![]() |
Ova Španjolska je qrac od ovce... precjenjena momčad.
Sviđa mi se ovaj Conte. Lik je u utakmici 100%, a ne glumi fikusa sa blokićem i penkalom. |
Citiraj:
|
Nemoj tako.
Ipak je to Juveova zadnja linija plus Giggi na golu. :D |
Opa, i Španjolci su došli na utakmicu. Ali sad bi mi nekak bilo i žao da ga Talijani prime.
|
Trebo je Eder ono pospremiti i mirna Bosna. Ovako će bit penal za Španjolsku u 92. minuti :)
|
Trebali smo i mi proć Portugal, pa nismo. :fiju:
|
Citiraj:
Citiraj:
To što je Mandžukić stalno vraćao loptu natrag (u bilo kakvoj izglednoj prilici za krenuti prema njihovom golu) ... shvaćam kako to može zbuniti dobar dio gledatelja. A i budimo realni, kada se pokrije Srna (kao što su to Portugalci često radili) nije baš da će ga Strinić zamijeniti kvalitetnim i preciznim nabačajima, kao što se to i vidjelo u tekmi :D EDIT: Evo ga ... Espanja ... vratite hotelske ručnike i pakirajte kufere :D |
Mora da Čačke gleda ove izmjene i misli čemu sad to?? :)
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Ono što mene interesira u ovom trenutku:
Jel' Italija tak dobra; Španjolska tak loša ili kombinacija obojeg? |
Bravo!
|
Italija u četvrtfinalu! :goood:
|
Citiraj:
|
Ako smijem komentirati, protiv ovakve Italije ne bi imali šanse?!
Što kažete? |
Citiraj:
|
Nego, ispada da je naša skupina bila među najlošijima. Samo 2 repke su prošle, i obje odmah ispale.
|
Citiraj:
Nakon toga pogledaj kako izgleda ova ekipa na terenu. Vjerojatno ne treba dalje objašnjavati, jel :) |
Citiraj:
@panda Italija je dobra. Zbilja igraju. Ovaj Conte je stručnjak i pol. Ovo nije ni blizu onoj govnarskobunkerskošupačkoj Italiji koja je ispuzala iz grupe sa 2 boda i preko raznih penala dolazila do finala... ovo je totalno napadačka momčad. |
Hoćemo Contea za trenera. :) Ja pola ovih igrača iz Italije uopće ne poznam.
|
Citiraj:
Dobili su španjolce, ali s druge strane, Španjolci jesu loši - dobili smo ih i mi sa klincima :D Opet onda, dobili su ih Irci, a i Švabe su ih tukli 4-1 prije koji mjesec. Ne znam. Bit će interesantna tekma između Njemačke i Italije u subotu. Posebice kad Talijani imaju tendenciju da ga metnu švabama :D |
Pa jasno, u Italiji ne igraju igrači prema nekim zaslugama i statistikama od pred 3 godine ko naš Panjdžukić. Sastavio je momčad od ubojica. Likovi ginu sve do jednog.
|
Citiraj:
Da pas nije srao - uhvatio bi zeca :D Forza Italia! |
Iskreno, nisam favorizirao Italiju u ovoj utakmici i bas sam iznenaden.Zasluzili su pobjedu, apsolutno.
Nego, ako Conte ovako divlja i skace po svlacionici, kao sto to radi na travnjaku; ne cudi me sto Talijani tako igraju.Vjerojatno su u grcu da ce bit po lampi, ili nema vecere ako ne naprave tocno kako je on zacrtao. :D EDIT: – 'Možda uopće nisam trebao mijenjati, možda je ulazak Pjace bio signal da idemo po gol, pa smo ga primili. Imali smo utakmicu pod kontrolom, neutralizirali smo njihova najboljeg igrača, imali prigode...' - Ante Cacic. ayy lmao |
Čini mi se da će ovako i sa Nijemcima. Njemačka je igrački jača, ali Löw je nikakav trener. Spremit će Conte nešto.
|
Nisam mislio da ću ikad u životu (svome mladome) navijati za italijance u nogometu, ali eto desilo se i to danas.
|
Buffon 1min prije kraja mirno i stalozeno pricekao Piquea i skinuo mu zicer. 2min poslije toga zabijaju za 2:0. Obrana uigrana (Juve), vezni red mozda nema razvikanih kreativaca, ali svaki zna svoj posao.
Ne znam, meni izgleda kao da je Conte od trulih jabuka napravio fantasticnu pitu. Igraju stvarno lijepo i oku ugodno. Sve da i ispadnu u 1/4 finalu, po prvi put nakon vec spomenute 94-e nije mi mrsko gledati talijane :) |
Citiraj:
EDIT Večeras navijam za otočane, one s manjeg "ostrva" :p |
Jebale Švabe ježa u leđa čini mi se :) ovakva agresivna i ofenzivna Italija bi mogla pomest ove obrambene Njemce tipa Boateng, Mustafi, Hector, Khedira :D
Ajmo lsland večeras :) |
Citiraj:
molim lijepo,nije to malo,jedino si je valjda umislio malo da je murinjo:D U Zagrebu je završio Višu trenersku školu pri Kineziološkom fakultetu i jedan je od prvih deset trenera u Hrvatskoj koji su stekli Pro licencu. realno čačić je bio stručnjak i prije eura,to kaj nije razvikan trener i nije trenirao neki veliki klub ništa ne znači...mislim da mu svi zamjeraju te zamjene,e sad da li on nesmije izbacit neke igrače to je drugo pitanje,možda ipak neki drugi imaju utjecama,ali nisam nikako za stranog trenera,to nam netreba nikada,imamo svojih stručnjaka dosta,tu je još jurčić,on bi mogao isto uskočit ako će mijenjat čačića,ali po meni netreba jer bi se trebali lagano kvalificirat na svjecko bez ikakvog trenera |
cacinho gost na HRT
šteta da jeličića nema on ga je kritiziro, to su namjerno napravili picke |
Gledam i ne vjerujem, pa on nije normalan!
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |