijed thx
|
Citiraj:
|
Pa kaj ti nisi imo sata 2 ploču? treba sa utilitijem od hitachija prebacit hard u sata 2 mod...a prije toga ga spojit na sata 2 konektor.
ako win ne wide taj drive, treba stavit drivere. za bsod , ne znam... Citiraj:
|
Citiraj:
|
zanima me dal senzor laze, jer na 240x10 @ 1.45v sa freezerom na 7v temperatura u loadu je 56 stupnjeva(core)??? Sam freezer je mlak :/
Mozda je rjesenje u poliranju doticnog, jerbo na ovom mom primjerku baza izgleda ko da je iz rudnika ispala :( |
Ne mogu slikati al to ti je onaj prvi broj na kutiji :Serial No:
|
Thx za info koji je to broj na kutiji, još sad samo fali slika... pa ako netko ima volje neka slika, ali close-up. visi mi garancija zbog te glupe naljepnice!
|
Ajmo ljudi, stvarno bi mi trebala ta slika! Ili za prvu ruku opis naljepnice, cirka dimenzije, položaj i cirka lokacija gdje se nalazi na ploči!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |