![]() |
Bez trolanja, meni igra nakon svakog patcha ili radi isto ili bolje nego prije. Jedan crash u 5 dana, nemam problema sa FPS dropovima, kada scopam nemam 30 FPS.
Tebe ili hebu postavke u igri ili driveri. BTW trebam updateati pod moj komp... 8700k, gtx1070, 16gb... |
meni isto samo crash zadesi možda jednom tjedno
|
Isto nemam nikakve probleme sa igrom.
Ti tamo se zna crashat al to je uzasno rijetko. |
S ovim random banovima nema sanse da vise palim igru dok to ne srede.
Jos najbolje da cu riskirat cheater flag na 15 godina starom steam acc radi igre koja se vuce ko krepani konj. |
Evo, ovaj patch mi opet igra dobro radi. 90 fpsa minimalno, a 100 je neki prosjek.
|
Citiraj:
Intel ima daleko manje problema, to su i oni rekli više puta. Ako ti što znači, ja imam bez brige 130 FPS-a, i od jednom mi počne padati FPS i padne na 40, i ponovo poraste. Igram s frendovima, isti problem imaju, neki od njih... Ja nisam crash imao već dobrih mjesec dana. Ali FPS mi pada. Nikakve postavke me ne muče. Jedan patch radi savršeno, odem van iz igre, skine se patch od 26.2mb i fps padne za 30%. Kakve postavke ti spominješ? |
meni se igra nikad nije crashala u ovih god dana koliko igram, na postojecoj konfi. zaista nema veze do hw nego kako ti padne grah
|
ogroman update,puno toga ima...test server prvo
|
https://steamcommunity.com/games/578...29898696206477
+ igra je prvi put na saleu https://store.steampowered.com/app/5...BATTLEGROUNDS/ |
Igrači im odlaze, moraju nešto napraviti.
|
Ovo je čudo kako meni igra trenutno radi. Full fluidno, bez dropova, bez lagova, samo smooth.
|
Također. Nikad mi se nije crashala, s tim da je sve na stocku.
|
Nema vise ni onih memory leakova. Do sad mi nikad igra ovako dobro nije radila.
|
Ovo mi se čini jako dobar apdejt. A igra se ponaša normalno 7/10 gejmova zasada.
|
Malo sam prckao po screen scale i ostalim postavkama i sad kako god da pokusam vratiti natrag postavke a ne sjecam se na koliko mi je tocno bilo, imam osjecaj da nije to ta slika i da mi vise trza nego prije.Mozda glupo pitanje,dal mogu sa system restore vratiti postavke koje sam imao prije koji dan?
|
Ne.
Vrati na default i lagano mijenjaj. Screen scale je meni default, jer mi je to izazivalo najviše problema. |
|
http://sanhok.playbattlegrounds.com/
10$ event pass, to je moglo i free bit al dobro, propali dabogda :D |
Pa ti 10 dolara passovi su za f2p igre kao fortnite a ne za igru za koju se platilo 30 dolara.
|
Čekaj, platio igru 30$, igram ju godinu dana, i sad me traže još 10?
Ništa s toga.... Idu oni lijepo u k... |
|
Kad je patch live ?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Već je live. Od 2-8 je bio maintenance.
|
Patch ima 12.3Gb
Super mi je kak su sjebali sa odabirom mapa :D Tam ko da radi ekipa bez mozga. A i ovo sa 10$ za event mi je isto jebena fora. |
piranje je koliko ima fanatika ovdje da ce kupit map dlc? :D
|
ja necu iz principa, kupio sam shroudov i disrespectov skin, jer njih inače pogledat znam i više iz podrške sam uzeo skinove, proizvoljno je i nema utjecaja na igru
ali ovo naplaćivat :nono: |
Smeće od igre... Network lag detected...
|
Kod mene sve normalno radi. Imao sam dva manja laga u prvoj rundi nakon updatea, ali od tada sve smooth.
|
Ma imali su neke probleme prije 30 min. Čitam upravo po netu.
Nemam volje tako igrati. |
Citiraj:
Pa koliko vidim na Steamu, kupio si. :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:27. |