![]() |
Dajte napisite koji ste broj narudzbe, bas me zanima za koliko me mimoislo
|
Citiraj:
Roba po dokumentu u prilogu maila je spremna za kupnju u našem dućanu na adresi Ulica J. J. Strossmayera 8A, Rijeka koliko ta roba može tamo čekat? nisam do početka 3. mj u RI, mogao bin eventualno poslat zrmana po to. |
Osijek 252943 nije do bitna. 80tak ispred je proslo
Poslano iz mikrovalne |
A i oni su pametni pun kufer ako su ih imali samo 200 ukupno. Mogli su onda staviti akciju da je taj stick free uz kupnju od 200,300,400,500kn. Poklonili bi ih kroz tjedan dana, ljudi bi se osjećali zadovoljno jer su dobili nešto što "vrijedi" 50kn, napravili bi si bolju reklamu + zaradili bi od marže tih 19kn + server im ne bi pao :D.
|
Citiraj:
http://img.stomp.com.sg/s3fs-public/...?itok=2VJnJziS |
Citiraj:
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mozda nejdu redom nego random brojevi :)
Sent from my D6603 using Tapatalk |
moja 2 komada spremna za isporuku u trgovini, slavonski brod.. narudžba broj 252676, naručeno sinoć oko 21:50.. i promijenjena je cijena na narudžbi na 19kn po komadu, tj 38kn ukupno
|
Poštovani Mario,
Roba po dokumentu u prilogu maila je spremna za kupnju u našem dućanu na adresi Glamočka 1, Zagreb (Trešnjevka) Broj Narudžbe: 252733 |
Poštovani, Džin Tonik
Roba po dokumentu u prilogu maila je spremna za kupnju u našem dućanu na adresi Glamočka 1, Zagreb (Trešnjevka) Meni i ehm ehm curi :D je došlo, i bili su jako korektni...kupio po normalnoj cijeni 49kn/kom ali su mi novu narudžbenicu napravili, po akcijskoj cijeni :kafa: Ali neću ništa govoriti dok ne pokupim danas... |
Citiraj:
|
252802 prošla i podignuta
252893,252846 stornirane i vraćene pare na karticu btw razmak od 802 do 893 je 3 i pol minute |
Links se riješio smeća, ljudi su neprestano pričali o njemu 2dana, tko je uspio kupiti smatra da je prošao dobro, na kraju svi sretni.
|
http://image.prntscr.com/image/b03cf...29e79fa9d.jpeg
Koju brzinu vama izbaci H2testw? |
Ovo je sramota.
Prvi fail je napisati kako akcija traje SAMO kroz VIKEND a krece od petka (petak je vikend?) Drugi fail je kako akcija pocinje od 21 sata, a krenula je poslije 22 sata. Treci fail je kako su rasprodani-rezervirani unutar par minuta, a njihov web je toliko retardiran da nezna ili nema stanje zaliha pa da automatski onemogući narudžbe. Cetvrti fail svi koji nece na kraju kupiti stickove (a kojih ce sigurno biti) ce biti vraceni u prodaju po punoj cijeni. Kao sto je kolega gore napisao, sramota i bolje da su ih poklonili. Meni osobno netrebaju, ali je sramotno da uspijem naruciti u 22.15 i onda mi kazu da nema drugog dana :D |
Citiraj:
31.1 |
Jel se mogu iskustva i brzine prebaciti u određenu temu za iskustva da se ne spama više kao zadnjih 5 strana o 20kn vrijednom usbu :)
|
Abrakadabra, na akciji pisač/skener/kopirka
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...-fax/p/8007TNY |
@ Ag008 Meni piše cijena 529kn, jel ima neki popust dodatni ili?
|
Uz kupon NOVAZA5 je 500kn.
|
A zašto je to dobra ponuda?
|
Samo provizija stalna jest :D
|
Dobio sada mail da mogu preuzeti stickove u linksu. A u subotu su mi stornirali narudzbu.
Kakav show program |
Citiraj:
|
Pa valjda ih je naručio sa razlogom i treba biti zadovoljan što će ih na kraju dobiti, a ne se inatit iako je situacija završila u njegovu korist.
|
Baš tako. Kakav god šrot ima od trgovina, još veći ima od kupaca.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ma ne kužite. Ivosimec ga nagovara da ostavi te usbove kako bi ih on pokupio... rat još traje :D
Poslano iz mikrovalne |
ne kužim čemu tolko buke oko akcije.
da su imali 1000 komada i prodali ljudi bi se žalili, a imali su ziher 600 do 800 komada raspoređenih u tih 5 ili 6 poslovnica. bilo koja trgovina kada ima dobru akciju rasproda sve isti dan u prvih par sati. očete od piceka u konzumu za penzionere kada je red od 50 ljudi ujutro u 7 sati,a konzum se nije još otvorio pa do lidlovih akcija nekih stvari koje penzići i preprodavači kupe u 8 ujutro i u 11 su već na njuškalu. |
Nije fer da imaju 1000kom, trebaju imati 4milijuna pa da svi stanovnici Hrvatske mogu kupiti.. a ne ovako, 1000njih kupi, a 10 njih ne... ako to ne mogu, neka se ni ne sramote! Sram ih i stid bilo!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |